Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.06.2008, 11:04   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 289
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Ben otuzlu yaşlarına yaklaşan bir adamım senmi ögreteceksin kardeşim nasıl başlık açılacagını Türk tarihi ile ilgili materyaller hep dikkatimi ilgimi çekmiştir çeker börkte ararım,kurt başlı kılıçta sen kaç yaşındasında herkese akıl vermeye kalkıyosun o konuda agzının payını vermedik diye hatmı ettik,sanki orada yazan don yada fanilayı nerden bulabilecegini sormuş cevabı sanamı kaldı,oradaki yönetici Altar gibi konuyu eleştirebiliridin ama hakaret etmeyi gerizekalı demeyi seçtin bunlarda sana iade olsun soru cevap kısmında geçen belki çok önemli olmayabilir ama bir başlıktı Chp konusunda açılan başlıktada ilk atlayan sen oldun Baykal'ın soysuzlugunu bırakmadın iletini ekleyip ekleyip kaçıyorsun önüne gelene itham yagdırıyorsun kafana göre yargılıyorsun kurt başlı kılıçta son sözün yine Türkçü cahil olabilir aptal olamazdı hepimize aptal dedin ki asıl namert ve aptal sensin önce tekrar tekrar özür dileyip ardından yöneticiye karşı saldırıya geçiyorsun üstün gördügün bir yönetciye hedef olarak başka bir yöneticiyi gösteriyorsun kendini zeki sanan Kubilay Bugra Şad sana az bile dedi sen bence Türklükten gençleri sogutmaya çalışan bir çaşıtsın.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 11:50   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 922
Alıntı:
Toluntegin adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ibrani kökenli olduğu söylenen Barzani kısa yuvarlak kafalıdır.Türkiye'nin Şanlıurfa-Adıyaman-Malatya-Mardin yöresindekiler arap ve Türkmenlerle karışmışlardır.
Barzaninin kafasını mı ölçtün ki yuvarlak kafalıdır diyebiliyorsun. Bir insanın kafatasının yuvarlak olup olmadığı dışarıdan bakarak anlaşılmaz. Bunu yalnızca antropometri ile yapabilirsin. Elmacık kemiğinin çıkık olmasının kafatasının yuvarlak olup olmamasıyla alakası yoktur. Eskimolar uzun kafalıdır ama elmacık kemikleri çıkıktır. Kafanın arkasının düz olup olmaması da brakisefallik adına hiçbir şey ifade etmez.

Cahilce bilmeden yazılar yazmayın. İkinci defa uyarmayacağım.
Alt 11.06.2008, 12:13   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAORKUN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 262
Bu basligi okudugumda, bundan yarim yil kadar önce Igdirli bir kandasimla tanisma bicimimizi animsadim. Gectigimiz aylarda cok yogun calisiyordum, evdeki bilgisayarim bozuk oldugu icin. Bilgisunar evlerine gitmek zorundaydim, aksi durumda islerimde aksaklik yasayip, belki de bu yüzde isverenimle bir sorun yasayacaktim.

Zorunlu olarak gittigim Bilgisunar evinde her türlü etnik döküntünün var oldugunu gördüm, yazik ki buralarda Türkcü olan bir bilgisunarevi iyesi yok.
Ancak Türkcü olan bir cok Kandaslarim var. Cogunun özel bilgisunar olanagi olmadigi icin bu tür evlere geliyorlar. Günlerden bir gün Bilgisunar evinin esiginden adim atacagim derken daha önceden tanidigim Erzurumlu bir kandasimin, genelde kürt fenotipine uyan birisinin yaninda durdugunu gördüm. Tek bir söz etmedigi icin kürt oldugunu sandigim bu kisinin Igdirli oldugunu konusmaya baslayinca sivesinden anladim, sevindim o günden bu yana sürekli konusur, dertlesiriz. Fenotipi kürde uyan ancak kendisini kesinlikle kürt olmadigini bildigim bu kandasimin durumuna aciklik getirebilimisiniz?

Igdirli Kandaslarimin beni yanlis anlamayacagini umar, esenlikler dilerim.

TÜRK; ÖVÜN, CALIS, GÜVEN !
KARAORKUN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 12:14   #19 (İleti Bağlantısı)

