![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayımız bir arttı.
Hep kötü şeyler olacak değil ya. Ne fettoşçular ne de kanı bozuklar bugün moralimi bozamaz. Bugün oğlum oldu andalarım. Annesi adının Metehan olmasını istedi ben de Çağatay.Sonra adını Metehan Çağatay koyduk. Tanrı, adını aldığı Türk Ulularına yakışır bir Bozkurt olması için güç versin.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Kut'lu olsun soydaşım , adına , Atalarına yaraşır bir evlat olsun .
Tanrı bahtını güzel etsin .
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
İsminden bellidir , yiğit olacağı.
Hayırlı olsun kandaş. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlk,öncelikle tebrik ederim.Tanrı kut etsin küçük bozkurtu.İyi bir Türk olması dileğimle iç ve dış düşmanlarımızı iyi öğret kandaş.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok güzel isimler koymuşsunuz. Kutlarım. Tanrı yolunu her zaman açık etsin. Böyle bir günde başkaları olsa arapça isim koyardı. İsimlerine layık bir yaşamı olur umarım.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
İsmiyle olsun , babasıyla olsun belli ki iç ve dış düşmanlarımızı iyi tanıyacaktır.
Alp Türk kardeşim. Kutlu yengemizede esenlikler olsun , O'da Soylu bir Türk katunu olarak Soylu bir Türk Bozkurdundan , soylu bir yiğit dünyaya getirdi. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tanrı anasına - babasına, vatanına ve milletine bağışlasın kardeşim. Umarım büyüyüp asker olduğunu da beraber kutlarız.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Yeni doğan bozkurda Tanrı uzun ömür versin,hayırlı olsun kandaşım atalarına yakışır bir Türk olsun.Umarım büyüyünce ismine yakışır bir Türkçü olur.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tanrı bozkurtumuzun ömrünü uzun etsin, adını aldığı atalarına yaraşır bir evlat olmasını sağlasın.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
[quote=C* Ergenekon C*;88263]Hep kötü şeyler olacak değil ya. Ne fettoşçular ne de kanı bozuklar bugün moralimi bozamaz. Bugün oğlum oldu andalarım. Annesi adının Metehan olmasını istedi ben de Çağatay.Sonra adını Metehan Çağatay koyduk. Tanrı, adını aldığı Türk Ulularına yakışır bir Bozkurt olması için güç versin.[/quote
Ulu Tanrı'm Metehan Çağatay'a uzun ömürler versin kandaşım.... |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanrı uzun ömürler versin bahtı açık bilegi saglam,Türkçü akımın neferi olur dileklerimzle Tanrı bagışlasın.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Ulu Tanrı yavru kurdumuza kut versin.Anasına ,babasına bağışlasın.Bozkurtlar ordusuna yaman bir Bozkurt katılıyor.Herkese kutlu olsun.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Adına Atalarına yaraşır bir oğul olmasıdır dileğimiz, yolu bahtı açık olsun...
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Adıyla yaşasın yiğit Bozkurt. Irkımıza layık bir evlat olmasını dilerim.Kutlu olsun.
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
tebrik ederim ırkdaşım, Türk dünyası bir oğul kazandı ne güzel
ben oğlum olursa adını " ilteriş" düşünüyorum içimden yazmak geldi
|
![]() |