Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 30.09.2007, 13:17   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İlteriş Kağan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: CUMHURİYET BAŞKENTİ ANKARA
İletiler: 244
İlteriş Kağan Rss Beslemesi
Kim daha iyi Türk, gelin kafatasınızı ölçelim

soydaşlarım bugünki hürriyet gazetesinin orta sayfasında soner yalçın ..... bir yazısını okudum ve inanın yerimde duramıyorum şimdi.
bu ....... , hiç bir bilgisi bulunmadığı halde ATSIZ ATA mıza yönelik eleştirilerde bulunmuş.
tepki olarak kendisine güzel mailler gönderelim isterseniz !!

www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7390134.asp?yazarid=218

Y. notu: Küfür yok... Otağ kurallarını gözden geçirin.
Tuva-Han
Alt 30.09.2007, 13:27   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 55
selcen çelik Rss Beslemesi
Ben derhal yazdım.Ayrıca Türkçe cahilliğini de yüzüne vurdum.Türüte aklıselim ol diyor.Bu kelimeyi böyle kullanması cahilliğini ortaya koyuyor.AKLI SELİM SAHİBİ OL denir.Bu yanlışını düzelttiğim belki de onuncu yazardır.Türk basını bu cahillerin elinde kaldı.Atasözümüz güzel söyler:
CAHİLLE HARARA GİRME.T.T.K.
Alt 30.09.2007, 13:49   #3 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

GöKBörü Şad - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 11
GöKBörü Şad Rss Beslemesi
Ben de yazıyorum şimdi. Bize haber verdiğin için sağ ol andam
GöKBörü Şad adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007, 14:12   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 311
TUVA HAN Rss Beslemesi
1980 öncesi dev-genç üyesi eski bir devrimcidir. Bir ara işçi partisinin yayın organı olan "aydınlık"ta da yazmıştır sonra buradan çok sıktığı gerekçesi ile atılmıştır, artık işçi partisi gibi çok sıkan bir partinin, Soner Yalçın'ı çok sıkıyon diye yollaması da ayrı bir konudur! Adam yerine koyulup tartışılacak biri değildir.
Alt 30.09.2007, 14:37   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 98
Türkçü Çeri Rss Beslemesi
Bu soner her fırsatta Atsız Ata'ya kin kusuyor. Belli ki bir yerlerden kuyruk acısı var. Bu zatın kökeni hakkında bilgisi olan var mı?
Türkçü Çeri adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007, 14:44   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yaşadığı Yer: Şereflikoçhisar/ANKARA
İletiler: 248
Tomay Rss Beslemesi
Alıntı:
TUVA-HAN´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Adam yerine koyulup tartışılacak biri değildir.
Böyle diyorsun da adam Türkiye'nin en büyük gazetesinde yazar ve Türkcülük hakkinda tabiri caiz ise atip tutuyor.Üstelik Atsiz Ata'yi da ruh hastasi olarak takdim ediyor.Dönemin önemli Türkcülerin'den kendine bakmaksizin "soysuz" diger bahsetmesi de cabasi.Bu yaziyi bugün binlerce kisi okudu; Nasil bu adami tartismayacagiz veya tepkimizi koymayacagiz?
Tomay adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007, 14:57   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

TUVA HAN - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 311
TUVA HAN Rss Beslemesi
Çok sıkmaktan sicilli olan bu adamın yazdıkları, neden bizi etkilesinki. Bunların türünden o kadar çok varki; hergün yeni bir şeyler saçmalayıp duruyorlar. Hangi birine bakalım. Adamın mail adresi bağlantıda mevcut isteyen cevap yazabilir, kaldı ki bunlarında reklamını bir nebze biz yapmış oluyoruz bu durumda.
(it ürür, kervan yürür)
Alt 30.09.2007, 15:20   #8 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 198
Buğra Kun Rss Beslemesi
Bu adam, Basbug ve Atsiz Ata hakkindaki donme iddialarini neredeyse her yazisinda dile getirir oldu. Once kendine catacak bir adam buluyor ve ona cevap verirmis gibi yapip, ayni kokmus iddialarini yineliyor.

Peki bu sefer kimi bulmus catacak? Ismail Turut´u bulmus? Ismail Turut, bir Turk irkcisi midir ki ona ders vermek adina, yine ayni kokusmus iddialarini dile getirmis?

Neymis? Ismail Turut ''Ben, Turk milliyetcisiyim'' demis ve o yuzden irkciymis, ancak Ziya Gokalp, irkci degilmis ve onun milliyetciligi daha iyiymis. Sanki Ziya Gokalp ''Ben, Turk milliyetcisiyim'' demiyormus...

Aklinca, Ziya Gokalp gibi buyuk bir Turkcunun adini kullanip, Ismail Turut gibi Turk irkciligiyla uzaktan yakindan ilgisi olmayan bir kimseye cevap yaziyorum ayagina, Atsiz Ata´yi ve onu nezdinde butun Turk irkcilarini asagilamaya calismis.

Gercekten igrenc bir kimse oldugunu, bir kez daha gostermis. Ne diyelim, mekani tamu olsun.....
Alt 30.09.2007, 16:16   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 49
Mete Han Rss Beslemesi
Mail yollarken dikkat edelim arkadaşlar. Çapulcu ülkücülerden farkımız olduğunu, yazımızla, saygımızla ve seviyemizle belli edelim.

Bu kanı kırık yalakaya gereken cevabı ancak bu şekilde verebiliriz.
Mete Han adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007, 20:43   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 365
Jöntürk Rss Beslemesi
Biz ülkücüler gibi çapulcu değiliz cevaplarımıız seviyeli ama dokundurmalı olmalıdır.
Jöntürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007, 21:03   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 544
Tarkan Rss Beslemesi
Türkçemizi geliştirerek, imlâ kurallarına dikkat ederek ama çok keskin yazarak yanıtlamalıyız.Çoğu ırktaşımın ortak düşüncesi olan "Bizim diğerlerinden farkımız olmalı" görüşüne kesinlikle katılıyorum.
Tarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007, 21:06   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 365
Jöntürk Rss Beslemesi
Bu cahil kendisine gelen e-postaları okuyormu acaba?
Jöntürk adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007, 21:14   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 49
Mete Han Rss Beslemesi
Benim yolladığım maile bir cevap yazmış. Şöyle:

Sayın Can,
sanıyorum siz benim ne yazdığımı anlamamışsınız; Türk büyüklerine dil uzatan ben değilim. 1930-1945 yılları arasındaki milliyetçi yayın organlarını kütüphanede bulup okursanız, benim yine de nasıl kibar yazdığımı anlarsınız.
Sizin muhatabınız ben değilim; çünkü onlar benim sözlerim değil!

Sevgiler.
Mete Han adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007, 21:32   #14 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.716
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Sonerciğime(!) ben de bu e-postayı gönderdim.

Gazeteciliğini ve fikirlerini; iftiraların, yalanların ve hezeyanların oluşturduğu temel üzerine inşa etmiş olan müfteri, müddei iddiasını ispatla mükelleftir, iddiasını ispatlayamayan kişiye de müfteri denir! Başbuğ Atatürk dahil, hangi Türk ulusu varsa hepsine de "Yahudi", "mason", "Sabetaycı" iftirasını atmakla gazetecilik yaptığını mı sanıyorsun? Hani belgelerin, hani kanıtların? Okuduğun kıytırıktan ve uyduruktan kitapları mı referans olarak göstereceksin?

Ulu Türkçü Ziya Gökalp'e de "Yahudi" diyerek bir başka iftira atmışsın. Senin gibi Türklük düşmanı ve dış güçlerin tetikçiliğini yapma görevini üstlenmiş olan besleme devşirmeler, Oğuz boylu, Türk soylu büyük Türkçü Ziya Gökalp'e "kürt" veya "Yahudi" diyerek, iftira atmaktadırlar. Ulu Türk, büyük Türk ırkçısı Nihal Atsız'ın bile, öldüğünde çok üzüldüğü ve her zaman övdüğü Ziya Gökalp'e, linç edilerek öldürülen hain gazeteci Ali Kemal, "kürt" olduğu iftirasını attığı zaman Ziya Gökalp, "Altın Işık" adlı kitabında yazmış olduğu şiirle; kendisini, Ali Kemal'i ve Ali Kemal gibi kendisine "kürt" diyenleri (son dizede) bak nasıl tanımlamıştır.

Ali Kemal'e

Ben Türküm! diyorsun, sen Türk değilsin!
Ve İslamım! diyorsun, değilsin İslam!
Ben, ne ırkım için senden vesika,
Ne de dinim için istedim ilam!

Türklüğe çalıştım sırf zevkim için,
Ummadım bu işten asla mükafat!
Bu yüzden bin türlü felaket çektim,
Hiç bir an esefle demedim: Heyhat!

Hatta ben olsaydım: Kürd, Arap, Çerkes;
İlk gayem olurdu Türk milliyeti
Çünkü Türk kuvvetli olursa, mutlak,
Kurtarır her İslam olan milleti!

Türk olsam olmasam ben Türk dostuyum,
Türk olsan olmasan sen Türk düşmanı!
Çünkü benim gayem Türkü yaşatmak,
Seninki öldürmek her yaşatanı!

Türklük, hem mefkurem, hem de kanımdır:
Sırtımdan alınmaz, çünkü kürk değil!
Türklük hadimine "Türk değil!" diyen
Soyca Türk olsa da "piçtir", Türk değil!

Evet Soner efendi! Ulu Türk Gökalp, şiirinin son dizesini sana da ithaf etmiş, nasıl zevke geldin mi cahil iftiracı gazeteci.

Bir de, Türkler'in boylarının kısa olamayacağını ve boyları kısa olanların Türk olamayacağını ima etmişsin. Bu konuda da cehaletini bir kez daha gözler önüne sermişsin. Peki sen, Avrupa'yı kasıp kavurmuş olan ve Avrupalılar'ın papasını önünde secde ettiren Tanrı'nın kırbacı ulu Türk Başbuğu Attila'nın boyunun 1.68 cm olduğunu hiç mi duymadın? Nereden duyup bileceksin, ruh hastası ve ütopyacı sahtekarların yolundan giden, insanlık düşmanı cani bir belhümadal yaratık olan Mao'ya tapan safsata savunucusu zerzavat?

Dua et ki, biz Atsızcı Türkçüler yazılı ve görsel basında yokuz. Yoksa karşımızda ezik büzük otutur, moraran suratınla rezil rüsva olup komplekse girerdin. Fakat günü geldiğinde, roller değişecek kalemini, ruhunu, vicdanını dış güçlere satmış olan, Türkler'den kazandığı paralarla Türk'e düşmanlık eden utanmaz müfteri.
Alt 30.09.2007, 22:03   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.716
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Tüm Türkçüler bu efendiyi (kendi düşüncesine göre "efendi" sözcüğü dönmelerin sıfatıdır) e-posta bombardımanına tutsunlar ki, efendi, meydanda Bozkurtların da olduğunu anlasın.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler