![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Şırnak'ta 4 it gebertildi!
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi dağlık arazisinde güvenlik güçlerinin arama tarama faaliyeti esnasında karşılaşılan ve “Teslim Ol” çağrısına uymayan 4 PKK'lının silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği belirtildi.
İt oğlu itler! Her şeyin hesabını tek tek vereceksiniz! Hükümet ve bazı çapulcular sizi destekliyor olabilir ama unutmayın ki TÜRK'ün yüce bir Ordu'su var! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Dün ki 15 köpeğin gebermesinden sonra bu da bir başka güzel haber.
Türk operasyonlarının artarak devam etmesi dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
4 !?
Yetersiz.... Yanına bikaç sıfır daha koysak belki tatmin edebilir beni... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu habere sevinemedim desem doğru olur bu hain itler bugun bir askerimizi şehit 2 askerimizide yaraladılar...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Haber gayet guzel ama rakam cok dusuk.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
haberleri dinledim,bu soysuzlardan 4 kişinin leşinden hiç bahsedilmedi,2 şehidimizi duydum yüreğim yandı yine ağlamaklı oldum,dünkü gebertilen leşlerle avuttum kendimi,otağa girdim sevinçli haberi okudum,yüreğime su serpildi.sağolasın haberin için ATSIZCI 16 can bacım. Tanrı TÜRKÜ Korusun ve yüceltsin
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|