Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.10.2007, 06:56   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 1
bogembay Rss Beslemesi
selamlar arkadaslar. ben erturk. sizle alakali bi ilginc tespitim var.

selamlar arkadaslar benim adim erturk. aslen dogu turkistanliyim fakat turkiyede dogdum babam 1955te turkiyeye gelmis neyse kisacasi ben orta asya turklerindenim. sizin sitenizi baya uzun bi sure gozden gecirdim ve bazi yerlerde sok oldum. mesela bi laz arkadasimiz cahilce konustu diye neredeyse vatan haini ilan etmissiniz . benim anliyamadigim sey su. yahu diyelimki suan turkiyeyi allah korusun amerika isgal etmeye kalkti veya her hangi bi ulke. yani sen kalkipta lazlaradami saldiracaksin? yahu bu ulkede bircok milletten yuzde 99 u turk insanlar vare simid ben dogu turkistanliyim. ozaman bendemi vatan haini sayiliyorum? ve bu arada hic hosuma gitmeyen bi taraf daha var turkculer ve ulkuculer diye ikiye bolunmusunuz. inaninki bunu gordugumde gercekten cok uzuldum. cunku diger dusman milletlerinde istedikleri buydu iste bizi birbirimizden ayirmakti. ve goruluyoki gercekten basarmislar . baksana ulkuculer bile kendi icinde ikiye ayrildigina gore demekki durum vahim! lafin kisasi savas kapimizin onunde. goruyosunuz 3. dunya savasi cok yakin. butun milletler savas hazirligi icinde ve bize bakin biz birbirimizi yiyoz. bi tane kirik bi laz sacmaladi diye lazlarin hepsini vatan haini ilan ettik. Allah rizasi icin kendimize gelelim. allaha ismarladik......
bogembay adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 20.10.2007, 06:58   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Alıntı:
bogembay´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
selamlar arkadaslar benim adim erturk. aslen dogu turkistanliyim fakat turkiyede dogdum babam 1955te turkiyeye gelmis neyse kisacasi ben orta asya turklerindenim. sizin sitenizi baya uzun bi sure gozden gecirdim ve bazi yerlerde sok oldum. mesela bi laz arkadasimiz cahilce konustu diye neredeyse vatan haini ilan etmissiniz . benim anliyamadigim sey su. yahu diyelimki suan turkiyeyi allah korusun amerika isgal etmeye kalkti veya her hangi bi ulke. yani sen kalkipta lazlaradami saldiracaksin? yahu bu ulkede bircok milletten yuzde 99 u turk insanlar vare simid ben dogu turkistanliyim. ozaman bendemi vatan haini sayiliyorum? ve bu arada hic hosuma gitmeyen bi taraf daha var turkculer ve ulkuculer diye ikiye bolunmusunuz. inaninki bunu gordugumde gercekten cok uzuldum. cunku diger dusman milletlerinde istedikleri buydu iste bizi birbirimizden ayirmakti. ve goruluyoki gercekten basarmislar . baksana ulkuculer bile kendi icinde ikiye ayrildigina gore demekki durum vahim! lafin kisasi savas kapimizin onunde. goruyosunuz 3. dunya savasi cok yakin. butun milletler savas hazirligi icinde ve bize bakin biz birbirimizi yiyoz. bi tane kirik bi laz sacmaladi diye lazlarin hepsini vatan haini ilan ettik. Allah rizasi icin kendimize gelelim. allaha ismarladik......

Seni lazlar neden bu kadar ilgilendiriyor? Uygurlar hakkında kötü birşey düşünmeyen bir çinliyi de savunur musun? Cahil cahil yazma. Otağa iyi bak da Doğu Türkistan bölümünü gör. Lazlar Türk değildir sen ise Türksün. Yani hukuk ayrı.
Alt 20.10.2007, 07:01   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Ülkü ocakları Türklerin düşmanı olan kürtlerin yerine ocaklarına Çinli almış olsaydı o zaman sen de bizden olurdun cahil çocuk.
Alt 20.10.2007, 08:36   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tomris - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 95
Tomris Rss Beslemesi
Sen iyi niyetlisin fakat neyin ne olduğunu bilmiyorsun. Ülkücülerin Türkçülere tehditlerini, ettikleri küfürleri ve müslüman oldukları için attıkları iftiraları (sanal yürekliler) düşmanımız olan kürtlerden bile görmedik.

Bunun yanında Türk olmayanları kucaklayan dincilik yapıp insanları dinden nefret ettiren cahil bir kesime biz Türkçüler çok uzağızdır.

