Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 23.10.2007, 14:53   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.792
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Şeriatçı ülkücülerin Türk Ordusuna hakaretleri

Yıllardır, kendilerine ülkücü diyen bu çapulcu güruhunun milliyetçi olmadığını, milliyetçilik kisvesine bürünüp şeriat amacı güttüklerini yazıp, çizdik. Bu yüzden de bize şüphe ile bakanlar oldu; dış güçlerin maşası olduğumuz söylendi. Buyrun belgesini. Bunlar yine sitelerinde cahilce gerçek yüzlerini belli etmişler. Peki ya elebaşları?

Tanrı vermezse, bunların belasını Türkçüler verecektir.
Alt 23.10.2007, 15:19   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TÜRKÇÜ DEVRİM - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 119
TÜRKÇÜ DEVRİM Rss Beslemesi
Bu ve benzeri beyinleri arap işgalindeki şeriatçı ülkücüler sayesinde değilmi ki kırolar Türk askeri vururken hala kırolara karşı hiçbir hareket yok.
Bunlar sayesinde değilmiki Türk kıro kardeştir ayrım yapan kalleştir sloganları dillerde pelesenk
Bu yobaz şerefsizler sayesinde değilmiki kırolar hala bu ülkede Türk genlerini kirletebilmekte
Bunların sözde başbuğları kızını kıroya vermedimi
Bunlar değilmiki kıroyu ocaklarına başkan yapan
Bunlar değilmiki abd_ullahı cumhurbaşkanı yapan
Bunlar değilmiki ahmetkıronun elini sırıtarak sıkan ve her gördükleri kıroya din gardaşım diye yallanan
Bunlar ve sapık ideolojileri yok olmadan TÜRKçü fikriyatın Türk ırkına egemen olması hemen hemen imkansızdır bu yüzden sentez saçmalıkları görüldüğü yerde ezilmelidir.
Şeriatçı yobazlar kaybetmeye mahkum..
TÜRKÇÜ DEVRİM adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 15:35   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TemüçiN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Turan
İletiler: 286
TemüçiN Rss Beslemesi
Milliyetçilik bu ülküsüz çapulcuların ne haddine ! Bunlarda ne vatan sevgisi nede millet sevgisi vardır. Eğer içlerinde birazcık Türklük olsaydı bunları yazmazlardı.Yerden yere vurdukları kurum, bugün Türklerin dünyaya karşı başına dik tutturan kurumdur. Ülküsüzlerin anansının babasının kim olduğu, evlerinde huzur içinde yatması sağlayan, o numarandan sevdikleri vatanlarının bayraklarını göklerde dalgalandıran Yüce TSK dır. Sizler k.rtlerden kat kat aşşalıksınız. Türkün safında görünüpte Türkün kutsallarına dil uzatacak kadar da hainsiniz.K.rtleri aklayıp kardeşim diyen onlara karşı en büyük mücadeleyi veren TSK ya da hakaretlerini esirgemeyen bu mahlukatların neresi milliyetçidir. Bırakın artık bu güzelim vatanın adını kullanmayı, çıkarın artık yüzünüzdeki maskeleri. DÜŞÜN ARTIK BU MİLLETİN YAKASINDAN
Alt 23.10.2007, 15:49   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 313
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT Rss Beslemesi
KAHRETSİN ÜLKÜCÜ ÇAPULCU ÜMMETÇİLER ORDUMUZA LAF ATAN ÜLKÜCÜLER, BAŞBUĞ OLARAK SADECE kürdofil türkeşi KABUL EDEN, terörist BAŞI apoyu İDAMDAN KURTARAN, abdullah güllüyü CUMHURBAŞKANI YAPAN, pkk yla MECLİSTE el sıkışan TÜRK-k..t kardeştir DİYEN SİZ DEĞİL MİSİNİZ ŞUNU BİLİN Kİ, ÜMMET AŞIKLARI SİZİN KAÇIŞINIZ YOKTUR SONUNUZ KÖTÜDÜR HERKESTEN KAÇARSINIZ AMA TÜRKÇÜLERDEN KAÇAMAZSINIZ ŞANLI ORDUMUZ TSK DUYARSA BİLİN Kİ MEZARINIZI KAZIN HESABI SORULACAKTIR BUNLARIN
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK KURT adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 15:55   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Malazgirt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 116
Malazgirt Rss Beslemesi
Beyinsiz yobazlar. Bunların içine arapçılık, çapulculuk o kadar yayılmış ki yüce ordumuza dil uzatıyorlar. Şimdi sorsan ne düşünüyorsunuz diye, hemen din kardeşleri ve kürt kardeşleriyle ilgili konuşurlar ve savunurlar. Şanlı Türk Ordu'suna dil uzatarak neye hizmet ettiklerini açıkça belli ediyorlar.

