![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
SORU:FERİZ BEY KİMDİR NASIL BİRİDİR?
IRKDAŞLARIM BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRİRSENİZ.SEVİNİRİM.DUYDUĞUMA GÖRE TÜRKMEN BEĞİYMİŞ AMA FAZLA HAKKINDA BİLGİYE ULAŞAMADIM.ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.TTKY
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Kandasim özür dilerim ama Feriz Bey diye bahsettigin kisinin kim oldugunu ben dogrusu anliyamadim anlamis olsam bu kisi hakkinda bilgi edinip bunu seninle paylasmaktan seref duyardim bu kisi hakkinda biraz daha bilgi verirsen sevinirim kimden bahsediyorsun ?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Getirdi cadir i da karsima kurdu Bin bes yüz atliyla da dalkilic girdi Cagrisin durnalar seyit gelmedi Feriz bey de acem e gecti durnalar Havayidir deli gönül havayi Türkmen kizi da katarlamis mayayi Alici kuslar da yüksek yapar yuvayi Cagrisin durnalar seyit gelmdi Fertit Bey de acem e gecti durnalar Yedi atliyla gitti Hak ka emanet Yetmis bin evliya etsin himmet Istemez eziyet kücük muhammet Cagrisin durnalar seyit gelmedi Feriz Bey de acem e gecti durnalar derleyen: Mustafa Cinkilic |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bey , bİrİdİr? , kİmdİr , nasil , soru:ferİz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|