![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
selam bütün ırkdaşlarıma
Sonunda her zaman olmak istediğim, olmam gereken yere geldim. Bu sitenin, diğer bütün sitelerden farklı ve ayrı bir yeri var. bunu diğer sitelerde yazdıkça daha iyi anlıyorum. internette çok sayıda fikir ve ideoloji sitesi mevcut. ama hiç birinde ATSIZCILARdaki kararlılık ve gözüpeklilik yok, hepsi basit ve ucuz siteler. hepsi çoluk çocuk. bugüne kadar bunlara başka alternatif olmadığından tahammül ediyordum ama artık sağlam duruşlu ATSIZCILARın otağını keşfettim. Bundan sonra da asla buradan ayrılmayacağım.
sizlere tekrar tekrar saygılarımı sunar merhabalar derim. lütfen beni aranıza kabul buyurun......... Burçin SEZEN |
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
TÜRK Otağına hoşgeldin.
Öncelikle " selam , merhaba " gibi TÜRKÇE olmayan sözcükleri kullanmamanı ; bunun yerine " esenlikler , iyi akşamlar" gibi sözükler kullanmanı öneririm. Esenlikler , saygılar.. |
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aramıza hoşgeldin.Bende yeni üye oldum.Siteyi araştırmanı öneririm faydalanacağın o kadar çok bilgi var ki hemde her konuda.Burada olmaktan Atalarımın izinde yürümekten gurur duyuyorum.Hepinize esenlikler dilerim.
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
hoş gelmişsin.....Türk Otağına.....
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk Otağına Hoşgeldiniz.
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Gökbörü Alp
|
Türk Otağına Hoş Geldin Irktaşım.KocaTürk ağabeyimin de belirttiği gibi elimizden geldiğince Türkçe konuşup Türkçe yazmalıyız.Çünkü dilimiz de Irkımız gibi büyük ve yücedir.
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrının Askeri
|
Hoşgeldiniz, ben de hoşbuldum demeliyim sanırım. Dediğiniz gibi Burçin Sezen, birçok sanal ağ otağı uyduruk şeylerle dolu. Buradaki herkes Türk soylu, Türk için yaşıyor. Türk`ün en iyiye ulaşması için çabalıyor. Ulu Tanrımız bize yardım edecek ve biz asaletimizi yerlere ve göklere bildireceğiz.
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ay Tanrıçası ve Burçin andalar,bu konu hoş geldin kısmı gibi olmuş ama aslında otagın hoşgeldin kısmı sesli sohbete girecek yürekliliği gösterecek olmaktanda geçiyor. Türklüğün gerçek taşıyıcıları Atsızcılar Otağına yeniden hoş geldiniz daimi olmanız dilegiyle.
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Merhabalar, ben de burda yeniyim, avrupadan katiliyorum, lise ögrencisiyim. Google üzeri bu Otagi buldum ve kendimi cok sansli hissediyorum. Nihayet benim gibi düsünenlerle biseyler paylasma olanagim oldu.
Kocatürk irkdasim, ben kendim türkoloji bölümünü okuyorum, şad, akşam ve esen kelimeleri Türkçe degillerdir, bizim Orta Ayadaki Atalarimiz irani olan Sogdlarla ic ice yasamis diye, bunlardan bazi kelimeler ta eski zamanda bile Türkceye girmisdir. Irkciligi savunuyorsak, ozaman dilde safligi da savunmaliyiz, yani lütfen gururmuzun yüzünden bu gercekleri inkar etmiyelim, yoksa Osmanli Dönemindeki gibi dilimiz yobazlasir. Türk Dil Kurumu bile yavas yavas kabul etmektedir, örnek, şad sözcügü icin Farscadan alinti yaziyor: http://www.tdk.org.tr/TR/SozBul.aspx...elime=%c5%9fad Henüz "esen" ve "akşam"in alinti oldugunu TDK Sözlügü belirtmemis, ama bu da zamanla telafi edilicektir. Baska Nisanyan gibi sözlükler kabul ediyor: Nişanyan - Türkçe Etimolojik Sözlük Nişanyan - Türkçe Etimolojik Sözlük Dilde saflik, Irkda saflik, bu bizim parolamiz olmali. |
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soydaşlarım hoş geldiniz.
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Şad: Göktürkler'de prenslere verilen ünvandır. (Kür Şad gibi) Şâd, ise farsça sevimli, neşeli" demektir. Dilimizde olmayan bir çizgi (^) bile çok şeyi değiştiriyor.Örneğin ş harfini kullanmayıp, Sâd yazarsan arapça olur ki bu da arapça'da kalın S demektir. Dandik ermeni sitesinden ve onun taraflı araştırmacısından aldığınız bilgilerle ahkam kesmeyin. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Bütün , selam , ırkdaşlarıma |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|