![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Şeriatçı Ülkücü Çapulcu Birinin Yaşar Paşa'nın Yemin Gibi Son Açıklamalarına Tepkisi
konu: hadi oradan yaşar
isim: ülkücü Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ülkücülerin %90'ı arap beyinlidir, %50'si kürt kökenlidir.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu ülkücüler konuşsun günü gelir tekrar hainler gibi idam edilirler.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yağmur yağdı, toprak solucanları asfalta çıktı. Ama benim görüşüme göre bu durum Türk soyunun uzun dönemde çıkarına olacak. Örneğin kürtler ve diğer etnik döküntüler şerefsizlikleri gizleyip, Tanrı korusun, diyelim 30 yıl sonra Türk nüfusu azınlığa düştüğünde, reflekslerini bütünüyle yitirdiğinde ortaya serseydi durum çok daha kötü olurdu. Oysa şimdi damalı eşşek gibi ortalıkta kıvrım kıvrım kıvranan, sorosçusundan ümmetçisine, bütün soysuzların asfaltla bütünleştirileceği günün geleceğini biliyoruz.
TTK |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Gerizekalı çapulcu.Bunun gibi düşünen beyinsizler askerde korkusundan önünden geçen fareye bile ateş eder,çatışma anında silahını yeri belli olmasın diye korkusundan çalıştırmaz kendisinin yaşamını daha fazla tehlikeye sokması yetmiyormuş gibi bütün arkadaşlarının yaşamlarını tehlikeye sokar...Hatta arkadaşlarının gözü önünde şehit olmalarını seyredip bi kayanın arkasında sürüngen gibi bekler veya sürünüp kaçarken geberir!!!
Şerefsiz çapulcunun demek istediği ve vermek istediği mesaj askere gitmek istemediğidir,çünki korkaktır.Kendisini yeterli görmez!Teröristten bile daha tehlikelidir böyle tipler. Eğitim eğitim diye anıracağınıza desenize ben korkağım askere gitmek istemiyorum...Desenize benim kanımda askerlik yok!Desenize ben asker doğmadım asker olamam!Desenize ben korkuyorum!Desenize !!!Desenize erkek değilim diye.Travesti köpekler!Haykırsanıza!!! Her Türk asker doğar bre çapulcular! Siz Türk değilsiniz!!!Türk olamazsınız!!!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tüm korkaklıklarını vs es geçip düşünürsek bu asker karşıtı "yavrularımız(iki gün önce yan gelip yatıyor diye azarladığı askerlerimiz) bilmedikleri yerlere gönderiliyor." diye bağıran RTE adlı bir vatandaşın(!) sözünü alıp sürekli kullanıyor bu ülkücüler.
Erlerimiz ölüyor, subaylarımız nerede? diye böğüren bir hayvan vardı, onun sözlerine ne kadar da benziyor bunların konuştukları. Sözde bu çapulcular fetullah'a karşıydılar; ama iş hainlik olunca birbirleriyle yarışıyorlar aynı kulvarda. Başta RTE, feto, yobazlar ve ülkücüler olmak üzere hepsine en iyi dileklerimi(!) yollamakla yetiniyorum, başka bir şey kullanırsam otağımız zarar görecek çünkü. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İstiklal mahkemelerinin kurulacağı günler yakındır.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|