Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.06.2007, 11:28   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kafatasci32 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Isparta
İletiler: 266
Kafatasci32 Rss Beslemesi
Şehit Binbaşı'nın naaşına saygısızlık

Hakkari'de şehit düşen Piyade Kıdemli Binbaşı Murat Özyalçın'ın bayrağa sarılı cenazesi Van'dan askeri törenle büyük bir saygıyla İstanbul'a gönderildi.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi yakınlarında PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan Piyade Kıdemli Binbaşı Murat Özyalçın’ın son yolculuğu dün 5 dakikalık bir ihmal sonucu istenmeyen görüntülere sahne oldu. Şehit Binbaşı’nın naaşı Atatürk Havalimanı’nda alelade bir kargo gibi kamyonetle taşındı.
Şehit Özyalçın için dün Hakkári Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda tören düzenlendi. 09.30’da düzenlenen törene Hakkári Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Yüksekova 3’üncü Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Yurdael Olcan, Hakkári Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Azmi Utkan Cinek, Emniyet Müdürü Cavit Çevik ve subaylar katıldı.

Törenin ardından şehit Kıdemli Binbaşı Özyalçın’ın cenazesi, İstanbul’a gönderilmek üzere, askerlerin omuzlarında taşındığı helikopterle Van’a götürüldü. Özyalçın’ın cenazesi daha sonra ambulansla Ferit Melen Havaalanı’na götürüldü ve yine askerlerin omuzlarında THY’nin 11.20’deki tarifeli Van-İstanbul uçağı ile İstanbul’a uğurlandı.

KAMYONETTE BİR ŞEHİT
Atatürk Havalimanı’nda ise daha önce gösterilen özenin dışında bir görünüm vardı. Askeri karşılama takımı aprona giremediği için şehit binbaşının cenazesini taşıma görevi apronda çalışan işçilere kaldı. İşçiler, şehidin naaşını uçaktan aldıktan sonra kargoların ve yolcu bavullarının taşımasında kullanılan bir kamyonete taşıdılar.

İŞÇİLER AĞLADI
Özyalçın’ın özel eşyalarının bulunduğu iki bavulu ile çantası da kamyonette Türk Bayrağı’na sarılı tabutun yanına koyuldu. Apronda görev yapan işçiler bu sırada ağladı. Daha sonra kargo binasına getirilen cenaze, eşi Serap Özyalçın ve yakınlarınca karşılandı. Alanda yakınlarının yardımıyla ayakta duran Serap Özyalçın, şehit eşinin naaşını ilk kez beyaz bir kamyonetin kasasında gördü.

http://www.ekolay.net/haber/Haber.as...HaberID=484125
Alt 15.06.2007, 11:47   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 218
Serhat Rss Beslemesi
Sayın Kandaşım bende sabah okudum haberi sinirimden ağlayıp ağlayıp duruyorum kaç saattir...Konuyu buraya taşıyacaktım ama siz taşımışsınız..

Birazdan gideceğim Levent Camiine cenaze için...Umarım karşıma Akp li bir soysuz bedevi çıkar karşıma...

Apronda deve kessin aşağılık soysuzlar...

Cenazeyi kargo kamyonetin arkasına koydukları gibi bir de bavullarınıda yanına koymuşlar...Yani tam "paket" gözüyle bakmışlar şehidimizin naaşına...
Alt 15.06.2007, 14:13   #3 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 145
KurtcebeNoyan Rss Beslemesi
Yeter ulan yeter. :x :x :x :x Ne kansızlar varmış aramızda. Türkiye cumhuriyeti başbakanı bile şehitlerimize hakaret ediyor. Artık yetmedi sayın Paşalarımız..Daha neyi bekliyorsunuz..ülkemizin hepten elden gitmesi mi lazım darbe yapmak için..Ordu derhal yönetime el koymaldır.Bunun için artik biz Türkçüler birşeyler yapmamız lazım..Genelkurmayın önünde açlık grevi yapalım..Birşeyler yapalım artık..Sonunu hiç düşünmüyorum yeterki darbe olsun.AKP ve yandaşlarının zihniyetinden artık kurtulmamız lazım.
KurtcebeNoyan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2007, 21:48   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TanrıKut - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 113
TanrıKut Rss Beslemesi
Haberi okuyunca kan beynime sicradi bu soysuzlarin ogullari cürük raporu alip koskunde yan gelip yatarken özbeöz Türk evlatlarinin sehit olmasi ve üstüneüstlük kutsal görevini en yuksek bicimde tamamlamis olan bu askerimizin naasina bu saygisizligin yapilmasi elbette beni daha fazla kizdirmaktadir engeller yikildiginda ofkem iskence olup bosalacaktir bu soysuzlarin ustune!!!!
TanrıKut adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2007, 23:48   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METEHAN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 125
METEHAN Rss Beslemesi

Yazıklar olsun buna sebebiyet verenlere!
METEHAN adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2007, 15:07   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 218
Serhat Rss Beslemesi
Hala sinirimden ağlıyorum...Allah sizin belanızı versin şerefsiz kansız haysiyetsiz piçler...Gidin siz apronda deve kesin ortaçağ zihniyetli onun bunun çocukları...
Alt 17.06.2007, 04:29   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ayhan_Yiğit - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 25
Ayhan_Yiğit Rss Beslemesi
Ananızın taa damına şerefsizler bu ne ya...Yazıklar olsun!!!Bunu bitane
insan evladı vatan evladı görmedimi?İçim sızlıyor yüreğim daralıyor...
Koymayın böyle resimleri haberleri kandaşlarım...daraltmayın insanı...
Ayhan_Yiğit adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2007, 09:31   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 711
Turak Rss Beslemesi
Nasil boyle bir serefsizlik yapilir, SEHIDIMIZE karsi.AKP li zihniyetli orumcek kafali beyinler.

Bu boluculuk degilde nedir ?

Bu vatan hainligi degilmidir ?

Utanin Utanin AKP li serefsizler.Sizin yaptiginiz dube duz bu vatanin evlatlarina ihanettir,nankorluktur.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2007, 14:35   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: Ergenekon
İletiler: 84
Irkci_Turk Rss Beslemesi
Hiç bir yorum yapamiyacagim ....
Irkci_Turk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2007, 18:44   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yetkilisi

İletiler: 113
AYZIT Rss Beslemesi
Sehitlerin ardi arkasi kesilmiyor. Hergün bir sehit haberi ile uyaniyor bu millet.Senin Ahmet Buraga aldigin gibi cürük paporlari almiyor bu soylu irkin evlatlari.Sayin Basbakan Tayyip Bey Hazretleri;
sizden önceki namertleri bile arar olduk ki; Ben bir vatandas olarak cikip Japon tarim bakani Tosikatsu Matsuoka gibi bir yüreklilik göstermesini istiyorum. Bunu yapacak cesarettin bile yoksada istifa edin. Bu milletin yüzüne nasil bakabiliyorsunuz. Senin kitabinda Türklük suur ve gururu gibi kelimeler olmadigini biliyoruz."Türk degil Türkiyeli olmak asıl olan" gibi cümlelerinizide unuttugumuzu sanmayin. Ben sana duyarsizligindan ve hergün verilen sehitleri umursamazliginizdan dolayi soruyorum Türkmüsünüz Tayyip bey?
AB`li dürzüleri mutlu etmeye devam edin. Bu millet Yüce Türk Milleti ise bunlari hesabini birgün sorar size...
AYZIT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler