![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sanatçı Ferhan Şensoy: "Canım Darbe istiyor"
Bu iktidarı Çankaya’da görmektense ölmeyi isterim. Hiçbir boka tepki göstermemiş bir millet olarak buna da tepki koymayacağız. Umarım ordu buna izin vermez. Bütün askerî darbelere karşı olmuş bir insan olarak canım darbe istiyor. Yobazlıktan çok sıkıldım. Yarın askerî darbe olsa çok mutlu olurum. Bunlar camilerine gitsinler, beni de askere alacaklarsa alsınlar anasını satayım. Arabistan' mıyız lan biz. Atatürk ilkeleri nerede..! Büyükanıt darbe yapsa sabah erkenden kalkıp davul çalıp kutlarım. Faşist olarak algılanmak istemiyorum ama bulunduğumuz duruma bakınca askerî düzene razıyım. Bunların hepsi hapse... Yarın sabah bile çok geç. Gerçeklerin ne olduğunu biliyorum ama Çankaya'da başı bağlı karısını, bacısını, kızını görmek istemiyorum. Ellerindeki aritmetik böyle olmasını gerektiriyor. Ne yapalım susalım mı?... Eğer bu hükümet Çankaya'ya çarşaflarıyla, türbanlarıyla çıkacaklarsa ben bu Türkiye için boşuna mı sanat yapmışım. Öleyim daha iyi. Nerede bu ülkenin aydınları ?... Ben solcu olarak bunu söylüyorsam bir durun düşünün bakalım ülkede neler oluyor... Ferhan ŞENSOY Solcular bile uyandı bir tek dinci yobazlar sessiz. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Duygularimiza milletin anlayacagi dilde tercüman olmus.Cok yerinde bir cikis.Kendisini kutluyorum ve ekliyorum:
Türkiye'de bu devirde hala sag-sol ayrimi yapmak kadar sacma bir sey olamaz.Ki bugün iktidar olan parti kendisini "sag" olarak tanimlarken, nasil oluyor da ülkenin isgal edilmesine göz yumuyor?Bu nasil sagciliktir? Sag yobazliksa o zaman biz Türkcüler sagci degiliz arkadas. Oysa solcular "tam bagimsiz Türkiye" deyimini pekistirici ve "emperyalizme" karsi durus sergiliyorlar.Simdi burada "yurtsever" olan kim? Ülkeyi peskes ceken "sag" mi yoksa devletci olan sol mu? Burada da anlasildigi gibi sag ve sol yakistirmalari artik son derece gereksiz bir hal almistir.Dolayisiyla artik Atatürkcü/milliyetci/ulusalci ve batici/libos/tüccar olarak ayirmak daha dogru ve mantikli bir yaklasim olur. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Re: Sanatçı Ferhan Şensoy: "Canım Darbe istiyor"
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bencede doğru söze ne demeli
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esasinda bu fikirlerde bir olmus,olan,olacak ve olabilecek gercektende cok mukemmel bir kesim var. Ancak muhim olan oncelikle, bu birligi cok iyi anlamaktir. Eger belli bir kesim Turk insani, degerlerini, kendi ASIL ve ASiL ozbenligini unutmasaydi ve gercekten sahip ciksaydi, belki de is bu kadar ciddi boyutlara ulasmiyacakti. Fakat, inaniyorum ki, yarinlar daha da guclenme ve kenetlenme donemi olacaktir...Ve sadece bizlere, ait olacaktir.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar tehlikenin yeni farkina vardi.Biz yillaradir bagirdik ozaman sessiz kaldilar.Simdi etek tutusunca bagiriyorlar..!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Vay be Ferhan Şensoy'dan da duyduk bu lafları.Bir keresinde kürtlerden özür dilemişti bu .Tiyatrosunda kürtler ayaklanınca.
Ama öyle ya da böyle güzel şeyler söylemiş.Bunları Çankaya'da görmektense ölürüm daha iyi . |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim canım ne zamandır darbe istiyor ama bir türlü indiremediler. Sen yeni mi uyandın günaydın...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türk
|
Alıntı:
Alıntı:
Sadece bu cümle ters geldi, ülkemizde saf Türk olmayanların baskıyla yönetilmesi en önemli konudur.Güvenliğimiz için.Ayrıca akıllanmayan belli bir kesimin(yobaz,teslimiyetci,Türk Düşmanı devşirme,Türk olan ama türk hissetmeyen) de baskı ile düzeltilmesi gerektiği bellidir zaten. |
||
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yaa sonunda farkına vardınız değil mi ? Biz yıllardır bas bas bağırdık, yobazlara karşı uyardık sizleri !
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zamaninda yobazin basini ezmediler,desteklediler onlari .Cogaldilar yuksek mevkilere geldiler,okullar actilar,dersaneler,yurtlar actilar her tarafa sinsice yayildilar.Iste simdide dislerini gosteriyorlar.Zirveye ulastilar az kaldi Cumhurbaskaninida secerlerse halimiz yaman olur.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Dün HACI KOMÜNIST diye kitap cikaran kizil komünist Sensoy'dan bu tür söylemi duymak sasirtmadi.Farkediyosaniz zamanin azili komünistleri birden Türk olduklarini hatirladilar. Yarin Türklügü birakip tekrar komünizm diye bagirmalari muhtemeldir. Bunlar 30 sene evvel Türk bayragini indirip yerine orak cekic asanlardir.
Dün Türk diye, fasist diye Türke kursun sikanlarla ayni safta bulunmayacagim hic bir zaman. Tek basina kurtulus savasinida baslatsan Ferhan Sensoy gözüme kestirip yere indirecegim ilk düsman sen olacaksin. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ne demek solcular bile uyandı?
Allah aşkına 6 ilkeyi destekleyen sadece siz miydiniz? Cumhuriyetçi ve Kemalist kısmın bir kalesinin de orda olduğunu unutmayın. Sağdan çok solda o insanlar! CHP-DSP-Cumhuriyet kurtuluş cephesi nerde? Sağda nasıl AKP-Saadet varsa Solda da TKP-DTP illetleri var. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ırkdaşlarım kaynağımız ne bu açıklamaya dair..
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Ah Ferhan ahh günaydın. Ama yinede şaşırdım,bunlar çağdaş ya kürtçü olmalı idiler. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|