![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Sorosçu ATE ile Fettoşçu Zaman'ın Ortak Propagandası!
%100 Soros destekli Açık Toplum Enstitüsü yönlendirici bir anket çalışması yaparak, katılımcılara "askerî darbe ve baskı rejimlerini kabul ediyor musunuz" sorusu yöneltildi ve çıkan sonuç Fettoş'un Zaman Gazetesi'nde yayınlandı.
![]() Dikkatinizi çekerim, "askeri darbeyi destekliyor musunuz" diye sorulmuyor, "askeri darbe ve baskıcı rejimi destekliyor musunuz" diye soruluyor. Şu hinliğe bakın! Yani katılımcı "askeri darbeyi destekliyorum" deyince "baskıcı rejimi de destekliyorum" demiş oluyor. Bu yönlendirici soruya rağmen katılımcıların %19'u "evet" yanıtı veriyor...Eğer yönlendirme olmadan sadece "askeri darbe olsun mu" diye sorulsa bu oran en az %30 çıkacaktır. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Vay hinler vay! Ayrıca katılımcılarda sorospu ve karen fogg çocuğu ve amerikalı ağlak oğlan fetonun müridleri değillermi?
ZAMAN GAZETESİ YALANIN TEK ADRESİ FETTAN FETTOŞ İYİ UYKULAR DİLER... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|