![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
ATATÜRK'ÜN VASİYETİ
M.Kemal Atatürkün gizli vasiyeti var mıdır?İddialara göre Atatürk gizli bir vasiyetnâme bırakmış ve kendisi vefat ettikten 50 yıl sonra bu vasiyetin açıklanmasını istemiş.Yalnız 1988 yılında Kenan Evren bunu Eski Türkçe'den günümüz diline çevirtip okuduktan sonra açıklamamış.Olayın ört-bas edildiği iddia edilmekte.Yorumlarınızı bekliyorum kandaşlarım.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Açıkçası bunu bende merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Kandaşlarım ben bu konuyu biraz daha araştırdım ilgilenen varsa şu adreste bazı bilgiler bulunmakta sitede virüs varmış herkesten özür dilerim
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sitede virüs var!
![]() |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Özür dilerim kandaşım benim antivirüste sitede virüs olduğu görünmüyor uyardığın için sağol ben avast kullanıyorum ama virüs çıkmadı.Tekrar herkesten özür diliyorum.
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bildiğim kadarıyla bu vasiyette azınlıklarla ilgili konular ve Türk birliği hakkında şeyler varmış.Ama kesin bir bilgim yok.Esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ulu Başbuğumuzun ileri görüşlülüğünü tüm dünya bilmektedir.
Böylesi bir kaynağın Türk milletinden gizlenmesi manidardır. Hem de Türkiye'nin eyaletlere bölünmesini savunan bir kişi tarafından!!! Gerçekten merak uyandırıcı ve yüksek düzeyde araştırılması gereken bir konu.Yüce Önderimiz biz Türk gençlerine,devlete ve tüm Türk milletine ne gibi bir vasiyet bırakmış ve neden 50 yıl sonra açılmasını istemiştir.Keşke bunları bilebilseydik belki de Türkiye'nin bu kötü gidişi bir anda değişecekti.Kim bilir!... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
tabi herkes bi fikir yürütebilir bu konu hakkında ama böyle büyük ve önemli bir liderin bizim ırkımıza verdigi önemli msjı türk milletinden saklamaları yanlıs vatan hainligidir bence saolasın ırkdaşım böyle bir konuyu actıgın icin bende araştıracagım bu konuyu... TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN
Y.N: Yazım kurallarına uy! Msn ' de konuşmuyorsun.
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|