Malazgirt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 16:59   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 221
Serhat Rss Beslemesi
Kanı kırık, soyu bozuk çapulcu itler...Terörün bitmesinin sebebi şanlı ordumuzun beceriksizliği değil, sizin gibi kıroları kardeş olarak görüp kol kanat geren soysuz köpekler...Asıl içimizdeki hain sizsiniz...
Alt 23.10.2007, 18:37   #7 (İleti Bağlantısı)
Tanrı'nın Kırbacı

Asya Kartalı - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Bursa
İletiler: 48
Asya Kartalı Rss Beslemesi
Tanrı belanızı versin. Bir gün gelecek nefret ettiğiniz Papazların altına gireceksiniz.

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Asya Kartalı adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 18:42   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 155
ATA'NIN ASKERİ Rss Beslemesi
Reziller bunların ağzından milliyetçi söylemler duymak beni deli ediyor aslında üzüntüm bunlara değil bunlara inanan samimi milliyetçi insanlarımıza bunlara kananlara içlerinde var Ordu düşmanlığı Laiklik düşmanlığı arada sırada kusuyorlar böyle işte , aslında Osmanlıyı özlüyor bunlar şeriatçı teokratik devlet yapısını ama belli etmiyorlar hadi ordan TÜRK milliyetçiliği size mi
kaldı beeee yazık siz gidin akp nin amaçlarına hizmet edin bazılarıda hala bunlara oy vermeye devam etsin!!! TTK
ATA'NIN ASKERİ adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 18:49   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 451
Aybala Rss Beslemesi
milliyetçilik sizin gibi çapulcuların tekelinde değil ordu düşmanı soysuzlar!

M. Kemal Atatürk.
Aybala adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 19:07   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 49
Mete Han Rss Beslemesi
Askerin belli bir disiplini vardır.

Nasıl ki hristiyan bir ülkede rahibe kıyafetiyle askeri mekanlara giremiyorsanız, Türkiye'de de sıkmabaşla orduya ait bir yere girmeniz mümkün değildir!

Bu disiplin olmasa askerin ne anlamı kalır?
Mete Han adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 19:28   #11 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağı
İletiler: 58
ATİLLA-TORUNU Rss Beslemesi
Ülkücüler Krolara karşı bir hareket düzenlemiyorsaaa biz neden düzenlemiyoruz Kandaş'larım...Tamam iyi diyorsunuzdaa burada...Nedenn Türkçülerden bir iş yok...Şehitler için yapılan yürüyüşlerde bir tek Türkçü göremedim...Hepsi Ülkücü idii.....Şeriatçi diyoruz peki ama onlarr bu tür eylemler hazırlayabiliyorlar,mitinglerde bulunup kendilerini unutturmuyorlar...Biz neden yapmıyoruz...Ben bulunduğum yerdeki Türk ocaklarıyla irtibata geçtimm arkadaşımın aracılığıyla.Söylenen söz....Kimse gelmez,katılmaz bize olmuş...Bu mudur yani....Onlar tepkisini gösterirken biz buradan sanaldan mı konuşacaz hep????
ATİLLA-TORUNU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 19:31   #12 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

Alp Er Tunga - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 28
Alp Er Tunga Rss Beslemesi
Bu irzi kirik capulcular kanima dokuniyor, bunlarin sonu bizim elimizden olicak! beyinsiz yobazlar!

Tanri Turku Korusun.
Alp Er Tunga adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 19:35   #13 (İleti Bağlantısı)
Türk, Türkçü, Atatürkçü!