Ancak sen şu halinle melez ve dinci ülkücülere çok yakınsın.
Alt 20.10.2007, 09:15   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 214
Kür Şad Rss Beslemesi
bogembay, lazlar içerideki düşmanlarımızdan biridir. Günümüzde sadece kürtler isyân ediyor diye diğer milletlere müsamaha gösteremeyiz. Bugün Avrupa'dan yönlendirilen ve Türkiye'de büyük bir hızla gelişen laz milliyetçiliği olduğunu biliyor musun? Biz ırkçıyız. Her etnik döküntüye aynı mesafedeyiz. Türkçüler ve ülkücüler meselesine de gelince bizler lâik Türk milliyetçileriz. Onlar ise bir takım karanlık güçler sayesinde millî değerleri kendi inhisârlarına almış, o değerler adı altında şeriatçı düşünceye hizmet siyasal İslâm'ın bir fraksiyonudurlar.

TTK
Kür Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 20.10.2007, 09:22   #6 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 145
KurtcebeNoyan Rss Beslemesi
Burda arabin selamiyla kimse karsilanmaz..Bundan dolayi melez, sentezci ülküsüz çapulcular gibi arapça bogurtulerle asla konuşamazsınız..

Ülkücüler; Türkçüler ve ülkücüler olarak ikiye ayrıldığını kabul etmiyorum..Bizim konumumuz onlardan çok farklı..Türkçüler ülkücülerden çok kendi kanının hakkını vermeyi bilen Her Türk evladindan çıkar..Ülkücü çapulcular için ise Türklüğün bir önemi olmayıp arapın ümmetçiliğiyle caka yaparlar..
Biz burada Türkten çok kürt olan ülkücüleri asla ve asla sevmiyoruz vatan haini birer meczup olarak görüyoruz.

Doğu Türkistanda katliamlar yapan çin hanedanına şeref madalayası verende Devlet Bahçeliden başkası değildi..
KurtcebeNoyan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 20.10.2007, 11:37   #7 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Bursa
İletiler: 226
Emin Deha Sönmezışık Rss Beslemesi
Alıntı:
Lazlar?Sen lazları tanımıyosun kardeşim...Olası bir iç savaş durumunda k.rtlerden sonra Türklere saldıracak 2. etnik gurup lazlar olacaktır.Türk milliyetçisi laz yoktur,bir kişi lazlığını ön planda tutuyorsa onun tehlikeli bir bölücü olduğunu yaptığı laz ırkçılığından kavrayabilirsin.Ama sen bunu kavrayamamışsın.Ve bir laz ırkçısının en büyük düşmanı Türk milliyetçiliğidir.
O senin tanıdığın lazlar,Türk'e kız vermez,Türk'ten kız almaz...Sanki dünya lazların etrafında dönüyormuş gibi bir hava içerisindedirler ve ülkü ocaklarında bunu bağıra bağıra söylerler ama kimse birşey yapmaz...Neden?

Bizim tarih bilincimiz çok sağlamdır,merak etme,olası bir iç savaş durumunda biz Türk'ün,Türk'lüğün,Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarını en iyi kavrayıp ona göre Türkiye cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü için son nefesimize kadar mücadelemizi veririz...Ve bunun için çeşitli vatansever guruplarla beraber hareket edebiliriz.Bizim için o günlerde en önemli konu Türkiye Cumhuriyeti olacaktır.Biz o günlerde ittifak kuracağımız gurupları herkezden önce kavrarız ve hiç bir çıkar gurubunun ve dış güçlerin maşası olmadan Türk'leri ve Türk mücadelesini birleştirici rol oynarız.
Şu tarihte bizim hiçbir dost gurubumuz yoktur,herkezle kavga içerisindeyiz.Evet doğru...Bunun nedeni kaypak ve çapulcu olmadığımızdır.Bizim fazlalaşıp çok geniş kitlelere kaypakça politika yoluyla ulaşma gayemiz yoktur.Kimsede bizim o guruplara karşı kibar olmamızı beklemesin,biz ellerinde elma şekerleri olan,herkeze göz kırpan melekler değiliz...
Biz Türk'ün kin ve nefretini en iyi şekilde açığa vuran,korkusuz Bozkurtlarız!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 20.10.2007, 12:06   #8 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Alıntı:
3. dünya savaşı yakın veya uzak...Veya Türkiye'nin bütünüyle kendini bir savaşta bulması gibi konulara gelince,biz Türkiye Cumhuriyeti ordusunda komutanlarımızın vereceği emirleri sonuna kadar uygularız,biz şehit olup cennete gitmek için savaşmayız!Biz pazarlıkçı,çıkarcı değiliz!Biz Türklüğün refahı için savaşırız!Biz ordumuz için savaşırız!Bizim inancımız budur...

Bizim tehlikeli olduğumuzu düşünen ya haindir,ya soysuzdur,ya korkaktır,ya bu milletin gücünü anlayamamış bir cahildir,ya gerçekleri bilmek istemeyen çıkarcı çapulcu kaypaklardır veya kuşbeyinlidir!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Alt 20.10.2007, 12:57   #9 (İleti Bağlantısı)
Bozkurt

İletiler: 50
Mirzatürk Rss Beslemesi
dogu Türkistanli oldugunu iddia eden birinin hele ki siteyi uzun zamandir gözlemledigini söylemesine ragmen böyle bir yazi yazmasinin bence hicbir inandirici tarafi yok. Iddia ettigi gibi Türk olduguna hic inanmiyorum.
Mirzatürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 20.10.2007, 13:52   #10 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Alıntı:
Mirzatürk´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
dogu Türkistanli oldugunu iddia eden birinin hele ki siteyi uzun zamandir gözlemledigini söylemesine ragmen böyle bir yazi yazmasinin bence hicbir inandirici tarafi yok. Iddia ettigi gibi Türk olduguna hic inanmiyorum.
Sana katılıyorum ırkdaşım,siteyi takip etmediği çok açık.Ayrıca ırk bilincinden yoksan ümmetçi bir zihniyet.Hala anlayamamış 2 ırkın asla dost olamayacağını.Hala anlayamamış 2 ırkın sadece çıkar sözkonusuysa birlikte olabileceğini.Anlayamamış 2 ırkın kesinlikle aile olamayacağını.
Bana bir tane dost 2 ırk söyleyebilirmi?
Bizi açıkça "kaos isteyen anarşistler" ilan etmesi bu arkadaşın zihniyetini ve düşünce yapısını zaten ortaya koyuyor.
Yazısı mhp kokuyor.
Bizim kimseden akıl almaya ihtiyacımız yok.
Biz Kurt gibi görür ve Kurt gibi işitiriz.

Alt 20.10.2007, 14:25   #11 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

BÖRÜ YABGU - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 490
BÖRÜ YABGU Rss Beslemesi
Alıntı:
Vermeyince mabut n'eylesin Mahmut ?
BÖRÜ YABGU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Alt 20.10.2007, 15:45   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tanrikut Atsiz - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 136
Tanrikut Atsiz Rss Beslemesi
Bu nasil Dogu Türkistanli olmak. Yazdiklarin tipik bir laz fikrasi gibi! Sen de an az onlar kadar kendine güldürürsün bu yazdiklarinla.

Senin bagrina bastigin bu etnikler yarin cinliler gibi tepene bindimi kardesiz edebiyati yaparsin onlara!

Türk´ü gercek olarak, Türk´den baskasi sevemez.

Hüseyin Nihal ATSIZ

Alt 20.10.2007, 22:12   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 684
IRKÇI Rss Beslemesi
1926 yılında İzmir'de Mustafa Kemal'e karşı suikast hazırlığı yaptığı için tutuklanan ve sonra da idam edilen TBMM 1. Dönem Milletvekili Ziya Hurşit ile birlikte hareket eden kişilerin adları şöyleydi:

- Gürcü Yusuf

- Laz İsmail

- Çerkez Hilmi

- Giritli Şevki (Rum devşirmesi)

Ziya Hurşit de Çamlıhemşinli bir laz idi...

İzmir suikastı diye bilinen olaya karıştıkları için idam edilen 13 kişiden sadece birinin soyu Türk idi ("Ayıcı Arif" lâkaplı Kurmay Yarbay Arif)... Diğer 12 kişi farklı etniklere mensuptu ve çoğu lazdı.

Kurtuluş Savaşı yıllarında Türk evlatları işgalci Yunan ordusuna karşı savaşırken; senin gibi şuursuzlar tarafından kardeş bellenen kürtler, çerkezler, arnavutlar ve lazlar çete kurup Türk köylerini yağmaladılar. Çoğu Yunanlılar'la işbirliği yaptı.

Kurtuluş Savaşı'nı kazandık, Cumhuriyet'i kurduk... Ama bunlar gene uslu durmadılar, bu sefer de Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ü öldürmeye kalkıştılar. Eğer başarılı olsalardı, Türk'ün başbuğunun hayatı tetikçi Laz İsmail'in silahından çıkan bir kurşunla son bulacaktı.

Yarın Türkiye bir savaşa girecek olursa, gene aynı durum meydana gelecektir... Türk evlatları cephede savaşacak, Türk olmayanlar ise bin türlü kahpelik yapacak.

Masum zannettiğin lazların bile kendilerine göre istekleri, arzuları, hesapları, planları var. İnternetteki laz sitelerine bakarsan görürsün.

Hülasa; eğer Türk'sen, Türk olmayanları savunmak uğruna kendi soydaşlarınla ters düşmeye kalkışma...
IRKÇI adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler