Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 02.02.2008, 00:13   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 441
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Sesli sohbet odasına gelmeyen Türkçüler...

Sevgili Andalar;

Otağımıza kayıt olmanız ve ileti yazmanız Türkçülük adına sevindirici bir olaydır. Bunun yanında samimi ve cesareti olan her Türk evladı sesli sohbet odamıza gelip Türkçülük duygularının sanal olmadığını göstermesi gerekir.

Adı Türk-iye olan bu ülkede, adam olmayan kırolar evlerinden hatta internet kafelerden kürtçülük yapan sitelere ve sesli sohbet odalarına korkmadan girebiliyorsa, damarlarında asil Türk kanını taşıyan Türk evlatlarının korktuğu şey nedir?

İnternette kadın ve kız arayan veya bir oyun için 4-5 saat ayıran Türkçülerin sesli sohbete 1 saat ayırmamalarının hiç bir bahanesi olamaz. Dünyayı yönetmiş bir ırkın evlatlarının Türkçülük yapmaktan korktuğunu düşünmek istemiyorum. Damarlarında asil Türk kanı taşıyan her Türkçüyü sohbet odasında görmek istiyoruz.

Sesli sohbete gelmeyen Türkçülerin bu ümmetçi ve k.rtçü düzenden şikayetçi olmaları boşadır.Her Türkçü kanının ona verdiği cesareti göstermek zorundadır.
Esenlikler...
Alt 02.02.2008, 00:27   #2 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Güntülü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 380
Haklısınız ırkdaşım. Sesli sohbete giriyoruz dört kişi beş kişi. Hepside yine aynı kişiler. Çoğu kez kimse gelmiyor diye odayı kapatıyoruz. Otağda defalarca kere birleşelim, örgütlenelim diye veryansın edenlerin sohbet odasına girmeye gelince sesleri çıkmıyor. Burda asıp kesmek kolay. Gelsinler hem birbirimizi tanıyalım hem de herkesin ne derece samimi davrandığını görelim.
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.02.2008, 00:27   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 337
Evde ki bilgisayar eski, programı açmıyor...Ofisten de Sn. Gök Yeleli abimin yardımıyla defalarca denedim olmadı...Ancak daha sonra kendisiyle internet cafeden sesli sohbet ettim ve webcam açtım..Sanırım kendisi bana güvenmiştir...Şu aşamada sesli sohbet ortamına gelemiyorum ancak kalbim sizlerle ve bu yoldan ölüm olsa dönmem...İsteyen herkese bütün telefonlarımı ev ve iş adresimi verebilirim...Saygılarımla...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.02.2008, 11:51   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Haklısın ırkdaş...Siteye yeni üye oldum. İlk fırsatta hazır bulunacağım.
Gök Kurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.02.2008, 12:17   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 179
Ben uzun zamandır gelmeyi istiyorum ancak bilgisayarı babamla beraber kullanıyoruz. Ben ne yaparsam izliyor. İnternet kafelerde de genelde mikrofon donanımı olmuyor. Msnden görüşme olanağımız yokmu?
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.02.2008, 14:17   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 441
Alıntı:
avsarli adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben uzun zamandır gelmeyi istiyorum ancak bilgisayarı babamla beraber kullanıyoruz. Ben ne yaparsam izliyor. İnternet kafelerde de genelde mikrofon donanımı olmuyor. Msnden görüşme olanağımız yokmu?
Kardeşim senin baban 24 saat yanında durmuyor herhalde. Ayrıca bunda çekinilecek bir durumda yok biz burda bölücülük yapmıyoruz veya eroin satmıyoruz Türkçülük yapıyoruz. Senin içinde Türkçülük varsa bunu birgün baban dahil herkes duymalı amacımız bu.
Alt 02.02.2008, 16:05   #7 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TURAN SANCAKTARI adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 30
Ben dün ilk defa odaya girdim ama bazı sorunlar nedeni ile ne konusabildim ne yazabildim haklı olarak odadan çıkarıldım.Bir dahaki oda açılısını bekliyorum.
TURAN SANCAKTARI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.02.2008, 18:48   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bornova adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 57
Ben sesli sohbete hiç gelmemiş,adını sanını bilmediğim ve otağda çok yazan kişiden kuşkulanırım.Eğer SAMİMİYSEN,FEDAKARSAN,BİZİMLE TANIŞMAK istiyorsan,Türkçülük için en küçüğünden en büyüğüne bazı açılımları konuşmak,tartışmak ve uygulamak istiyorsan Sesli Sohbete geleceksin.Gideceksin evinde net yoksa kafeye oradan bana inspeak i yükleyin diyeceksin,mikrofon isteyeceksin ve bizi tanıyacaksın bizde seni tabi..
Ha parama kıyamam diyorsan Banka Hesabını gönder ben sana para yollarım problem değil...
Bornova Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.02.2008, 20:19   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 348
Otağ yetkilisi kişi; En azından benden şüphe duymayınız bazı sebeplerden dolayı sesli sohbet de değilim..Nedeni nasılı da ileti ile değil sesli sohbet ile uygun olurdu.Muzdarip değilim ; sesli sohbete gelmiyorum kendimce sebeplerim vardır.O, Kendince sebepleri biz gayet iyi biliriz demeyiniz...
Türlü türlü hayat var-Fikrimdir.
ALPAGU AKBÖRÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.02.2008, 11:20   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bordo Bereli adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 108
Sesli Otağ Açık olduğu sürece Irkdaşlarımla beraber olacam.
Bordo Bereli Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.02.2008, 02:13   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 46
ben mümkün olduğunca gelmeye çalışıyorum ama ömrümüz sokaklarda geçtiğinden:)) geç kalıyorum ve geldiğimde oda kapanmış oluyo şuanda olduğu gibi
KıtayTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.02.2008, 08:31   #12 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 36
evdeki bilgisayarım eski olduğundan inspeak adlı program çalışmıyor o yüzden giremiyorum beni affedin o yüzden
anadolulu_bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.02.2008, 09:36   #13 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
İlk önce genel bir açıklama yapmak istiyorum bu açıklamamdan lütfen herkes kendine düşen payı çıkarsın.Sesli sohbet otağımızın amacı şanlı Atsızcılar otağımızda ki kandaşlarımızla daha samimi şekilde tanışma ve görüşmedir.Fikirlerimizi hem daha hızlı ve daha kolay birbirimize ulaştırmak için sesli otağımız biz Türkçüler için ender fırsatlardan birisidir.

Yazılı otağımızda fırtınalar estiren,asan kesen kişiler ne oluyorsa sesli otağımıza gelmiyor veya gelmekten çekiniyor.Biz idarecilere de bu durum sadece sözde Türkçü oldukları aklımıza geliyor ve otağda fazla bir önem taşımıyorlar.Herşeyden öncelikle sesli otağımıza gelen gerçek Türkçülerdir çünkü gerçek Türkçüler cesurdur,merttir.Kendi kandaşlarıyla gerçek isimleriyle sohbet etmekten korkmazlar,ekran arkasına saklanmazlar.Sesli sohbet otağına gelmek isteyen fakat bazı nedenlerden dolayı çekinen kandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum.Asla çekinecek bir durum yoktur sesli otağımızda bulunan tüm kişilerin kimlik bilgileri mevcuttur ve yeni gelen kandaşlarda verecektir.Bu yüzden orada hepimiz bir aileyiz ve asla aile arasında karışıklık olmaz.

Son olarak benim evde bilgisayarım yok veya çalışmıyor diye bize sitem eden kişilere şunu söylemek isterim ki,öyle yönetici kandaşlarımız var ki gerçek Türkçü oldukları için sesli otağa internet yerleşkelerinden giriyorlar.Eğer onlar yönetici oldukları halde bu özveriyi gösterebiliyorlar ise yeni üyelerin bu özverinin altında kalmamaları ve sesli otağımıza şartlar ne olursa olsun katılmaları gerekir.

Sesli sohbet otağına katılmayan kişilerle yeri geldiğinde gerçek hayatta görüşme tanışma yapılmamaktadır.Hülasa sesli otağa gelmeyen kişiler yazılı otağımızda asla samimiyet ve hoşgörü beklemesinler.
Saygılarımla....

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.02.2008, 16:22   #14 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 36
BAŞKAN DENKTAŞ ırktaşım ben indirdim hata veriyor gerekli dosya bulunamadı diye acaba bilgisayarın eskiliğinden mi yoksa başka bi sorun mu var
anadolulu_bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.02.2008, 16:25   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Başkan Denktaş adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Alıntı:
anadolulu_bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
BAŞKAN DENKTAŞ ırktaşım ben indirdim hata veriyor gerekli dosya bulunamadı diye acaba bilgisayarın eskiliğinden mi yoksa başka bi sorun mu var
Sesli Sohbet başlığı altında son sayfada programın sorunsuz köprüsünü ekledim oradan deneyebilirsin.

KIROSUZ BİR TÜRKİYE.

Başkan Denktaş Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
gelmeyen , odasına , sesli , sohbet , türkçüler...

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler