Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 09.07.2007, 19:39   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 12
aLpTurK Rss Beslemesi
Size bir itirafda bulunacağım herkes baksın

Ben siz ile iyi geçinmek istedim daha yeni üye olmuştum

ama açıklama sırası geldi sanırım gönlüm razı olmuyor açıklamassam

benim dedemin dedesi kürt dü

bende dahil geri kalan herkesin annesi Türk dür

bana gelene kadar 4-5 kişi annesi türk olan

atsız ata demişti 3 den sonrası türk diye

dedem babam ve ben bu vatan davalarına çok kendimizi kaptırdık yani Türkiyeyi çok sevdik dedem bile bayrak asmıştır evinin her odasına

yorumu size bırakıyorum

isterseniz aramıza hoş geldin Türk dersiniz

isterseniz Defol Pis kürt der atarsınız

ama unutmayın ben atsız atayı ve forumdaki bütün hanım ve erkek kardeşlerimizi çok sever saygı ile selamlarım

iyi günler

tek ricam adminler beni atsanız bile konuyu kilitlemeyin ben birşey yazmayacağım atılırsam

diğer arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

özelliklerimide söyleyeyim

bütün gördüğüm türklerle aynı hiç kürt özelliği yok bende

hiç kürtlüğe özenmedim hep nefret ettim onlardan

iyi günler dilerim

saygılar :(
aLpTurK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 19:49   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

aLpTurK Rss Beslemesi
mesajımı editleyemediğim için buraya yazıyorum kusura bakmayın

şunu bilmenizi isterim ki kalbim hep atam bayrağım vatanım Türkiye ve Turan için atacak
Alt 09.07.2007, 19:49   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Brakisefal Rss Beslemesi
soyunda var olan maymunluktan utanıyor olman, senin artık Türkleşmiş olmanın bir göstergesi olsa da ben şahsi olarak kanında bir miligram k.rt kanı bulunanlara itimat etmem.

lakin "belki" diyerek merak ediyorum yanılıyor olabilir misin diye.büyük dedenin k.rt olduğunu nereden biliyorsun ? ailende k.rtçe konuşanlar falan mı var ?
Brakisefal adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 19:52   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

aLpTurK Rss Beslemesi
sayın brakisefal2

dedeme sorduğumda dedem kürt dü dedi yani dedemin dedesi

çünkü dedemin dedesinin kardeşlerinin ismi şah la başlıyor genellikle ve esmerler ama babam dedem ve bende yok

ben damarımda kiro kanı olduğuna ınanmıyorum ama eğer sen seni o 1 damlalık kanla bile kabul etmem dersen gözünün önünde akıtayım o kanı andam

ve mesajımı editliyorum

Ailemizde kürtçe bilen yoktur ek olarak söyleyeyim
Alt 09.07.2007, 20:06   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 102
Brakisefal Rss Beslemesi
Alıntı:
aLpTurK´adlı üyeden Alıntı
sayın brakisefal2

Babama sorduğumda dedem kürt dü dedi yani babamın dedesi

çünkü babamın dedesinin kardeşlerinin ismi şah la başlıyor genellikle ve esmerler ama babam dedem ve bende yok

ben damarımda kiro kanı olduğuna ınanmıyorum ama eğer sen seni o 1 damlalık kanla bile kabul etmem dersen gözünün önünde akıtayım o kanı andam

ve mesajımı editliyorum

Ailemizde kürt bilen yoktur ek olarak söyleyeyim
dedemin dedesi k.rt dedin, sonra babamın dedesi diyorsun. gittikce düşüyor, yakında dümdüz babam k.rt mü diyeceksin ?

bence sende k.rtlük olduğu belli. Türk soylu biri gereksiz yere kendini böyle yarandırmaya çalışmaz.

bence rahat ol, kendini vatan millet işlerinden ayır. senin milliyetçilik yapacak temiz bir kanın yok. kendini pasivize et ve kötü genlerine gem vur.
Brakisefal adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 20:14   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

aLpTurK Rss Beslemesi
Alıntı:
brakisefal2´adlı üyeden Alıntı
Alıntı:
sayın brakisefal2

Babama sorduğumda dedem kürt dü dedi yani babamın dedesi

çünkü babamın dedesinin kardeşlerinin ismi şah la başlıyor genellikle ve esmerler ama babam dedem ve bende yok

ve mesajımı editliyorum

Ailemizde kürt bilen yoktur ek olarak söyleyeyim
dedemin dedesi k.rt dedin, sonra babamın dedesi diyorsun. gittikce düşüyor, yakında dümdüz babam k.rt mü diyeceksin ?

bence sende k.rtlük olduğu belli. Türk soylu biri gereksiz yere kendini böyle yarandırmaya çalışmaz.

bence rahat ol, kendini vatan millet işlerinden ayır. senin milliyetçilik yapacak temiz bir kanın yok. kendini pasivize et ve kötü genlerine gem vur.
babamın yazmışım şaşırmış andam herkes şaşırabilir insanlık hali yorumlarınızı beklediğim içinde sitres var af ediniz

örnek vereyim : ailemizde kürt bilen yoktur yazmışım kürtçe bilen olacaktı o buda sitres ve heycandan gelen şeydir

yöneticilerden yorum bekliyorum atacakmısınız aranıza alacakmısınız

dediğim gibi üstte ki hatalar gerçekten hatadır yani yalan söylemiyorum
Alt 09.07.2007, 20:21   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 558
Tarkan Rss Beslemesi
Bu tür uyanıkça duygusal iletileri daha önce de görmüştüm."Ülkücü kürd'ü mü tercih edersiniz komünist Türk'ü mü" "kürt olduğunuzu öğrenseniz ne yaparsınız?" vb gibi.Akılları sıra bu tür abuk sorularla ortalığı bulandıracak, bizi faka bastıracaklar.
AlpTurk eğer kürt olduğundan emin ve Türk değerlerini din adı altında kullanmayı kendine uygun görüyorsan ülkücüler seni seve seve yanlarına alırlar.Ne de olsa kürtleri kardeş olarak görüyorlar ve ben senin yerinde olsam iyice de eminsem üyeliğimi derhal sildirirdim.
Tarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 20:24   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

aLpTurK Rss Beslemesi
Alıntı:
Tarkhan´adlı üyeden Alıntı
Bu tür uyanıkça duygusal iletileri daha önce de görmüştüm."Ülkücü kürd'ü mü tercih edersiniz komünist Türk'ü mü" "kürt olduğunuzu öğrenseniz ne yaparsınız?" vb gibi.Akılları sıra bu tür abuk sorularla ortalığı bulandıracak, bizi faka bastıracaklar.
AlpTurk eğer kürt olduğundan emin ve Türk değerlerini din adı altında kullanmayı kendine uygun görüyorsan ülkücüler seni seve seve yanlarına alırlar.Ne de olsa kürtleri kardeş olarak görüyorlar ve ben senin yerinde olsam iyice de eminsem üyeliğimi derhal sildirirdim.

ben kürt değilim ama dedemin dedesi kürt tür dediğim gibi sonradan melezleşmeler olmuş ve bana kadar gelmiş böyle

ülkücüler le işim olmaz kürtler kardeşim değildir kendimi kürt olarak görmüyorum ama melezlik konusunda fazla bilgim olmadığı için takdiri size bırakıyorum

Türk değerlerini din adı altında kullanmıyorum

Benim bu konuda anlatmak istediğim şudur

dedemin dedesi kürtdür sonradan geri kalan herkes melezdir dedemin dedesinden sonra

melezlik hakkında bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum

ama türk olarak görüyorum kendimi atsız atanın sözleride bunu gerektiriyor 3 kişi geçtikten sonra türktür demiş atsız ata

ben diyorum ki beni böyle kabul ediyor musunuz Türksün diyor musunuz ?
saygılar
Alt 09.07.2007, 20:26   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

atasagu Rss Beslemesi
Doğum yerin neresi? ve babanın doğum yeri neresi?
atasagu adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 20:28   #10 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

aLpTurK Rss Beslemesi
Doğum yerim istanbul

babamın ki de karstır köy sonradan ardahana geçmiştir.Babamın suratına bakarsan izmirli gibi görürsün :) ama kars doğumludur kürtlerin çoğunluk olduğu bölgeden yani. annesi ankaralıdır
Alt 09.07.2007, 20:31   #11 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bozkurt33 Rss Beslemesi
defol kürt haydi ülkücü ocaklarına gazla burası %100 safkan Türklerin otağıdır!

bu arada iyi duygusallık yapıyorsun küçük emrah kürtdaşını çok izledin heralde?!
Bozkurt33 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 20:31   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

atasagu Rss Beslemesi
açıkçası yorum yapmayacağım.Tam emin değilim.Yöneticileri bekleme taraftarıyım
atasagu adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 20:32   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

aLpTurK Rss Beslemesi
konu baya uzadı sayın yöneticiler gelsede son noktayı koysak. özel mesaj yetkisi olan özel mesajdan uyarabilir mi?
Alt 09.07.2007, 20:35   #14 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 145
KurtcebeNoyan Rss Beslemesi
Tanrıya şükür 100. kuşaktan dedemde bile asil Türk kanından başka bir kan yok. Tanrının lutfuyla safkanlığımızı sürdürüyoruz.
Atsız atamız 3 kuşak sonra Türksün demiştir.Ama bu farklı yerlere çekilebilir. Bu 3 kuşak önceki birinin saf kan Türkle evlenip sonraiklerinde saf kan Türk olması koşuluyla geçerlidir..Fakat % 100 safkan Türk olmaz. %0.11111111111 mutlaka pis kan taşır..ASil ve arı ırk baskın yani tıp tabiriyle dominant değildir..Bu bakımdan bı 1 lerden kurtulmak imkansızdır. Soyunu başka bir pis ırkla dölletmektense at kendini kızıl Tamuya daha iyidir.
Şimdi sana gelelim soyunda kürt kanı taşımak kadar '' ben kürtüm'' demek kadar aşağılık ve alçaltıcı bir şey olamaz..Çünkü kürt denen bu embesilllere henüz tıp dalında insan demekte güçlük çekiyoruz. Maymunvari suratlarıyla evrimini tamamlayamaış bir sürü maymun sürüsü olarak nitelendirewbilirz kürtleri..Senden soyunda kürt kanı taşıyorsun(umarım söylediklerinde samimisin, ve umarım ki babanın dedesinin değil dedenin dedesi kürttür) ve bundan utanç duyuyorsun ama yinede bu yeterli değildir. %100 saf kan Türk kadar olmasada kanında bu % 0.1111111 lik kadar değişik kan taşıyanlar bunu açıkça söyleyip Tanrı dağı adına, namusu, şerefi üzerine, bir miktar kanını akıtarak Türk soylu olduğunu şartsız, şurtsuz kabul etmelidirler..Dikkat bu sadece kanında %0.1 lik pis kan taşıyanlar içindir. Bu oran % 1 olursa artık Türk demek ve ona itimat etmek asla ve asla kabul edilemez.
Ben yinede şüpheliyim senin hakkında ama eğer otağ yöneticisi andalarım senin üyeliğini iptal etmezse ve yukarıda söylediğim yemini kanını akıtarak yerine getirirsen ve bundan sonraki iletilerine göre güvenilir olup olmadığın kanısına varabiliriz belki.
İlk önce Kök Tenri adına yemin ederek temizlenmelisin.Sonra vucudundaki pis kanı akıtmalısın. En azından 1 ünite kanını akıtmalısın.
KurtcebeNoyan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2007, 20:42   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 816
Balbal Rss Beslemesi
Re: Size bir itirafda bulunacağım herkes baksın

Alıntı:
Ben siz ile iyi geçinmek istedim daha yeni üye olmuştum

ama açıklama sırası geldi sanırım gönlüm razı olmuyor açıklamassam

benim dedemin dedesi kürt dü

bende dahil geri kalan herkesin annesi Türk dür

bana gelene kadar 4-5 kişi annesi türk olan

atsız ata demişti 3 den sonrası türk diye

dedem babam ve ben bu vatan davalarına çok kendimizi kaptırdık yani Türkiyeyi çok sevdik dedem bile bayrak asmıştır evinin her odasına

yorumu size bırakıyorum

isterseniz aramıza hoş geldin Türk dersiniz

isterseniz Defol Pis kürt der atarsınız

ama unutmayın ben atsız atayı ve forumdaki bütün hanım ve erkek kardeşlerimizi çok sever saygı ile selamlarım

iyi günler

tek ricam adminler beni atsanız bile konuyu kilitlemeyin ben birşey yazmayacağım atılırsam

diğer arkadaşların yorumlarını merak ediyorum

özelliklerimide söyleyeyim

bütün gördüğüm türklerle aynı hiç kürt özelliği yok bende

hiç kürtlüğe özenmedim hep nefret ettim onlardan

iyi günler dilerim

saygılar :(
Öğlen vakti bir başlık ekledin ve diyordun ki : bir arkadaşım var dedesinin dedesi kürt vesaire .... Bu başlığı sildim çünkü 2. kez aynı saçma başlığı açmıştın.

Şimdi de bu kişi benim diyorsun . Daha sonraki iletilerin birinde dedemin dedesi kürt , diğerinde de babamın dedesi kürt diyorsun.

Senin ne kadar Türk olduğunu bilemeyiz ama karakter zaafından dolayı yalan söylediğini biliyoruz.

Üyeliğin İptal Edilmiştir

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler