![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
Seriatin bir igrencligi daha
Bunlar harbi vahsi igrenc insanlar Videoyu izleyince kanim dondu sanirsam kürt ümmedcileri konusmalardan öyle anladim.....
http://video.haberturk.com/Video.asp...&k_A=haberturk |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu mudur müslümanlik, buysa tesekkürler ben almayayim.tamam araplarin olsun k.rtlerin olsun bu din.
arabin Allahi varsa Türk'ün Tanrisi var. Eger bunlar cennete gidecekse, varsin ben gitmeyeyim, bunlarin bulundugu cennete cennet mi denilir.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
şok oldum bu değil müslümanlık,insanlığın bile normalliğine uymayacak bir davranış.
linç kültürü arapların igrenc getirilerinden bir tanesi. bugün demokrasi diyenler yarın linc diyebilir.rejime sahip cıkmalıyız. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
bunu yapanlarin insanliktan nasip almamis
olup herhangi bir dine de mensup olmalari dusunulemez sonra konuyu acan arkadas basligi biraz abartmis gibi geldi |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başlık hiç de abartılı değil bilakis az bile. Çünkü vahşet islamiyetin dolayısıyla arap ve kürtlerin doğasında vardır.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Alinti: Nihal Atsiz com net org den alintidir.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul - Tuzla'ya bağlı Akfırat Beldesi'nde ortaya çıkan "sahte mehdi" olayı Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşadığı ilk "sapık şeyh" skandalı değildir. Aczmendi Müslüm Gündüz, Ali Kalkancı, vs... gibi onlarcasını gördük, karanlıkta kalan daha yüzlercesi, belki de binlercesi var. Gerekli önlemler alınmadıkça, bunlar ağır cezalara çarptırılmadıkça, insanların saf duyguları "din" adı altında sömürülmeye devam ettikçe, kısacası yobazlığa ve yobazlara prim verildikçe bu rezaletler son bulmayacaktır. Daha önce otağımızda yayınlamış olduğumuz YOBAZIN YÜZÜ MEYDANA ÇIKIYOR başlıklı yazımızda tarih boyunca yobazın hep aynı yobaz olduğunu, hiçbir zaman değişmediğini belirtmiştik. Akfırat Beldesi'nde ortaya çıkan sahte mehdi sayesinde bu durum bir kez daha ispatlanmış oldu... 62'lik Yaşar Yılmaz adlı sapık şeyh, dini inançlarını sömürdüğü saf ve yoksul insanları "cennette parsel" vaadleriyle kandırarak genç yaştaki kızları sahte imam nikahı ile (sahte diyoruz çünkü imam nikahında bir hoca, iki tane şahit olur ve evlenecek bayanın ailesinden birinin bu nikah sırasında orada bulunarak rızası olduğunu göstermesi gerekir. Bu sapık şeyh ise hem koca, hem hoca, hem de şahit olarak iki rekat namaz eşliğinde nikah kıyıyormuş. Böyle bir nikah dinen geçersiz olup, "zina" diye tanımlanır.) haremine katıyormuş... Hâl böyle olunca İslamiyet kisvesi altındaki bu tarikatın aslında hocanın sapıklık tarikatı olduğu anlaşılıyor. Yani şeyh efendi (!) canı hangi kadını çektiyse iki rekat namazla haremine alıyormuş. Sahtekar yobazın yaptıkları bununla da kalmıyor. Akfırat Beldesi'nde kendine bağladığı müridleri ile küçük bir şeriat devleti kuran Yaşar Yılmaz beldede yaşayan insanlara da yaptırımlar uyguluyormuş. Bunlardan bazıları : - Tapu için istenilen parayı vermeyen kişiler Yılmaz ve müridleri tarafından tehdit ediliyor ve evleri kurşunlanıyormuş, - Şeyhin servisi hariç beldeye hiçbir araç girmiyor giren araçlarda yakılıyormuş. Belediyeye ait araçlar yakılmış. Belde halkının dış dünya ile ilişkileri bu sayede kısıtlanıyormuş, - Müridi olmayanlar kafir ilan edilip her türlü alış-veriş, her türlü ilişki kesiliyor, selam dahi verilmiyormuş. - Beldedeki bayanların oy kullanmalarına engel olunuyormuş. - Kendi imam nikahlı eşlerinin ve müritlerinin kız çocukları ilkokul 3. sınıfa kadar gönderiliyor, sonra da sahte diplomalar düzenlenip bu çocuklar okullarından alınıyorlarmış... İşte yobazın gerçek yüzü küçücük bir beldede yaptıkları sayesinde ortada... Şeyh Said isyanında da, Menemen isyanında da, "din elden gidiyor" adı altındaki diğer tüm isyanlarda da ayaklanan yobazların istedikleri şeriat bu... Tanrı Korusun yarın ülke yönetimi ele geçirseler yapacakları da bu... Bugün ülke yönetimini kısmen ele geçiren yobazlar siyasi parti adı altında elbette ki isteklerini gerçekleştirmek için uğraşıyorlardır. Ama Türk gibi düşünüp, Türk gibi hareket eden TSK olduğu müddetçe, TSK'nin nefesini enselerinde hissetmemek için hadlerini çok fazla aşamayacaklar. Bu ülke Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşlarının kurduğu Laik Türkiye Cumhuriyeti'dir; mollaların şeyhlerin değil, Türk evlatlarının yurdudur. Şeriat isteyen arap çöllerine gidip arzu şekilde yaşasın, orası bizi hiç ilgilendirmez. Ama Laik Cumhuriyetimize göz dikildiği anda Türk'ün demir yumruğunun yobazın kafasında patlayacağı hiçbir zaman unutulmasın... Benim yorum: Bu sapiklar her tarafta milleti somurmekte ,din tuccarligi yapmakta ulkeyi karanlik gunlere itmektedirler.Arkalarina satilmis basinida almis zirve dedikleri yere yavas yavas sinsice yaklasmaktadirlar.Umarim hepsinin bastigi toprak yarilirda iclerine birer birer duserler.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
yerdeki kadında bir kürt muhtemelen...
hiç acımadım bir maymun topluluğu başka bir maymunu dövüyor gibi geldi bana... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
öyle garip sesler çıkarmışlarki sanırsınız sırtlanlar sürüsü avlarının başına toplanmış kim bir parça daha et alabilirim diye uğraşıyo.şeriat=vahşet müslüman olsam bile bu yönetim şeklini kabul etmiyorum.Tanrı cumhuriyetimizi korusun
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
TÜRKCÜ
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu hainlerin hepsi aynı kafadan
kürdo-seriatcı-dinci-cemaatci hepsi islamiyetin getirdigi vahsiligin devamını saglıyor.islam guzelliklemi yayıldı sanıyorsunuz din bilgisi dersinde ogretildigi gibi.hicret sırasında ırkı farketmeden binlerce insanın kanıyla yazılı bir geçmişi vardır. insanlık bilinci din ile değil gelişmiş milli toplum bilinciyle gelişir.ümmetçi-sentezci insan müsvedderinin yaptıgıysa ortada. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Tanrı bunları bildiği gibi yapsın.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
yav bırakalım yesinler birbirlerini. Neden kanın dondu anlamadım.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Böyle bir davranışı ilk kez görmüyoruz. Bana göre; bunların yaptıkları herşey dünya görüşleri, inançları yaşam tarzları kaldırır.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|