![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
SON DAKİKA:TAYYİP'İN CUMHURBAŞKANI ADAYI ABDULLAH GÜL(AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE)
AYLARDIR ÜLKE GÜNDEMİNİ İŞGAL EDEN KONU NİHAYET SONUÇLANDI.ÜRKEK TAYYYİP ERDOĞAN PARTİSİNİN ADAYININ ABDULLAH GÜL OLDUĞUNU AÇIKLADI.AKLI SIRA KEDİ ÜZERİNE YOĞUNLAŞAN TEPKİLERİ SÖZÜMONA SÜRPRİZ BİR İSİMLE BERTARAF EDEREK TERS KÖŞE YAPMAYA ÇALIŞTI.
SONUÇTA GÜL SEÇİLİRSE TÜRK MİLLETİNİN DEĞİL İŞBİRLİKÇİ AKEPE İKTİDARININ CUMHURBAŞKANI OLARAK TARİHE GEÇECEKTİR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şehit cenazeleri dahil hemen hemen her yerde sırıtabilen, Türk'lük bilinci olmayan ümmetçi bir milletvekili Cumhurbaşkanı olmak üzere.
... Arap bezi (Türban) ile üniversiteye giremediği için yaşadığı ülke Türkiye'yi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayet eden bir kadının kocası Cumhurbaşkanı olabiliyor. Korkunç bir döneme giriyoruz. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ümmetin soysuz çapulcuları, ülkenin tüm önemli kurumlarını işgal etmeye devam ediyor. Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olacak olması, Türk milleti ve Türkiye için utanç verici bir durumdur.
Adamın ne ideolojisi ne de tipi cumhurbaşkanlığı için uygun. Sırıtkan surat Gül efendi, Türkiye'nin dışarıdaki imajını da zedeleyecektir. Eşi bile, Türkiye aleyhine AİHM'de türbanla ilgili dava açan bir sıkmabaştır. Bu adam, Türk milleti veya asker tarafından o makamdan yaka paça indirilmelidir.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
TSK umarım bu gelişmelere sessiz kalmayacaksın. Görevini hatırla ve demokrasi memokrasi diyenlerin kimler olduğunu bilerek gerekeni yap.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu karar resmen akp'nin yani rte'nin, Türk milletine savaş açtığını gösteriyor.. Türk milletinin engelleme ve rağmen "Ben bir türbanlıyı Cumhurbaşkanlığı köşküne sokarım!!" diyor. Televizyonda konuşmasını içim kaldırmasa da sonuna kadar izledim ve her cümlesinde hükümranlığını açıklar gibiydi. Her kelimesinde: ben düşündüm, ben karar aldım, ben seçtim...ben,ben,ben. .diyerek bitirdi. Kısacası bunun tercümesi; Abdullah benim yerime vurgunlara ve satışlara devam edecek, benim yerime köşke çıkacak demektir...!!
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Koskoca Türk milleti başına geçirecek ne başbakan ne de cumhurbaşkanı buldu.Uyan ey milletim uyan....uyanda asil kanının peşinden git....
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkiye Cumhuriyeti'nin en üst makamına uygun görülen kişinin geçmişine bir bakın; Refah Partisi hükümetlerinin bakanıdır. 1970'li yılların islamcı gençlik örgütleri Milli Türk Talebe Birliği ve Akıncı Gençlik Derneği kökenlidir. Necip Fazıl Kısakürek ekolüne bağlı bir islamcı geçmişe sahiptir.
