![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
HEPİNİZİ NETLOG SİTESİNE BEKLİYORUM
Kandaşlarım geniş kitlelere sesimizi doyurmak için sizi netlog sitesine bekliyorum.Ben şu anda yobaz ve ülkücü bozmalarla kıyasıya çarpışıyorum ama çok az sayıdaki TÜRKÇÜDEN haberim var.Sitenin reklamını yapmıyorum.Site bizim için iyi bir amaç olur bence fikirlerinizi söyleyin lütfen. Uygunsa yapalım,zarar verecekse bende netlog sitesini terkedeyim.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Biz de seni sesli sohbet odamıza bekleriz.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sayın site yöneticim ben Kemal ağabeyin sitesinden buraya geçtim.2005 yılından beri sitedeyim.Donanım sorunum dolayısıyla sesli sohbete katılamıyorum.Sorunumu bilgisayarcı arkadaşlarda çözemedi ne msn de nede diğer sesli sitelerde görüşme yapamıyorum.En iyi kamera ve mikrofonu aldım yine olmadı.yardımcı olacak arkadaş varsa sesli sohbete girmekten şeref duyarım.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
[quote=Temir Tav;82368]Seni de sesli sohbet odamıza bekleriz.[/qu
ırktaşım selisohbete gelmekten şeref duyarım ancak pc sorunlarım var hallleder etmez geleceğim çepnibeyi biliyor sorunlarımı sayğılarımla esen kalın. TENGRİ TÖRKİ KIL GELSİN
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
temir tav ırktaşım 02/062008 tarihinde yazmış oldunuz iletiyi yeni buldum en kısa sürede sesli sohbete katılmaktan şeref duyacağım
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ne güzel Türkçe karşılığını bulmuşuz bilgisayar demişiz! Özenti işler yapmayın!
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Netlog adlı sitede sözde ülkücü ve ümmetçi pislikler dolu olduğu için girmeyi istemiyorum.Atatatürk'ü sevmiyorum,Hümeyni'yi seviyorum diyen kızın resminin altına sıkmabaşlılardan Atatürk'ü sevmeleri beklenemez yazdığım için dinci akınına uğradım ve Allah için boğazını keseceğim tarzı saçmasapan mesajlar almıştım.En sonunda da profilim bloke edilmişti.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
kusuruma bakmayın düzeltecem söz
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
TTK
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Perconal computer yerine Bilgisayar kelimesini kullandığımız gibi, kısaltma yapmak gereken durumlarda pc kısaltması yerine de bs kısaltmasını kullanabiliriz.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| beklİyorum , hepİnİzİ , netlog , sİtesİne |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|