![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Google"
![]() Britanya Gözlem Örgütü Privacy International, arama motoru “Google”ın “müşterilerinin kayıtlarını sürekli kontrol ettiğini ve kişi mahremiyetine karşı düşmanca bir tutum sergilediğini” iddia etti. Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarının başında gelen Google, “kişi mahremiyetine karşı düşmanca tutum sergilemek” iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Britanya Gözlem Örgütü Privacy International tarafından, Google'ın müşterilerinin kayıtlarını sürekli kontrol ettiği ve “kişinin mahremiyetine karşı düşmanca bir tutum sergilediği” belirtildi. Privacy International tarafından hazırlanan raporda, arama motoru Google kullanıcıların arama kayıtlarını sürekli kontrol altında tutmak ve evlerine kadar gözetlemekle suçlanıyor Raporda şunlar kaydedildi: “Francisco'da bir adam, bir striptiz kulübünden çıkarken görüntülendi, Ailesine sigarayı bıraktığını söyleyen biri sigara içerken yakalandı ve Berkeley'de ambulans şoförünün yemek almak için durması görüntülendi. Bunlar Street View'ın yakaladığı utanç verici anlardan yalnızca birkaçıdır.” Google yetkilisi Nicole Wong ise iddialarla ilgili açıklamasında 'Hizmetlerimizle ilgili yanlış bilgiler ve yanlış anlaşılmalarla dolu rapordan dolayı büyük üzüntü duyduk' dedi. http://www.ekolay.net/haber/haber.as...haberid=523739 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "google" |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|