![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
son dakika: Uçak kaçırıldı
Pegasus Havayolları'na ait bir uçak Diyarbakır-İstanbul seferini yaparken kaçırıldı. Kimin kaçırdığı şu anda belli değil. Uçağı bir kadının kaçırdığı söyleniyor.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hava korsanı kadın değilmiş. Belli ki hava kırosu.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
korsan yakalandı. Sorgu sonucunda ne çıkacak bakalım.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
her kötülüğün kaynağının kürtler olduğu gibi uçağı da kaçıran müstakbel soykırımzede kürtler.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu uçağını kaçıran hava korsanı Mehmet Gökşin Göl'ün, suç dosyasından PKK'da çıktı. Göl 1994 yılında PKK'ya yardım ve yataklık suçundan gözaltına alındığı belirlendi. Emniyetteki sorgulamasının ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevkedilen Göl'ün tutuksuz yargılandıktan sonra beraat ettiği öğrenildi. Öte yandan, hava korsanının gözaltına alındığı tarihte İzmir'de yaşadığını söylediği kaydedildi. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kürt oldugu zaten en basindan belliydi, ben hic sasirmadim sonuca.
Ortaya cikmasi sade an meselesiydi okadar. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ASAYİŞ BU KADAR GEVŞEK OLURSA, BU KIROLARA HER TÜRLÜ HAKKI VERİRSEK HADDİNİ BİLMEDEN BÖYLE HALTLARDA YERLER İŞTE. HER GÜN BİR KIRONUN YEDİĞİ NANELERİN HABERİNİ DUYMAKTAN TİKSİNDİM YA. HER TAŞIN ALTINDA BUNLAR VAR. BÖYLE PİSLİK, BÖYLE HAİN BİR TOPLULUK YOK DÜNYA ÜZERİNDE. LANET OLSUN YA KURTULAMADIK BİR TÜRLÜ ŞUNLARDAN!
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|