![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Ses Aygıtı Yok" Uyarısı
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayarda Vista yüklüydü ve onu kaldırıp yerine XP kurdum. Fakat şimdi seste bir bozukluk meydana geldi. Denetim Masasından ses ayarlarını açınca "ses aygıtı yok" uyarısı alıyorum.
Acaba sorun nedir, çözümü için ne yapmak gerekir? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ses aygıtını yüklemen gerekiyor olabilir. Program cd si yoksa ses kartının modelini öğrenip sürücüyü internetten indirebilirsin.
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ses kartının sürücüsü var, bir daha yüklemeyi deneyeyim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eğer hala sorunu gideremediysen; EVEREST Home Edition adlı programı indirip, bilgisayarında ki, tüm programların isimlerini görüp internetten indirebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşlarım eğer ses sürücüsünü yüklemenize rağmen ses açılmıyorsa xplerde biostan ses denetimini açmanız lazım.Başlangıçta 'del' tuşuna basıp girdiğimiz ayarlar sayfasından.Konu eski ama bilgi amaçlı...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İlginize teşekkürler arkadaşlar. Sorunu hallettim.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "ses aygıtı yok" , uyarısı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|