![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Şehit Mektupları
Şehit Mektupları
Adı Soyadı : Serhat GENCER Rütbesi : Dz.P.Astsb.Çvş. Doğum Yeri : Kırıkkale Doğum Tarihi : 1973 Olay Tarihi : 08.01.1994 Şahadet Tarihi : 08.01.1994 Şehit Olduğu Yer : Şırnak - Maden Sevgili Ailem İlk önce hepinizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Bu mektup ancak ben öldükten sonra sizin elinize geçecektir. Beni asla unutmayın. Hep kalbinizin bir köşesinde saklayın. Şunu asla unutmayın. Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz. Bu yüzden üzülmeyin. Yalnız size söylemek istediğim bir şey var. Ben Burcu'yu çok seviyordum ve bu sevgimi de mezara götürüyorum. Ben burda öldümse Allah yolunda, vatan namus ve millet yolunda öldüm. Benimle aslında gurur duyun ve gülün. Asla ağlamayın. Eğer ağlarsanız ben yattığım yerde rahat edemem. Dedeme de hepinizin selamını söylerim. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok seviyorum. Hepinizi çok özledim. Oğlunuz. Yazacak başka bir şey bulamıyorum. Serhat Gencer Dz.P.Astsb.Çvş.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Adı Soyadı : Osman Çınar
Baba Adı : Mehmet Ali Ana Adı : Emine Doğum Yeri : Beyşehir 24.07.1958 Şehit Olduğu Yer : Bingöl - 28.07.1991 Defin Yeri : Beyşehir - Konya Eşi Meliha ÇINAR'ın Mektubu 71635 yaka ve sicil numaralı şehit polis memuru Osman Çınar'ın eşi Meliha Çınar'ım. 1980 yılında eşim polis olmuştu. İlk görevini Yozgat'ın Yerköy ilçesinde başladı. Yerköy'de 8 yıl görev yaptı. 1988 yılında tayinimiz Van'a çıktı. Van'da 3 yıl görev yaptıktan sonra 6. ayın 11. nde 1991 de Konya ilinin Beyşehir ilçesine izine gelmiştik. 40 gün izinimizi kullandıktan sonra izin dönüşü Bingöl- Solhan Karayolunda P.K.K terör örgütü yolumuzu keserek kendimize ait arabadan beyimi indirdiler. O anda birçok araba durdurmuşlar, biz o olayın üstüne vardık. Beyim arabadan inerken bana siz arabadan inmeyin dedi. Bende 2 kızımla arabanın içinde 2 saat bekledik. Daha sonra eşim sağındaki ve solundaki teröristler ile yanıma gelip 1-2 dakika sonra "çocuklarıma iyi bak iyi sahip ol" dedi. Eşimin son sözü buydu. O anda beyimle aramızda 15-20 m. vardı. Teröristlerde bana çabuk in arabadan dediler. Bende sadece el çantamı elime alıp 2 çocuğumla arabadan indikten sonra arabamızı yaktılar. Beyimi şehit ettiler. O kalabalığın içinde bir polis ailesi daha varmış. Bizi o polis kardeşimiz, Solhan polis karakoluna kaçırdı. Orada 50-60 tane terörist vardı. O polis kardeşimizde o pislikleri işçiyim diye kandırmış. Beyimin cenazesini Bingöl hastanesine götürdüler. O zaman ben 3 aylık hamileydim. O korkuyla, o ızdırapla birlikte ben rahatsızlandım. Beni polisler sağlık ocağına götürdüler. Doktorlar bebeğimi kaybetme tehlikesi var dediler. Bana orada bir iğne yaptılar. Daha sonra Malatya Devlet Hastanesine kadar cenazeyle birlikte geldik. Cenaze arabası hastanenin önünde beklerden bende hastanede kürtaj oldum. Ben o anda 1 şehit değil 2 şehit verdim. Ben Aponun etini değil kemiklerini dahi kül edeceğim. Bir de o haini elime bir geçirebilsem, o çocuk katili Apoya doktor hekim götürmemenizi rica ediyorum. Benim 8 yıldır çektiğimi Allah ile ben biliyorum. Ben 8 yıldır sinir hastası oldum. Apoya işkence çektirerek öldürmenizi rica ediyorum. Meliha Çınar ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Adı Soyadı : Bedir Karabıyık
Doğum Yeri : 20.03.1953 - Doğubeyazıt Baba Adı : Ahmet Ana Adı : Saadet Medeni Hali : Evli / 2 Çocuk Babası Şehit Olduğu Yer : Sarıkamış - Kızılçubuk Köyü - 04.04.1994 Defin Yeri : Balıkesir - Bandırma VASİYETİMDİR Canım Anneciğim, Herşeyimi ama herşeyimi sana borçluyum, hep sana hizmet etmeyi, yanımda kalmanı, sana hürmet etmeyi, güzel kokunu koklamayı arzuladım. Çok az kısmet oldu. Bu dünyada sana doyamadım. Anneciğim dünyayı sevemedim, tad da alamadım. dünya bana küstü bende ona. Bilmiyorum ama zannediyorum senin dualarının bereketiyle ömrüm uzun olur. Eğer sen veya ben önce gidersek önce giden kucağını açıp beklesin. Elbette kavuşacağız. Saçından bende bir tutam var, onu yanımda taşıyorum. Ölürsembu kahramanca olacaktır. Saçının telleri yanımda kalsın, sakın ağlama. Gönlün müsterih olsun. Sana başka ne yazayım evvel gidene selam olsun. Oğlun Bedir ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Adı Soyadı : Rahmi DANA
Baba Adı : Ahmet Ana Adı : Mürvet Doğum Yeri : Simav / Kütahya Doğum Tarihi : 12.03.1972 Şehit Olduğu Yer : İdil - Şırnak Şahadet Tarihi : 24.06.1994 AĞLAMA ANAM Eline yakmış bayram kınası Bayram günü ağlar polis anası On iki ay dolmayınca yoktur faydası Yollara bakıp ta ağlama anam Bayram sabahı şafak atıyor Sokaktaki yetim bizi bekliyor Yollardaki yolcular bizi bekliyor Mektubumu okuyup ta ağlama anam Polis oldum anam bileğim bükülmez Kurşun yesem kanım dökülmez Zalim gurbetin çilesi bitmez Yollara bakıp ta ağlama anam Anam rüyamda gördüm seni Uyanıp ta baktım ki gurbet ocağı Felek kalbime vurmuş bıçağını Resmime bakıp ta ağlama anam Yapraksız dalda bülbül öter mi Sizlerden ayrılmayı gönül ister mi On iki ay saymakla biter mi Arkadaşlarımı görüp te ağlama anam Hasret ateşi düşmüş göğsüme Saçlarımı bir bir yolsam biter mi Ağlasam ağlamasan gider gelir mi Ağlayıp da gurbette üzme anam 18.01.1993 Rahmi Dana
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Namus şeref ve vatan uğrunda yaşamayı bilmek gibi ölmeyi de bilmek gerekir.
Bu üstün meziyeti kendine düstur edinmiş Türk askerleri Tanrının onlara sunduğu güzel Otağlarda baki yaşayacaktır. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Bize bu acıları yaşatanlara hayal bile edemeyecekleri acılar yaşatacağız.
Orgeneral Yaşar Büyükanıt Şanlı ordumuzun Genel Kurmay Başkanı bu yemini ettiyse, benim gönlümde en az şehitlerimizin ve gazilerimizin gönlü kadar rahat artık. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| mektupları , şehit |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|