![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sevgili Soydaşlarım Mutlaka Okuyun!!!
bir kürt sitesinde Başbuğ'umuza ve Türklüğe hakaret ediyordu.Bunu gorunce e-posta adresinden ona aklımdan neler geciyorsa yazdım.O da,Başbuğ'umuza küfürler ve hakaretler etti...ve beni tehdit edip korkuttugunu sanıyor... 8) 8) 8) siz de e-posta adresine ileti gonderirseniz cok sevinirim...saygılarımla...kurdwebmaster@yahoo.com işte soysuz köpeğin adresi de bu.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Boşverin şu internet işlerini. O adamın bilgisayarı heklesen noolur heklemesen noolur.
Bizlerin artık böyle şeylerle kaybedecek vakti yoktur. Sen de Türkçülük adına daha yararlı bir iş bul tabi sanalda olmasın
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İnternet ortamında karşılaştığınız durum ilk değil. Klavyeyi eline alan her kürt gibi oda Türklüğün kutsallarına saldırmış zaten aksini beklemiyoruz. Ona cevap yazarak kendinizi yormuşsunuz. Özür dilemesini mi bekliyordunuz ?
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
zaten Türkçülük adına yararlı işler yapıyorum.belki de bir cok kişinin yapamadıgı şeyleri.ama bu olay basıma geldi ve paylasmak istedim.bana mı oyle geldi bilemiyorum ama tavrın biraz sert geldi bana.ESENLİKLER...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| mutlaka , okuyun!!! , sevgili , soydaşlarım |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|