![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Sizin Gözünüzde Atsizcilar.com
Atsızcılar:Kendini Türklük ve Türkçülük ülküsüne adamış davasında en ufak sapma olmayan karşısındaki düşmanların büyüklüğünü hiçe sayarak mertçe savaşan Türkçülük-Turancılık davasının son kalesi.
Bizler kendini Atsızcı diye niteleyenler ise Atsizcilar.com'a bir uğraşı yeri olarak değil yaşanan,hayat sürdürülen bir otağ olarak bakıyoruz. Sanal dünyada yapılabilecek tüm işlerin üstesinden gelmiş ve başarmış bir otağ olarak gerçek dünyadaki hedeflerimiz için gerçek kişiliklerle beraber olmayı yeğliyoruz. Bu gerçek kişilikler yukarıda sözünü ettiğim gibi çizgisinden sapmayan düşman kim olursa olsun korkmayan Türk çocukları olacaklardır. Siz değerli üyeler sizler Atsizcilar.com'a ne amaçla giriyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
ben şahsen kendimi daha fazla geliştirmek,kanımdaki Türk kanının ne kadar yüce olduğunu daha fazla ögrenmek ve benim gibi düşünen kandaşlarımla beraber olmak için giriyorum...
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ÇÜNKÜ ATSIZCILAR KENDİNİ TÜRKLÜĞE VE TÜRKÇÜLÜĞE ADAMIŞ YİĞİT KORKUSUZ KAHRAMAN SAVAŞÇILARDIR ATSIZCILAR ULU BAŞBUĞ ATATÜRK'ÜN YOLUNDAN EMİN ADIMLARLA VE TAVİZ VERMEDEN İLERLEYECEKLERDİR
ÇÜNKÜ BÜYÜK ÖNDER GAZİ ATATÜRK BAŞBUĞLARIDIR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR ADINDAN DA ANLAŞILACAĞI GİBİ YÜCE TÜRKÇÜ KENDİNİ YILLARCA TÜRKÇÜLÜK DAVASINA ADAMIŞ HÜSEYİN NİHAL ATSIZ ATA'NIN BOZKURTLARIDIR ÇÜNKÜ ATSIZ ONLARIN YOL GÖSTERİCİLERİDİR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR BU ÜLKENİN YEGANE TEK EFENDİSİDİR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR SAF KAN TÜRK SOYLUDURLAR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR ESKİ ATALARIMIZIN İSİMLERİNİ HALEN HATIRLATAN YİĞİT TÜRK IRKÇILARI'DIR ÇÜNKÜ ATSIZCI DEMEK HUNLAR DEMEK, GÖKTÜRKLER DEMEK, KUVAYİ MİLLİYECİ DEMEKTİR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR'IN SİLAHI DAMARLARINDAKİ ASİL KANDIR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR'IN HEDEFİ TURAN CUMHURİYETİ'Nİ KURMAKTIR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR SAF TÜRK SOYUNDAN GELMEKTEDİRLER ÇÜNKÜ ATSIZCILAR TÜRKÇE'Yİ EN İYİ KULLANAN YEGANE TEK KİŞİDİRLER TÜRKÇE'Yİ ÇOK TEMİZ KULLANIRLAR İÇİNDE TEK BİR YABANCI KELİME OLMADAN YANİ DİLLERİ ARINMIŞ TÜRKÇE'DİR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR'IN TÖRESİ NE arab ın NE DE batı nın TÖRESİDİR ÖZ BE ÖZ TÜRK'ÜN TÖRESİDİR TÜRK'ÜN TÖRE VE KÜLTÜRÜNÜ YAŞAM TARZI OLARAK BENİMSEYİP, YAŞAR VE YAŞATMAKTADIRLAR ÇÜNKÜ ATSIZCILAR'IN HAYATINDA BOZKURT'UN BÜYÜK ÖNEMİ VARDIR BOZKURT TÖRESİ'NE GÖRE HAREKET EDERLER ÇÜNKÜ BOZKURT ATSIZCILAR'I TEMSİL EDER ONLARIN SİMGESİDİR ÇÜNKÜ KİMİN AKLINA GELİRSE BOZKURT KORKUDAN NE YAPACAKLARINI BİLEMEZLER YAŞASIN ATSIZCILAR YAŞASIN TÜRKÇÜ DEVRİM YAŞASIN TÜRK IRKÇILIĞI TANRI TÜRK IRKÇILARI ATSIZCILAR'I KORUSUN VE YÜCELTSİN |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
kendimi tanımak için giriyorum buraya. kendimi tanıyıp düşmanımın üstüne nasıl yürüyeceğimi öğrenmek için giriyorum.
kandaşlarımla aynı duyguları paylaştığımı defalarca görmek için giriyorum. tek olmadığımı görmek için giriyorum.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkcü
|
Kaynayan TÜRK Kanimin atesini büyütmek, ırktaslarimla fikirlerini paylasmak, birlik ve beraberlige hizmet etmek icin burdayim!
TTK
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben bir "Türk"üm
İnsanlarla ve dünyayla olan ilişkimdeki kimliğim Türk olmak. Türk olduğum için duyduğum gururun yanında, omzumdaki Türklük sorumluluğunu nasıl kaldıracağımı öğrenmek için bu siteye giriyorum. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben Atsızcı düşünceyi Türk ulusunun çıkarlarını, iyiliğini en içten şekilde düşünen, Türk ulusunun tekrar zirveye çıkması ve orada kalması için gidilecek en mantıklı yol olarak görüyorum. Buraya girme amacım ise Türk tarihini ve Türkçülüğü iyice tanımak, Türkçülüğe elimden geldiğince katkıda bulunmak ve benim gibi düşünen kandaşlarımla beraber olmak.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Atsızcılar Türk'üm demeyi mertçe yiğitçe dile getirebildikleri için buradayım. Türklüğümle gurur duyduğum için giriyorum buraya.
