Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.10.2007, 22:01   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 365
Jöntürk Rss Beslemesi
Şeriatçı Ülkücü Çapulcu Birinin Yaşar Paşa'nın Yemin Gibi Son Açıklamalarına Tepkisi

konu: hadi oradan yaşar

isim: ülkücü

Alıntı:
sayın b.anıt önce kendin hesap vermelisin5,6 aylık askerleri niye dağlara sürüyorsunuz şehit olanların çoğunluğu anadolu çocuğu ve analarının başları örtülü birde irtica irtica diyorsun askeriyenin istihbaratı ne iş yapar tabi gece yarıları muhtıra yapar ülkeyi kaosa götürür haddi olmadan siyaset yapar bu ülkenin cumhurbaşkanına bir haddini bimez rütbeli saygısızlık yapar önce sizi hesaba çekmek lazım bu millet artık herşeyi biliyor millet asker ocağını peygam ocağı biliyor .....
Jöntürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2007, 22:03   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 143
kutmete Rss Beslemesi
ülkücülerin %90'ı arap beyinlidir, %50'si kürt kökenlidir.
kutmete adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2007, 22:24   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.342
Gökhan Rss Beslemesi
Bu ülkücüler konuşsun günü gelir tekrar hainler gibi idam edilirler.
Alt 27.10.2007, 23:02   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 16
hun_80 Rss Beslemesi
Yağmur yağdı, toprak solucanları asfalta çıktı. Ama benim görüşüme göre bu durum Türk soyunun uzun dönemde çıkarına olacak. Örneğin kürtler ve diğer etnik döküntüler şerefsizlikleri gizleyip, Tanrı korusun, diyelim 30 yıl sonra Türk nüfusu azınlığa düştüğünde, reflekslerini bütünüyle yitirdiğinde ortaya serseydi durum çok daha kötü olurdu. Oysa şimdi damalı eşşek gibi ortalıkta kıvrım kıvrım kıvranan, sorosçusundan ümmetçisine, bütün soysuzların asfaltla bütünleştirileceği günün geleceğini biliyoruz.

TTK
hun_80 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2007, 00:22   #5 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Bursa
İletiler: 226
Emin Deha Sönmezışık Rss Beslemesi
Gerizekalı çapulcu.Bunun gibi düşünen beyinsizler askerde korkusundan önünden geçen fareye bile ateş eder,çatışma anında silahını yeri belli olmasın diye korkusundan çalıştırmaz kendisinin yaşamını daha fazla tehlikeye sokması yetmiyormuş gibi bütün arkadaşlarının yaşamlarını tehlikeye sokar...Hatta arkadaşlarının gözü önünde şehit olmalarını seyredip bi kayanın arkasında sürüngen gibi bekler veya sürünüp kaçarken geberir!!!

Şerefsiz çapulcunun demek istediği ve vermek istediği mesaj askere gitmek istemediğidir,çünki korkaktır.Kendisini yeterli görmez!Teröristten bile daha tehlikelidir böyle tipler.

Eğitim eğitim diye anıracağınıza desenize ben korkağım askere gitmek istemiyorum...Desenize benim kanımda askerlik yok!Desenize ben asker doğmadım asker olamam!Desenize ben korkuyorum!Desenize !!!Desenize erkek değilim diye.Travesti köpekler!Haykırsanıza!!!
Her Türk asker doğar bre çapulcular!
Siz Türk değilsiniz!!!Türk olamazsınız!!!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2007, 02:55   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 544
Tarkan Rss Beslemesi
Tüm korkaklıklarını vs es geçip düşünürsek bu asker karşıtı "yavrularımız(iki gün önce yan gelip yatıyor diye azarladığı askerlerimiz) bilmedikleri yerlere gönderiliyor." diye bağıran RTE adlı bir vatandaşın(!) sözünü alıp sürekli kullanıyor bu ülkücüler.

Erlerimiz ölüyor, subaylarımız nerede? diye
böğüren bir hayvan vardı, onun sözlerine ne kadar da benziyor bunların konuştukları.

Sözde bu çapulcular fetullah'a karşıydılar; ama iş hainlik olunca birbirleriyle yarışıyorlar aynı kulvarda.

Başta RTE, feto, yobazlar ve ülkücüler olmak üzere hepsine en iyi dileklerimi(!) yollamakla yetiniyorum, başka bir şey kullanırsam otağımız zarar görecek çünkü.
Tarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2007, 15:52   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

IRKÇI HAREKATÇI - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 5
IRKÇI HAREKATÇI Rss Beslemesi
İstiklal mahkemelerinin kurulacağı günler yakındır.
IRKÇI HAREKATÇI adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2007, 16:02   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 98
Türkçü Çeri Rss Beslemesi
Alıntı:
Emin Deha Sönmezışık´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Şerefsiz çapulcunun demek istediği ve vermek istediği mesaj askere gitmek istemediğidir,çünki korkaktır.Kendisini yeterli görmez!Teröristten bile daha tehlikelidir böyle tipler.

Eğitim eğitim diye anıracağınıza desenize ben korkağım askere gitmek istemiyorum...Desenize benim kanımda askerlik yok!Desenize ben asker doğmadım asker olamam!Desenize ben korkuyorum!Desenize !!!Desenize erkek değilim diye.Travesti köpekler!Haykırsanıza!!!
Her Türk asker doğar bre çapulcular!
Siz Türk değilsiniz!!!Türk olamazsınız!!!
Kesinlikle haklısın. Şirkette Osmanlı hayranı ümmetçi bir çapulcu var. Adam 30 yaşında ve hala askere gitmemiş. Hala benim görevim askerlik değil, onu mesleği askerlik olanlar yapsın diyor. Zaten böyle korkaklar askere alınmasın ama toplumdaki statüleri de ona göre ayarlansın.
Türkçü Çeri adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler