Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 04.06.2008, 00:59   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 9
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ATSIZCILAR OLARAK BİR YÜZÜK YAPTIRAMAZ MIYIZ?

biz gerçek TÜRKLER VE TÜRKÇÜLER gelecek nesillerimize devretmek ve bir kalıt bırakmak için bir BOZKURT yüzüğü yaptıramaz mıyız? hem bu bizim simgemiz olur hem de davamızın simgesi olur. biz bütün TÜRKÇÜLER böyle bir atılım yapamaz mıyız? benim düşüncem, TÜRKÜ simgeleyen ve üzeri GÖKTÜRK harfleri yazılı olan, BAŞBUĞ ATATÜRKÜ, ATSIZ ATAMIZI simgeleyen ve üzerinde BOZKURT resmi olan bir yüzük çok gözel olur.
KÜR ŞAD BOZKURT Çevrimdışı  
Alt 04.06.2008, 01:05   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,948
Daha önce de böyle bir işe kalkışmıştık ama birlik sağlanamadığından bir türlü halledemedik. Bu tür işlerde oyunbozanlık yapan çok oluyor.
Buğra Şad Çevrimdışı  
Alt 04.06.2008, 01:06   #3 (İleti Bağlantısı)
TÜRK OĞLU TÜRK

Kafatasçı Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 99
Zaten bozkurtlu yüzükler piyasada var. Hilal içinde bozkurt olan ülkü ocaklarının sembolü olanlardan bahsetmiyorum. Sadece bozkurt olanlar da var ancak zor bulunuyor.Hilâl-bozkurt tüm gümüşçülerde varsa sadece bozkurtlu yüzük 10 dükkandan birinde var.Ancak GökTürk harfli bir yüzüğe şimdiye kadar rastlamadım.
Kafatasçı Türk Çevrimiçi  
Alt 04.06.2008, 01:18   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

piyasada var ama sadece BOZKURTU olan, sadece TÜRK bayrağı olan, sadece BAŞBUĞ ATATÜRK olan yüzükler işimize yaramaz. bizi biz yapan tüm önemli ULULAR(ATALAR) ve öz abecemiz GÖKTÜRKÇE ve ONGUNUMUZ BOZKURT olmalı. ben resmi bir okulda okuduğum için ne yazık ki bu işe gönül veremem, zamanım olmaz kesinlikle. fakat bazı TÜRKÇÜ kandaşlarımız çıkar diye düşünmüştüm. ama zaman belki beni haklı çıkarır. BOZKURT sabrıyla bekleyelim.
Alt 04.06.2008, 01:26   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

önceden bu konunun gündeme geldiğini bilmiyordum. acaba bu konu daha önceden hangi isimle açıldı.
Alt 04.06.2008, 01:45   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 416
Yüzük gibi boş işler ile uğrasıp zaman kaybetmeye gerek yok... Yüzük yapmamız bize ne kazandıracak, ikincisi yüzük takıp gezdiğimizde ne olacak?..
Tonyukuk19 Çevrimdışı  
Alt 04.06.2008, 01:46   #7 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,232
Alıntı:
KÜR ŞAD BOZKURT adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
önceden bu konunun gündeme geldiğini bilmiyordum. acaba bu konu daha önceden hangi isimle açıldı.
Bu konu TÜRKÇÜLERİN internetteki ilk otağı olan http://www.nihalatsiz.org ' ta yaklaşık 2-3 sene kadar önce açılmış , fakat bazı nedenlerden dolayı sonu getirilememişti..
Hatta bu konuda bazı tasarımlar ve örnek yüzükler sunulmuştu.
KOCATÜRK Çevrimdışı  
Alt 04.06.2008, 10:47   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 925
Alıntı:
KOCATÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu konu TÜRKÇÜLERİN internetteki ilk otağı olan http://www.nihalatsiz.org ' ta yaklaşık 2-3 sene kadar önce açılmış , fakat bazı nedenlerden dolayı sonu getirilememişti..
Hatta bu konuda bazı tasarımlar ve örnek yüzükler sunulmuştu.
Bu tip yüzükler bedava yaptırılmıyor, belli bir mâliyeti var. Yani yüzükleri yaptırabilmek için para toplamak gerekiyor. Fakat para toplamak riskli bir iştir, yarın öbürgün birileri olayı aslından saptırıp şahsımıza yönelik iftira malzemesi hâline getirmeye kalkışabilir. Ben para ile ilgili hiçbir konuya bulaşmak istemediğim için nihalatsiz.org forumunda gündeme gelen yüzük yaptırma mevzusuna sıcak bakmamıştım. Yüzük isteyen kişi kendi imkânlarıyla yaptırsın, bu konu bizi ilgilendirmiyor.
IRKÇI Çevrimdışı  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
Atsizcilar , bİr , miyiz? , olarak , yaptiramaz , yÜzÜk

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler