![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Şiir İşte
Recep Tayyip Erdogan
Biranda bütün karanliklari bogan Günes misali yurdun üstüne dogan Iyi bir insan ve cok iyi bir Basbakan Bana sorarsaniz Recep Tayyip Erdogan. Vatani ve Milleti icin durmadan calisan Bes yilda onbesbin kilometre yol yapan Fakirlere ve Yoksullara daima el uzatan Bana sorarsaniz Recep Tayyip Erdogan. O, dosdogru bir yol üzerinden gider Hem Karizmatik hemde gercek bir Lider Sov yapmaz gercekler neyse söyler Duymak istemesede hortumcu cevreler. Dün oldugu gibi bugünde kuyu kazanlar Onun hakkinda yalan,yanlis yazanlar Hortumlari kesildi diye birden azanlar Bilinki bitmez Recep Tayyip Erdogan´lar. Önder Demir (c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Allah sonumuzu hayretsin. Şiire bak. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Atatürk ettiler adamı resmen. Tanrı Türk'ü korusun. Özellikle böylelerinden.
TTK. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Biranda bütün karanliklari bogmuş,Günes misali yurdun üstüne dogmuş,karizmatikmiş.... :) Komik bir şiir olmuş aslında!
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu hangi recepten bahsediyor benim tanıdığım recep bunların tam zıttı olan bir şahsiyetsiz?
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Mersinli Türkçü Bozkurt
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Konu "Irkdaşlarımızın Kendi Üretimleri" bölümüne taşınmış.
Bi yanlış anlaşılma olmasın. Bu kepazeliği yazacak kadar düşük değil IQ seviyem. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
farkında olmadan tayyibin reklamını etmeye hiç gerek yoktu ama neyse bakalım
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yüzü Asık
|
Sayın Kutluşad. Takdir edersiniz ki, bu forumda Tayyip'in reklamına gelecek kimse yok. Şiiri, yalakalık ve kepazeliğin nasıl ayyuka çıktığını göstermek için koydum.
Saygılar. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Şair kişi bana sorarsanız demiş; eh bari söyleyelim:
SANA SORMUYORUZ MERAK ETME! :) |