![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sizce bu köpek safkan mı?
Merhaba hala yavru bir alman kurdu arayışı içerisindeyim ve bir tane buldum galiba dişi ve 4,5 aylık secereli sizce bu köpek safkan mı? Anlayan arkadaşlar bakabilirmi lütfen.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Nasıl secereli yav? Secereyi bakkaldanmı almış?
Bu köpek alman kurdu falan değil vasat bir kırma. Kandırmışlar seni bunun seceresi olmaz. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle bir konu açılmışken bende bir soru sormak istiyorum. Bizim köyde evimizin önünde bir köpek var. Köpek her ne kadar az Husky'ye benzesede öyle olduğunu sanmıyorum, benim bildiğim husky'ler daha iri yarı olurlar. Tabii bizim orada Husky'nin olacağınıda düşünmüyorum. Kırma bir köpek'te olabilir.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurt
|
Alaskan Malamute ve Akita Inu irklarida Sibirya Husky´lere cok benzemektedirler. Türkiye de sahil kasabasinda oturuyorum yazlari ancak gelebiliyorum ve husky tipinde iki köpek gördüm bizim orda (kirma olup olmadigini anlayacak kadar bilgim hicbir sekilde yok) belki de farkli cografyada olmasindan dolayi bu kadar zayif olabilirler diye düsünüyorum. ne kadar dogru olup olmadigini bilgili agabeylerimiz daha iyi acikliyabilirler.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yüzü önden net görünecek şekilde resmini çekseydiniz daha iyi olurdu ama mevcut resimlerden anladığım kadarıyla bu köpek hakiki Husky.
Zayıf yapılı olmasının sebebi muhtemelen annesinden 3 haftalıkken ayrılıp pet shopa gönderilmesidir yani gerektiği kadar anne sütü ememediği ve sonrasındada pek iyi beslenmediği için çelimsiz kalmış. Böyle zayıf Husky çok var piyasada. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Köpeği almadım zaten ama bu hafta sonu Ankara ya geleceğim bana bir telefon numarası verebilirsen çiftlikteki köpeklere bakmak isterim saygılar.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Belki bu resimlerde daha belirgindir.
![]() ![]() Her ne kadar Husky'ye benzetsemde bizim oralarda bu cins bir köpeğin olacağını düşünmemiştim. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|