TÜRK DEMEK TÜRKÇE DEMEK, NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ülkenin sorunlarına, Türk Milliyetçiliğine, Atatürkçülüğe, bilim ve ilime Atsız Ata'nın ışığında Başbuğ Atatürk'ün izinde yol gösteren bir ev gibi. Hurafelerden ve sahte milliyetçilerden uzak mantık, aydınlık ve ilim yolunda damarlarımda dolaşan asil kanla Türklüğümün gururunu yaşadığım ve bu bilinçte ırktaşlarımın olduğu mutluluğuna eriştiğim bir otağ. Şerefle, onurla ve gururla taşıyacağım Türk, Türkçü ve Atatürkçü sloganımı buldum.
Otağ bilgi, belge ve yorumlarla bir okyanus gibi. Ama Türkçülüğe, laikliğe, vatanın bölünmez birliğine, Atatürkçülüğe laf geldiği zaman dalgasıyla kasırgalar yaratıyor. İnancım odur ki Atsızcılar umudun, amacın merkezi ve hedefi olacak. Atsızcılar arayışta ya da beklemede olan Türkçüler için isabetli bir sonuçtur.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK ve ATSIZ ATA'NIN tavizsiz takipçisi, ırkıma layık olabilmek için bilmediklerimi öğreten bir öğretmen;kanı ve ruhu TÜRK olan saygıdeğer büyüklerimin ve küçüklerimin tek adresi,ailemden bile değerli ülkümün cesur askerlerinin mekanı, yüzde yüz TÜRK'lere ait cennet gibi, kalpleri aynı atan ve beyinleri aynı çalışan kandaşlarımın yeri, kısacası oksijen alabildiğim tek yer otağmızdır.Bugün bu nankör dünya'dan göçüp gitsem, oğlumun ırkına layık bir yavrukurt olması için otağ'da ki her cümleyi öğrenmesi ile nesillerimizin de güvencesi konumun da olduğu değişmez gerçektir.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Yüce Türk ulularının izinden kesinlikle ayrılmayan.Atasından ve budunundan aldığı asillik ile doğru yolda,katıksız Türkçülükle,iftira atmadan gerçek belgelerle, itlerin suratlarına gerçek Türklüğü çarpan,yürekli,asil,safkan Türk evlatlarının temiz otağı ve yaşam merkezi Atsızcılar her zaman ayakta dimdik duracaktır.
Atsızcı olmak yürek ister emek ister. Tanrı Türkü Ve Atsızcıları Korusun.
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK olduğum için, TÜRK'lüğünün bilincinde olan kandaşlarımla beraber olmaktan onur duyduğum için, Başbuğumuz Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk, yol göstericimiz Atsız Atamız, rehberimiz Nutuk olduğu için buradayım! Atsızcılar.com, bana ülkücü bir aileden asil bir Bozkurt olarak yetişmemi sağlayan, forumdan daha ötede olan, yalnız olmadığımı hissettiren güzel bir oluşumdur. Emeği geçen tüm soydaşlarıma teşekkürler...
= T.T.K. =
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Kımızlar içilmesede atlar koşturulmasada gerçek Türklerin oluşturduğu gerçek bir Türk otağı.........
-Atsızcı olmak yürek ister ama bu bildiğimiz yufka yürek değil Türk gibi sert bir yürek...... YUFKA YÜREKLİLERLE ÇETİN YOLLAR AŞILMAZ ÇÜNKÜ,BU YOL KUTLUDUR GİDER TANRI DAĞINA..... -Atsızcı olmak zorluk ister,Atsızcı ırkı için hiç bir şeyden gözünü sakınmaz.... Anlamayız hayatı felsefeyle, ilimle; Hayat çelik ellerle atılan zar olmalı. Rahat yatakta ölmek acep olmaz mı çile? Kanlı sınır boyları bize mezar olmalı. -Atsızcı olmak azim ister,kararlılık ister..... Sızlasada gönüller düşenlerin yasından Koşar adım gitmeli onların arkasından..... -Atsızcı olmak ülküden ödün vermemek demektir.... Ezilmekten çekinme... Gerilemekten sakın! İradenle olmalı bütün uzaklar yakın, Doludizgin yaparken ülküne doğru akın Ateşe atılmalı, denize dalmalısın. * * * Umarım herkes bir gün gerçek bir Atsızcı olmayı başarır.......
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Öyle bir ortamda yasiyoruz ki, Türkiye üzerinde cikarlari olan ic ve dis mihraklar, Türk milletinin birlik ve beraberligini, ülkenin istikrarini bozmak icin her türlü imkana sahip bulunmalaridir. Bu odaklar sadece yanlislari empoze etmekle kalmayip, bu ülkenin yetkili ve etkili kadrolarini da kolayca ele gecirip kendi cerceveleri dogrultusunda istediklerini yapmaktadirlar. Türk milleti yakin tarihinde onlarca aci olaylari bu dogrultuda yasamistir.
Bizler Atsizcilar olarak: Bu şer odaklarin önüne bir engel olup, damarimizda ki ''Asil Kanin'' sayesinde gereken cevaplari vermektir. Herseyden bihaber olan milletimize bir öncü olup, yön göstermek icin buradayim TTK |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yeri ve zamanı gelince kan görmekten kormayanlardan olmak için.
|
![]() |
| Etiketler |
| atsizcilar.com , gözünüzde , sizin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|