![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
***ŞEKER'İN YAVRULARI***
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Çok tatlılar,uzun ömürlü olsunlar..En son resimdeki benim küçük kızıma benziyor..:)Kızımında gözleri çekik,masum...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu mahluklar çok tatlılar aynı zamanda şanslılar çünkü Güntülü gibi hayvansever bir sahipleri var.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şeker'in yavruları gerçekten çok şeker. Tanrı tüm hayvan severlerin gönüllerine öyle muhteşem bir duygu vermiş ki, şu el kadar yavrulara kucak açıyorlar.
Seni gönülden kutlarım kandaşım. Tanrı yokluklarını göstermesin. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence de dunyada en şeker varliklar kedilerdir, buyuk ve kucuk. Ben esasen 8-ci resimde olan yavruyu begendim, cok guzel - sirti kara, gozlerinin etrafi da kara, cok ilginc bir ahenk var renklerde.
Guntulu kandaşim, merak ettim, benim dikkatimi ceken yavru dişi mi yoksa erkek mi? Bir de siz bu kadar kedi yavrusu ile nasil baş edeceksiniz |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Son resimdeki ve siyah olan yavrular erkek, diğer açık renkli olan, parmağını emen de dişi.
Benim evim bahçeli olduğu için sorun yaşamıyorum. Evde kedi olarak yalnız Şeker ve kardeşi vardı ( kardeşinin resmi diğer başlıkta var). Şeker'in doğumu yaklaşınca yavruları yemesin diye kardeşini bir arkadaşıma verdim. Bahçede baktığım 4ü kadrolu, 6-7 kedim daha var. Sorun olmuyor, geçinip gidiyoruz... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Çok şirin gözüküyorlar,umarım uzun ömürlü olurlar.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ***Şeker'İn , yavrulari*** |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|