![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ATSIZCILAR OLARAK BİR YÜZÜK YAPTIRAMAZ MIYIZ?
biz gerçek TÜRKLER VE TÜRKÇÜLER gelecek nesillerimize devretmek ve bir kalıt bırakmak için bir BOZKURT yüzüğü yaptıramaz mıyız? hem bu bizim simgemiz olur hem de davamızın simgesi olur. biz bütün TÜRKÇÜLER böyle bir atılım yapamaz mıyız? benim düşüncem, TÜRKÜ simgeleyen ve üzeri GÖKTÜRK harfleri yazılı olan, BAŞBUĞ ATATÜRKÜ, ATSIZ ATAMIZI simgeleyen ve üzerinde BOZKURT resmi olan bir yüzük çok gözel olur.
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Daha önce de böyle bir işe kalkışmıştık ama birlik sağlanamadığından bir türlü halledemedik. Bu tür işlerde oyunbozanlık yapan çok oluyor.
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Zaten bozkurtlu yüzükler piyasada var. Hilal içinde bozkurt olan ülkü ocaklarının sembolü olanlardan bahsetmiyorum. Sadece bozkurt olanlar da var ancak zor bulunuyor.Hilâl-bozkurt tüm gümüşçülerde varsa sadece bozkurtlu yüzük 10 dükkandan birinde var.Ancak GökTürk harfli bir yüzüğe şimdiye kadar rastlamadım.
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
piyasada var ama sadece BOZKURTU olan, sadece TÜRK bayrağı olan, sadece BAŞBUĞ ATATÜRK olan yüzükler işimize yaramaz. bizi biz yapan tüm önemli ULULAR(ATALAR) ve öz abecemiz GÖKTÜRKÇE ve ONGUNUMUZ BOZKURT olmalı. ben resmi bir okulda okuduğum için ne yazık ki bu işe gönül veremem, zamanım olmaz kesinlikle. fakat bazı TÜRKÇÜ kandaşlarımız çıkar diye düşünmüştüm. ama zaman belki beni haklı çıkarır. BOZKURT sabrıyla bekleyelim.
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
önceden bu konunun gündeme geldiğini bilmiyordum. acaba bu konu daha önceden hangi isimle açıldı.
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yüzük gibi boş işler ile uğrasıp zaman kaybetmeye gerek yok... Yüzük yapmamız bize ne kazandıracak, ikincisi yüzük takıp gezdiğimizde ne olacak?..
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
Hatta bu konuda bazı tasarımlar ve örnek yüzükler sunulmuştu. |
|