TürkŞad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: İstanbul
İletiler: 61
TürkŞad Rss Beslemesi
Kendilerine "ülkücü" diyen ve milliyetçi olduklarını iddaa eden çapulcuların düşecekleri en büyük,en geri dönülmez yanlış TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE dil uzatmaktır. Ve bunu da yapmış bulunmaktalar...Türk Milletinin en büyük dahili düşmanı ülkücülerdir ve başları kesin bir suretle ezilmelidir.

Tengri Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!

Delinse yer, çökse gök, yansa, kül olsa dört yan
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen, tunç yürekli Türkleriz!
TürkŞad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 19:48   #14 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TÜRKÇÜ DEVRİM - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 119
TÜRKÇÜ DEVRİM Rss Beslemesi
Alıntı:
ATİLLA-TORUNU´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ülkücüler Krolara karşı bir hareket düzenlemiyorsaaa biz neden düzenlemiyoruz Kandaş'larım...Tamam iyi diyorsunuzdaa burada...Nedenn Türkçülerden bir iş yok...Şehitler için yapılan yürüyüşlerde bir tek Türkçü göremedim...Hepsi Ülkücü idii.....Şeriatçi diyoruz peki ama onlarr bu tür eylemler hazırlayabiliyorlar,mitinglerde bulunup kendilerini unutturmuyorlar...Biz neden yapmıyoruz...Ben bulunduğum yerdeki Türk ocaklarıyla irtibata geçtimm arkadaşımın aracılığıyla.Söylenen söz....Kimse gelmez,katılmaz bize olmuş...Bu mudur yani....Onlar tepkisini gösterirken biz buradan sanaldan mı konuşacaz hep????
Sen Türk ocaklarını Türkçümü sanıyorsun hala. Birde nerden biliyorsun ki Türkçülerin yürüyüşlere katılmadığını? Türk ocakları başkanı daha az önce dinledim bizi kardeşlerimizden kimse ayıramaz diyordu. Fetullaha Türkçülük ödülü vermiş bu derneği Türkçülüğü temsil ünvanıyla değerlendirip birde Türkçüleri mi eleştiriyorsun. Seni bilmem ama ben sadece sanalda Türkçülük yapmıyorum hakeza burdaki birçok kandaşım da aynı şekildedir.
İleti yazmadan önce kırk kere düşün sonra ileti yaz.
TÜRKÇÜ DEVRİM adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 19:53   #15 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağı
İletiler: 58
ATİLLA-TORUNU Rss Beslemesi
Alıntı:
TÜRKÇÜ DEVRİM´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sen Türk ocaklarını Türkçümü sanıyorsun hala. Birde nerden biliyorsun ki Türkçülerin yürüyüşlere katılmadığını? Türk ocakları başkanı daha az önce dinledim bizi kardeşlerimizden kimse ayıramaz diyordu. Fetullaha Türkçülük ödülü vermiş bu derneği Türkçülüğü temsil ünvanıyla değerlendirip birde Türkçüleri mi eleştiriyorsun. Seni bilmem ama ben sadece sanalda Türkçülük yapmıyorum hakeza burdaki birçok kandaşım da aynı şekildedir.
İleti yazmadan önce kırk kere düşün sonra ileti yaz.
Ben iki kere düşünür bir kere yazarım Kandaş, Merak etme...Ayrıcaaa EĞer Türk ocaklarındada Fettoşçular varsaa neden hala açık orası...O zaman orasıda Türkçülük için tehlike oluşturmaktadır.....Hem demişsinn Nerden biliyorsun diye...Kendi memleketim ve yaşıtlarımınn,gerek ülkü ocaklarına,gerek Türk ocaklarınaa,konuştuklarımın,arkadaşlarımın aracılığıyla tanıştıklarımın vs. olduğunuda düşün...Küçük bir memleket...Neredeyse kimin ne düşüncede olduğunu bilebilecek yaştayımda....Benim yanımda bir abim daha vardı o da Türkçü düşünceyi benimseyen birisi..Başka kimse yoktu benim gözlemlediğimmm Türkçü....Çoğu ülkücüydü ve Pkkya lanet okudu.....Esenlikler.
ATİLLA-TORUNU adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler