![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
SIIR! • ADINI ÇEKMEDİM, MENİ BAĞIŞLA!!!!
ADINI ÇEKMEDİM, MENİ BAĞIŞLA!!!!
Adım çekmedim meni bağışla, Deme menim balam adımı bilmir. Adına söykenib ad qazananlar Çekdiyin ezabın dadını bilmir. Dellal bazarına dönüb kürsüler Yene de açılıb bu bazar allah! Sevginin ölçüsü hay-küy olandan Çıxmır canımızdan bu azar, allah! Buyur bu kürsüye sesin gurdusa, Yolunu gözleyir her küçe, her tin. Başından heç zaman bela çekilmez Belece hay-küye geden milletin. Kimdedir, nededir gören günahı, TÖkülen qanların, iten anların?! İnamım olmayıb Veten andına, İçinde \"menem\"lik yaşayanların. Men söze yenmişem, Niye bes indi Olmuşam sözümden özüme sürgün. Gör nece bağırır dünen susanlar, Her şeyin ölçüsü itibdir bu gün. Ele \"men\" deyirler... Geceler bele Saldığı işığın demir böcekler. Men ele bilirdim düşüb kürsüden Derdinin dermanın eyleyecekler. Adın adileşdi sözüm neylesin? Meydanlar, küçeler bağırır: Veten! Heç zaman çağırmır bağıranları, Susub sevenleri çağırır Veten! Adını men ele çağırdım, Veten, Tek duyar çiynime qonan melekler. Seven ezab çeker bağırmaz ancaq, Bu namerd adamlar bilmeyecekler RUSTEM BEHRUDI NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|