![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
SON DAKİKA Bilgisi: sözde esir askerler Dtp'li çıktı!
Kaçırılan Askerler Hakkında SON DAKİKA Bilgisi !!! "1 - Ramazan Yüce / Dtp Mardin Gençlik Kolları 2 - İrfan Beyaz / Antep DTP Gençlik kolları başkanı 3 - Fuat Başoda / Konya - Cihanbeyli - DTP gençlik kolları 4 - İlhami Demir / Ağrı - Patnos DTP gençlik k. 5 - Halis Tan / Adana dtp genç.kol. 6 - Özhan Şabanoğlu / Hatay DTP genç.k . 7 - Mehmet Şenkul / Niğde - Çavuş / araştırılıyor 8 - Fatih Atakul / Denizli / araştırılıyor......... YUKARIDA Kİ İDDİALAR ARAŞTIRILIYOR !
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Kandaşım zaten tiplerinden belliydi bu soysuzların.Haberin kaynağı nedir kandaşım.
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Bu haber %100 doğruysa bile hiç şaşırmamak lazım çünkü o askerlerin hain olduğunu herkes öğrendi. O hainlerin hepsi pkklıdır TSK'nın onları asması lazım.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Sadece bu hain soysuz kıro askerleri degil onları yetistiren ailelerinide asmak lazım.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kürt kökenli sözde askerler tesadüfen öldüğünde, onlara şehit muamelesi yapanlara bu olay kapak olsun. Günü gelecek, "Türk-kürt kardeştir(!)" diyenlere de vatan haini muamelesi yapılacaktır.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kıronun kardeşliğine hevesli sentezcilere ümmetçilere, çanakkalede beraber çarpıştık şehit olduk diyenlere Çağatay abinin dediği gibi kapak olmuştur. Kıro kırodur iyisi kötüsü değil ölüsü dirisi vardır.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Malum partiye üye olmasalar bile hayinlerdir. Üye olmalari tescilliyor.
Bu haberin kaynagini yazabilirseniz sevinirim.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
katmerli hainlermis demekki
hem kürt hem dtpli hem köstebek malesef ilk 2 secenek su an suc sayilmiyor ama 3. secenekten güzel bir ceza alirlar umarim |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu itler halen vatani görevdeler,gereğini yapacaktır Türk Silahlı Kuvvetleri.
Öyle itin köpeğin elini sıkarken sırıtmak başka Türk ordusunun üniformasını kuşanmak başka..Dünyasıza yeni cehennemler açılmış olduğunu düşünüyorum.Türk ordusunun neferi olmanın bedelinin ne türden olduğunu öğreniyorlardır bence şu anda. Konu ALPAGU AKBÖRÜ tarafından (07.11.2007 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzeltme |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tamamen bir ucuz ve aşağılık bir oyun olduğu ortaya çıktı.
Askere git ,operasyonda arada kaç ,pkk ya sığın sonra şerefsiz abilerin geçsin danimarka kaynaklı kanalına oradan bağırsın ben esir aldım ,bakın şimdi de serbest bırakıyorum. Bunların yapabilecekleri en iyi oyun budur daha üst seviyede bir şey beklemiyorum. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Askerdeyken cogu askerlerin kürt oldugunu ögrendim. Neden bize kötü davrandiklarini sonradan ögrendim. Kendi aralarinda Türk askeri olarak tüm askeri egitimin önemli oldugunu ve ileride örgütte ise yarayacagini söylüyorlardi. Iclerinde Türk soyuna karsi kinleri belliydi. Ben arkadaslara bu konuyu actiysamda kimse önemsemedi. kürtleri asker ocagina almamak lazim, egitimlerini bizlere karsi kullanacaklari kesin.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kürtler fikren ve bedenen zayıf bir ırktır. Vahşi doğadaki doğal ayıklama sürecinin güzelliği de burada. Ne kadar korursan koru zayıf olan eninde sonunda ayıklanır, yok olur. Bu bin yıl sonrada olsa savaşı bizim kazanacağımızı gösterir. İstedikleri kadar çırpınsınlar. Doğa yasaları; kalan bir tek Türkün bile bunların üstesinden geleceğinin kanıtıdır.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Örneğin http://www.haberaktuel.com/news_deta..._id=1194766055 adresinde bitanesi ile ilgili bir haber var. Nasılsa yakında gerçekler meydana çıkacaktır.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Maria Tokmakçı sahte adlı misyonerdirl
|
Bu sözde "esir" alma olayı ortaya çıktığından beri şüphesiz hepimizin burnuna kötü kokular geliyordu.
İhanet olabileceği, sözde askerlerin işbirlikçi olabileceğini iddiasını belki de ilk ifade edenler biz Türkçüleriz, muhtemelen de ilk kez atsizcilar.com'da dile getirildi... Bu olay aslında bizim ne kadar haklı olduğumuzu da ap açık sergiliyor; Ulu Türkçü, Yol Gösterici ATSIZ Ata'dan beri TÜRKÇÜLER hep aynı şeyi söylüyor, hep aynı şeyi savunuyor, ve hep aynı şeyi savunacak. Savunduğumuz şey KANIN, yani IRKIN ÖNEMİDİR. ASALETİ BELİRLEYEN UNSUR KANDAN BAŞKASI DEĞİLDİR. Bir insan eğer KANIYLA ve BEYNİYLE TÜRK ise o insan KANINA, yani IRKINA ASLA İHANET ETMEZ. Gidip te yarı evrimleşmiş maymun kalıntılarına teslim olmaz, hele hele çay kahve eşliğinde güle-oynaya şempanzelerle sohbet etmez, maymunun elini sımaz, kameraların karşısına geçip soytarılık yapmaz... ONUN YERİNE YANINDA TAŞIDIĞI TEK YEDEK KURŞUNU KAFASINA SIKAR, ŞEREFİYLE ATASINA LAYIK BİR ŞEKİLDE ÖLÜR. Ancak, takdir edersiniz ki kansızlardan böyle bir şey beklemek yanlış olur. İşte bu olayla birlikte bunu gördük... Biz gene haklı çıktık...Daha öncekilerde de haklı çıktığımız gibi... |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Maria Tokmakçı sahte adlı misyonerdirl
|
|
|
|