![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Kinimiz Dinimizdir
|
“Ancak müminler kardeştir.”(Hucurat: 10)
“Eğer bir adamın cahiliyenin adetlerine göre baba ve dedeleriyle övündüğünü görürseniz ona: “Babanın erkeklik organını ısır” deyin!” (Ahmed, Tirmizi sahih senedle) “Cahiliyye adeti olan kavmiyetçiliğe çağıran bizden değildir.” (Nesei sahih senedle rivayet etti.) Arab milliyetçisi İslam peygamberi bunları söylüyor. İslam'a göre biz Türkçüler, cehennemde yanacağız. Hem de takvamız bir ümmetçiden fazla olsa dahi. Hem Müslüman, hem ırkçı olduğunu iddia eden biri çelişiyordur.
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bizler düşünce sistemimizi yani Türklük bilincimizi herhangi bir dinle bağdaştırarak Atsızcı olmadık ve bu düşüncedeki hiçkimsede Atsızcı olamaz çünkü aslolan din değil ırk bilincidir.Türklüğünü düşün herhangi bir dini değil,Türklüğe Türkçülüğe bakışın nasıl bunu yargıla.
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İlkel arapların dininden olacağıma kafir olmaktan övünç duyarım.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Önemli olan Türklük bilincidir.Ama günümüzde yapılan dini kullanma bir çok insanın midesini bulandırmaktır.
Kardeşim karar senin,dini duygular insanın içinde olması gereken duygulardır.Her yerde konuşulmamalıdır. Zaten insanların doğuştan bir inanma ihtiyacı vardır.Bu konudaki tavsiyem biraz daha bütünsel düşünmen.Daha geniş bakarsan kendi kararını vermekte zorlanmayacağını düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bende yeni sayılsamda aramız katılan yeni andamıza biraz yol göstereyim.Anda dinin senin maneviyatındır hangi dinden olursan ol önemli değil zaten bir dinin mensubu olmak tek tiplikte olmuyor.Yani demek istediğim şu bugün TÜRKİSTAN çoğrafyasında şamanist olupta TÜRKÇÜ olmayan kandaşlarımız da var demek istediğimi umarım anlamışsındır.TÜRKÇÜ olmak kendi ırkını üstün saymak ve bildiğin yada diğer andalarımın yazmış olduğu bir çok şeyi kabul etmektir.Eğerki inancın bu ilkeleri red ediyor veya çatışmaya neden olursa sana kendimden bir örnek vererek yardımcı olmaya çalışayım.Ben gök tanrıya inanan bir insanım kendi irademle düşünerek islam dininden çıktım ve din değiştirdim.Ailem müslümandır eğitim seviyesi benim aldığım bu kararı kaldıramıyacak kadar azdır.Bu nedenle aileme demedim onun dışında gerek yakın doslarım gerekse çalışmakta olduğum işyerindeki arkadaşlarım şamanist olduğumu bilirler.Bir zorluk yaşayıp yaşamadığımı sormuşsun eğer pasif bir insan olsaydım eminimki yaşardım.Bu şu demek değil hiçmi sorun yaşamadım tabiki yaşadım biraz ön yargı biraz dışlanma ama bunları aşacak alt edecek bir kişiliğe sahibim diğer kişilerin hakkımdaki düşünceleri yerine onların haklarındaki düşüncelerim baskın çıktığında sana karşı gelen saldırıları yok ediyorsun demek istediğim ( müslüman olupta ahlaksız insanlar oldukları için -sen müslümansın bunları yapıyorsun işine bak diyorum ) gibi şunuda belirtmek isterim TÜRKÇÜLÜK laik bir düşünce sistemidir esasları arasında din yoktur ne müslümanlık nede şamanistlik şamanist olunca daha fazla TÜRKÇÜ olmayacağın gibi müslüman olupta daha az TÜRKÇÜ olmazsın.
AMA SANA BİR ANDA TAVSİYESİ ÖDÜN VERMEMEN GEREKEN BİR ŞEY VARSA TÜRKLÜĞÜNDÜR. |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Savaşçı-Türk kandaşım biz Türkçüler laik bir Türkiye'den yanayız ve sen istediğin dine inanmakta özgürsün. O sana kalmış bir şeydir. Önemli olan Türk ırkının üstünlüğünü bilmen bunu savunmandır. Bizler aramızdaki bağı dinle değil yüce ırkımızla oluşturduk.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|