![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Seçimlere çeyrek kala
malumunuz irkdaslarim seçimlere sayili günler kaldi. Türkçü bi rparti olmadigindan bizler bu sürece kalbimiz buruk giriyoruz, fakat sizlerin görüsleri nelerdir?
-Akp nin oy sayisi artti mi azaldi mi?(nedenleri) -Chp muhalefeti ne kadar etkili olmustur? -CHP-MHP koalisyonu hakkindaki görüsleriniz? -baraji kimler asar? -ve tabi oyunuzu kime vereceksiniz. Esen kalin saygilar
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
gerçek manada Türçü bir partinin olmadığını belirtmişsin kandaşım ...
-Akp nin oy sayisi artti mi azaldi mi?(nedenleri) Akp oyları azaldı çünkü 2002 seçimlerinde sandığa gitmeyen büyük bir seçmen kitlesi vardı öyle ki akp %35 almasına rağmen toplam seçmen sayısının %25 ini almıştır..ek olarak akpye oy kullanan milli görüşçüler ve ülkücüler de eski partilerine dönüş yapmışlardır... -Chp muhalefeti ne kadar etkili olmustur? chp muhalefette sonlara doğru olumlu işler yapmışlardır ... ama akpyi yanlış yerlerden vurmaktadırlar -CHP-MHP koalisyonu hakkindaki görüsleriniz? bu koalisyonun içlerinde en hayırlısı olduğunu düşünmekteyim -baraji kimler asar? mhp , chp , akp , tabi 20 kadar kansızın bağımsız olarak girmesi de kesin gibi :@ -ve tabi oyunuzu kime vereceksiniz. mhp |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Akpnin oy sayısının bunca olaydan sonra azalmış olması lazım,bunu seçimden sonra daha iyi göreceğiz,kesin olan birşey var doğudaki kürt oyları ve bu partiye oy veren önemli ölçüdeki hadep,saadet,mhp,dyp ve anaplı seçmen potansiyeli sanırım bu zattan bir hayır gelmeyeceğini düşünerek akpden vazgeçecekler...Zaten kürtlerin bağımsız adayları oy potansiyelini yeterince düşürmektedir.
Chp muhalefeti cumhurbaşkanlığı seçimi hariç doğru düzgün hiçbir konuda konuşmaktan öteye gidememiştir...Chp doğru düzgün muhalefet yapamamıştır,ve şuanda tabanının "Tam Bağımsız Türkiye"sloganına karşın partinin önemli yetkililerinden imf politikalarından vazgeçeceklerini söyleyen bir muhterem görmedim.Aklıma ilk gelen buydu bunu örnek verdim,yazmakla bitmez bu tip örnekler,yani bu adamlarında birşey yapamayacağı apaçık ortada...60 senelik seneryo gerçekleşecek,başbakan olursa 2. hafta amerikaya gidecek ve ne konuşacaklarsa konuşacaklar,amerikanın gösterdiği hedefe hiç durmadan ilerleyeceğine and içecek...İşallah Deniz Baykal beni rezil ederde Atatürk'ün partisini bu duruma sokmaz... CHP-MHP koalisyonu sıkılarak ve burdaki ırkdaşlarımdan utanarak söylüyorum şuanda kötünün en iyisi konumunda gibi...Yanlış anlamayın iyi demiyorum sadece kötünün en iyisi.Ne yapalım Türkçü bir partimiz yok :( Barajı aşacaklar ise kanımca ortadadır,chp,akp,mhp bunlardan başkalarıda girebilir ama şuanki durumla kestirmek biraz zor... Tabiki bende akpye sırf muhalefet olsun diye oy vereceğim,oy vermemezlik yapmıyacağım,geçen seçimlerde oy vermemiştim bu seçimde vereceğim.Oy vermemenin cezası bize daha katmerli oluyor. İyi olduğundan,sempatizanı olduğumdan değil ama muhalefet olması açısından kendimce en mantıklı parti olarak chp ve mhp yi görüyorum,aslında kararsızım ama bu durumda yapacak hiçbirşey yok...O anki durumuma bağlı hangi partiye vereceğim oy... Umarım mhp-chp koalisyonu olur!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben oyumu MHP'ye vereceğim. Çünkü o kadar parti olmasına rağmen aralarından en TÜRKÇÜ'sü MHP.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
-Akp'nin oyları azaldı ama hala %25'in üstünde alacak gibi..
-Chp'nin muhalefeti etkili cumhurbaşkanlığı seçimindeki muhalefetlerini beğendim..Ancak cumhurbaşkanlığı seçimlerini akp kendi lehine çevirmiş gibi görüküyor..Malum mağdur edebiyatı!Temennim Türk Milleti mağdur edebiyatı yapan bu vatansız kimliksizlere inanmaz... -Chp-Mhp koalisyonu şuan ki durum göz önüne alındığında en iyi gözüken koalisyon. -Barajı Chp-MhpAkp aşar.Bir de belki Genç Parti..Malum saf çok.. -Oyumu bundan önceki anketlerde sözde milliyetcilere değil Chp lehine kullanmıştım..Ancak seçim bildirgelerinde yanlış bulduğum noktalar olduğu için Chp'ye vermekten vazgeçtim. Oyumu Ankara 1.bölge bağımsız adayı Mustafa Hulki Cevizoğlu'na vereceğim. Esenlikler... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kandaslarim katiliyorum sizlere. akp hükümeti'nin Terör konusunda suskunlugu ve beceriksizligi Türkiye de milliyetçi suhuru körükleyen nedenlerinden dir. Ekonomik plan açisindan oy kaybetmez diye düsünüyorum, nedeni ise diger partilerin daha iyi ve inandirici alternatifler sunmadigi için(benzin 1ytl)
CHP muhalefeti'nin akp'nin düsmesinde kanaatimce çok büyük bir payi var, çunkü unutmayalim ki tayyibin kirli çamasirlarini ortaya döküp gündeme tasiyan parti dir. chp-mhp koalisyonu dediginiz gibi kötü nün iyisidir fazla söze gerek yok benim oyuma gelince, tanri izin verir de gelebilirsem Chp ye olacaktir. bundan iki hafta önce Mhp derdim, nedeni ise: Chp solcu oldugu için uzak buluyordum(tabi günümüzde fazla önemi kalmamistir fakat ailemde prensip isidir). Fakat bu son siralar askeriye ile adeta kol kola olmasi çok hosuma gitmistir.Ayrica Laikligi, kemalizmi savundugu için. benim yasadigim paris bölgesinde çogu vatandasimiz inatla oylarini mhp den akp ye kaydirmasi dir. Buna tepki için bende Chp ye veriyorum.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
Türkçüler MHP'ye oy vermemelidir.
Kötünün iyisi CHP'ye oy vermek daha mantıklıdır. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
keşke Türkçü bir bağımsız aday olsaydı ona verseydik oylarımızı
ama ben boş kullanacağım |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Boş kullanmak akp nin ekmeğine yağ sürmektir.
Ben ise ülkü ocağına giden şerefsiz + cahil + yobazları gördükçe kendi şerefime mhp ye oy vermeyi yediremiyorum.Sırf bu yüzden CHP ye vereceğim |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben oy veremiyecegim cunku uzaklardayim.Eger oy verseydim akp ye muhalaefet olsun diye chp ye verirdim,birde laik vede Ataturk cu dusunceye daha yakin oldugunu dusundugum icin .Gonul isterdiki Turkcu bir parti olsaydi su anda cok ihtiyacimiz var Turcku birligine.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Turkcu dusmani mhp ye oy vermeyin de kime verirseniz verin! cope atmak bile mhp ye vermekten daha hayirlidir!
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sitede mhp ye oy verecegini ifade eden arkadaslar lutfen Turkcu dusmani bir partiye oy vermeyin!
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu seçimlerde önde gelen en büyük tehlike dp li agar dir.akp nin birinci parti olarak sandiktan çikacagini biliyoruz fakat bu serefsiz agar'in baraji geçmesi, akp ile koalisyonu kuracaktir anlamina gelir, takla ata ata, buda felaket olur.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
k.rde kardeş diyen bir zihniyet nasıl Türkçü olabilir? |
|
|
|