Bu demektir ki,Atatürk'ün yıkmak istediği düşüncenin yeni versiyonları iş başında. Mesela aynı partinin diğer bir üyesi adaylık konusunda Vatana, millete ve İslam dünyasına hayırlı olsun" demiştir. Bu ne demek şimdi? Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanlığı İslam dünyasına neden hayırlı oluyor? Bu kadar küstahlığa ordunun hala göz yumması milleti bir patlamanın eşiğine getirecektir. Derhal müdahale edilmeli ve Erbakancılar ekolunun uzantıları tekrar ezilmelidir. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
KKTC Hükümeti'nde sevinç
KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Soyer, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 24.04.2007 23:24 KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Soyer, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili olarak, ''Sayın Gül, Sezer'den devraldığı bayrakla, Türkiye Cumhuriyeti'nin daha ileriye gitmesi için elinden gelen çabayı gösterecektir'' dedi. Bayrak Televizyonu'na (BRT) yaptığı açıklamada, Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendiren Soyer, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in görev süresinin dolduğuna işaret ederek, ''Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kendi iç dinamiği içerisinde şimdi yeni bir sonuç üreteceğini'' kaydetti. Soyer, ''Gül'ün çok deneyimli bir politikacı olduğunu ve Türkiye'de Dışişleri Bakanlığı görevi vesilesiyle müthiş açılımlar yaptığını'' söyledi. Başbakan Soyer, Abdullah Gül'ün, Türkiye Cumhuriyeti'nin katettiği yolda, Sezer'den devraldığı bayrakla, daha ileriye gitmesi için elinden gelen çabayı göstereceğine inandığını vurguladı. Soyer, şöyle konuştu: ''Gül'e, TBMM'ne, Türk ulusuna, demokrasiyi kurumsallaştırma davalarında yaptıkları ve yapacakları açılımlarda başarılar dilerim. Sonuç elbette ki TBMM'nin iradesi ile belirlenecek. Hayırlı ve uğurlu olsun. Kıbrıs Türk Halkı olarak biz, Türkiye'nin demokratik süreç içinde kurumsallaşması ve kendi sorunlarını aşarak daha ileriye gitmesini büyük bir mutlulukla izliyoruz. Türkiye bütün zorlukları aşıp daha ileriye gidecektir.'' (AA) Dörtgen tamamlanmis oldu.Cumhurbaskani arap kökenli Gül, Basbakan gürcü kökenli Tayyip, TBMM Baskani isyanci torunu rum soylu Bülent Arinc ve KKTC Cumhurbaskani helen ve helenci Talat.Türk düsmani ne kadar hain varsa hepsi ayni anda kilit konumdalar. Siyaseten tek kale Cumhurbaskanligi makami idi, fakat Türk milleti ne yazik ki bu kalesini de yitirmis bulunmaktadir.Simdi domino tasi misali bütün Cumhuriyet'in laik kurumlari, pis ve ilkel arapligin yani ümmetin hizmetine girecektir.Önemli YÖK, yargi ve askeri atamalarindaki tercihler simdi tamamiyle AKP elinde olacaktir. An itibariyle AKP'nin tek "rakibi" TSK'dir.O da Gül'ün adayligina göz yumacak olursa pasifligini ilan etmis ve teslim bayragini cekmis olacaktir.Umarim Büyükanit pasanin kontrolündeki ordumuz gerekli düzenlemeleri yapip, devletin daha fazla yipranmasina dur diyecektir. Eger bu gidise TSK dur demezse, yarin bu virüs tüm bedeni saracaktir. Bu da Türkiye'nin "sünni bir Iran" olacagi anlamina geliyor. Bu is artik siyaset, demokrasi, secim falan isi degildir.Tayyip'in tek hedefi din devletini kurmak ve F. Gülen'i ülkenin dini lideri haline getirmektir.Bu su an apacik ortadadir ve kimse bu gercekten kacmamalidir. Yobazligin, gericiligin, arapciligin ve usakligin panzehiri hic kuskusuz TSK'nin siddetli bir müdahalesi olacaktir.Türkiye'yi 4 bucuk yilda en az 30 yil geriye götüren bu AKP zihniyetinden kurtulmanin tek caresi darbedir.Sadece 2-3 yil süren ve bu milletin aptalligi sonucu gerici zihniyeti besleyici gecici önlemler degil; ebediyen sert, totaliter ve tüm pislikleri temizleyici askeri bir sistem gerekli. 1000 yildir süregelen hosgörü'nün, yalnizca köpeklere yarayan sözde adalet ve insanlik(!) anlayisinin Anadolu Türklügünü getirdigi durum ortada.Biz Türk'ün hakimiyetini bu topraklarda ne zaman görecegiz? Ey Büyükanit, masaya yumrugunu vur artik! |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ben hic merak etmedim anasiniiiiii alip gelen taybip olmus veya abdus olmus benim icin ikiside ayni.ama cumhurbaskanligi kösküne onun gibi kavugun otmurmasina karsiyim ve TSK yi göreve davet ediyorum..!!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Genelkurmay Başkanımız, Türk milleti indinde sınav vermektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk milleti indinde en güvenilir ve saygın kurum durumundadır. Türk milleti, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı duyduğu bu güvenin ve saygının boşuna olmadığını görmek istiyor.
Demokrasiyi, laik Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmek ve parçalamak için bir araç olarak gören ülke genelindeki işbirlikçi hainler, varsın size demokrasi düşmanı desinler. Varsın, ordu siyasete karışıyor desinler. Milletimiz, neyin ne için yapıldığını çok iyi anlar. Türk milletinin Silahlı Kuvvetlerimiz'den beklediği; gerçek, laik ve milli bir demokrasinin egemen kılınması için, Kubilay'ı şehit eden Derviş Mehmet'lerin ve kürtçü isyancı Şeyh Saitler'in torunları ile Türk soyundan gelmeyen Türklük düşmanı şeriatçıların bir an önce layık oldukları yere göndermesidir. Sürekli, sağlam, laik ve milli bir demokrasi için yaşasın kısa süreli askeri rejim!
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu arada, yukarıdaki yazımı Genelkurmay Başkanlığı'na bir e-posta ile gönderdim. Herkes Türklüğünü ve Atatürk'e olan sevgisini göstersin ve Genelkurmayımız'a e-posta atıp beklentilerini ve düşüncelerini dile getirsin.
Genelkurmay E-posta: gnkur@tsk.mil.tr
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
GENELKURMAY'A GÖNDERDİĞİMİZ MEKTUP
Burada da daha önce Genelkurmay Başkanlığı'na gönderdiğimiz örnek bir mektubumuz var. Buna benzer mektuplar gönderebilirsiniz.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TSK cok acil bu olaya müdahale etmelidir daha cok zaman gecmeden.
Basbakanlik yetmiyormus gibi, en üst kademede bile AKP li birisini düsünmek dehset verici. Tayyibin tabi isine geliyor cünkü ona bir kukla lazim oda Gül. Memleket tam elden gitmek üzere onun icin cok cok acil birseylerin yapilmasi gerek. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
akp resmen dalga geçti Türk milleti ile, tayip oyaladı ve en sonunda kendinden farksız olan birini cumhurbaşkanlığı için seçtiler. Ümmetçiler adım adım Türkiyenin her kurumunu ele geçiriyor.
Bu gidişle osmanlı;ümmet yapısı tekrar gelecek. Ben böyle bir cumhurbaşkanına saygı duymuyorum, benim duyarlıklarım kaale alınmayıp böyle bir cumhurbaşkanı aday olabiliyorsa, öyle bir cumhurbaşkanına saygı duymuyorum, hatta daha da ileri giderek tanımıyorum. Eğer seçilirse Türk devleti için utanç kaynağı olacaktır. Şeyhlerin, kürtçülerin mecliste teslim edilmesi bile Türkiyenin son zamanlarını yaşadığı anlamına geliyor. Şeyh ve kürtçülerin cumhurbaşkanlığını ele geçirmesi demek, Türk milletine müdahale hakkı demektir Genelkurmaya gönderilen e.posta> Şeyh ve kürtçülerin cumhurbaşkanı adayına hayır! Türk milletinin çelikleşmiş temsilcisine. Cumhurbaşkanlığı için aday gösterilen gül efendinin! kürtçüleri ve şeyhçileri cumhurbaşkanlığı olarak temsil etmesini ! Türk devletinin son zamanlarının yaklaştığını düşünüyorum. Atatürkçülüğün, Türklüğün ve laikliğinin gerçek anlamda bizi şu anda yönetenler tarafından kabul edilmeyip. Türklük, Atatürk ve laiklik düşmanlığının temsilcileri şu anda mecliste. Bu yetmezmiş gibi bize bunlardan birinin cumhurbaşkanı olması dayatılıyor., Türk ordusunun artık cumhuriyeti, Türklüğü ve laikliği yok olmaktan kurtarmak için savunma gereğini yerine getirmesini beklerim. Türk devleti her kurumu ile ümmetçiler ve kürtçüler tarafından ele geçirilip, istila ediliyor. Bunlar Türk devletini zayıflatmak ve Türklük bilincini yok etmek için atılan adımlardır. Türk ordusu olarak sizde şehirlemizde artık, pkk lı kürtlerin ! rahatça gösteriler yaptığını ve artık şehirlerimize göz diktiğini sizde takip ediyorsunuz. Artık Türk milletinin sabrı zorlanmaktadır, Tandoğanda bunun gerçeği ifade edildi. Türk milleti Türklük, Atatürk ve cumhuriyet düşmanlarına ve düşmanlığına artık yeter diyor. Türk milletinin 7 den 77 ye her bireyi artık , bu gidişatın son bulmasını istiyor. . |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
mehmet ağar denen herifle erkan mumcu denen zurnanın son deliği meclise girip abdollah ı destekleyeceklermiş.
Bu olaylarda şu anlaşılmıştır. Din diyenler laiklik konusunda duyarsız. Atatürk Türkiyesi umurlarında değil. Bu emek oluyor ki bu ülkenin kalkınması önündeki tek engel din. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|