![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK için,TÜRK'e göre
|
Şehit Üsteğmen Serkan Çakal
Saygılı ve sevgili ırktaşlarım,
Özellikle İzmir'li bir çok ırktaşımın bu siteyi takip ettiğini biliyorum, onlardan ve tabi gelebilecek olan her TÜRKÇÜ'den yüce TÜRK ordusunun en kutsal rütbesini almış İzmir'li şehit üstteğmen Serkan Çakal'a yapılacak son görev için Bostanlı-Karşıyaka semti'ndeki Beşikçioğlu Camisi'ne 12:00 saatlerinde toplanmaya davet ediyorum. Tanrı TÜRK'ü korusun ve yüceltsin, TÜRK için savaşmış tüm yiğit TÜRK'lerimizin mekanı olan Tanrı Dağ'ı olsun, bu yüce mekanın kapılarıda umarım bizlerede açık olur. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Hepimizin vazifesi olan bu görevi gidebilecek imkanları olan arkadaşlarımızın büyük bir onurla yerine getireceğine dair büyük bir inanç içerisindeyim.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
![]() Bu hasta babayı ve 3 aylık hamile olan anne adayını üzen ve ağlatan soysuz kürt teröristlerin ciğerlerini kimyasal silahla cayır cayır yakarak gebertmek farz ama Batı'ya gebe olan siyasetçilerden bunu bekleyecek değiliz. Bunu şimdilik hayal ediyoruz ama Tanrı büyüktür; günü gelir, kızdığı Türk'üne yeniden güler.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Umarım Tanrı yardımcımız olur ve o gün hemen gelir. Bunların hesabı er ya da geç sorulacak.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tanrıya çok yakardım,şehit cenazelerine çok ağladım,kaç gece Atatürk için ağladım nerdesin ATA ben emaneti ne halde..
TANRI bize yine bir Yabgu verecek ben inanıyorum çünkü Tanrı bizi seviyor,yalnız Türk ırkı sınavdan geçiyor bence bu sınavı verirsek yabgumuza kavuşacağız. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tanri mekanini cennet eylesin sehidimizin...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tanri Dagina bir BOZKURTumuzu daha ugurluyoruz!Bu babanin ve esin bir damla göz yasina o Irak yakilmaz mi!?!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tanrı Türk'e kızmıştır çünkü;Biz atalarımızdan kalan kanın ve asilliğin değerini bilmeyip soysuz arabın kültürünü almışız.Tanrının Türk'e verdeği dini değiştirmişiz.Ne zamanki tam anlamıyla kendi kültürümüze ve dinimize döneriz Tanrı bizi affeder.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|