KUBİLAY KAĞAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 117
Alıntı:
Türk Atak adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben otuzlu yaşlarına yaklaşan bir adamım senmi ögreteceksin kardeşim nasıl başlık açılacagını Türk tarihi ile ilgili materyaller hep dikkatimi ilgimi çekmiştir çeker börkte ararım,kurt başlı kılıçta sen kaç yaşındasında herkese akıl vermeye kalkıyosun o konuda agzının payını vermedik diye hatmı ettik,sanki orada yazan don yada fanilayı nerden bulabilecegini sormuş cevabı sanamı kaldı,oradaki yönetici Altar gibi konuyu eleştirebiliridin ama hakaret etmeyi gerizekalı demeyi seçtin bunlarda sana iade olsun soru cevap kısmında geçen belki çok önemli olmayabilir ama bir başlıktı Chp konusunda açılan başlıktada ilk atlayan sen oldun Baykal'ın soysuzlugunu bırakmadın iletini ekleyip ekleyip kaçıyorsun önüne gelene itham yagdırıyorsun kafana göre yargılıyorsun kurt başlı kılıçta son sözün yine Türkçü cahil olabilir aptal olamazdı hepimize aptal dedin ki asıl namert ve aptal sensin önce tekrar tekrar özür dileyip ardından yöneticiye karşı saldırıya geçiyorsun üstün gördügün bir yönetciye hedef olarak başka bir yöneticiyi gösteriyorsun kendini zeki sanan Kubilay Bugra Şad sana az bile dedi sen bence Türklükten gençleri sogutmaya çalışan bir ÇAŞITSIN.
Yaşınız 30 yani size karşı abi diye hitap etmeliyim. Fakat şu iletinizi okuduktan sonra zerre kadar saygıyı hak etmeyen biri olduğunuzu anladım. Ama yinede sabredebileceğim yere kadar size karşı belirli saygı çerçevesinden çıkmamak kaydıyla düşüncelerimi aktaracağım. Yani diğer bir deyişle sizin seviyenize inmeden.

Ne kadar kolay değil mi ? Bir kişiyi anında çaşıt olarak itham etmek. Ne oldu şimdi ? Kimleri galeyana getirip aklınız sıra beni linç edeceksiniz söyler misiniz ? Size göre bu sözün ardından birkaç kişi benim üyeliğimi iptal eder. Hatta altına da çaşıt olduğu için atılmıştır ibaresini koyar ve sizde ekranın ardında bir Türkçü olarak görevini yapmanın verdiği tarifsiz mutluluk ile huzur içinde forumdaki konumunuza kaldığınız yerden devam edersiniz değil mi ? Amacınız bu mudur ? Ki öyle görünüyor. Gerçekten şu cümleleri yazarken inanır mısınız elim tuşlara varmıyor. Bir Türkçü ye karşı hatta aynı fikirde olduğum birine karşı mı ? Yoksa kendimden yaşça büyük bir büyüğüme karşı yazmış olmam mıdır bilemiyorum… Ama işte neylersiniz ki bazı gerçeklere gün yüzü göstermeliyim.

Bir söz vardır bilmem duydunuz mu hiç ? Önce düşün ve sonra konuş! Yoksa olur senin değerin beş kuruş diye. Eminim ki bu sözü 30 yıllık hayatınız boyunca ilk defa benden duyuyorsunuz. Çünkü önceden duymuş olsaydınız böyle pervasızca bir harekette bulunmazdınız! Türkçülük bir yönden de özü, sözü bir olmaktır. Tam bir Türk gibi… Neticede karşındaki kişiyi bu tarz ithamlarla eleştirmekten öte hakaret etmek bırakın Türkçüye, er kişi olana bile yakışmaz.

Bu otağda istediğinize gidip sorabilirsiniz! Hatta tüm yöneticiler de buna dahil. Eğer ki hakkımda sadece bir yönetici bile ‘’ Evet kandaşım bu Kubilay çaşıttır ‘’ derse o zaman benden daha aşağılık bir insan yoktur. Sonuçta tüm hakaretleri fazlasıyla hak etmişim demektir. Peki ya bu dediğiniz olmazsa o zaman sizin durumun ne olacak ? Hiç düşündünüz mü ? Çaşıt olmadığımı anladığınız zaman hangi yüzle hala bu ortamda yorum yapacağınızı merak ediyorum ? Belli ki düşünmediniz. Kendinizden yaşça küçük birine karşı altından kalkamayacağınız sözleri sarfettik sonra ki durumunuz ne olacak ? Gençleri Türkçülükten soğutmaya çalışan bir çaşıt olmadığım ispatlanırsa ki bende daha 21 yaşındayım bende genç sayılırım, bunu gururunuza yedirip hala devam edebilecek misiniz ? Merak kere merak ediyorum ?

Baykal konusunda da ben de en az sizin kadar Chp liyim Ve mümkün oldukça bu bilinç doğrultusunda hareket eden biriyim. Bunu da bilmenizi isterim. Her şeye rağmen esen kalın.

Ha birde unutmadan! Siz, siz olun sakın ha! Başkalarının uçkuru ile gerdeğe girmeyin!

Saygılarımla…

Çaşıt Kubilay Kağan
Alt 11.06.2008, 12:21   #20 (İleti Bağlantısı)

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 193
Sayın yöneticim galiba ben bu konuyu açarak hata ettim. Sabahtan beri millet birbiriyle tartışıyor. Oysaki ben sadece yapıcı bir konu açmak istedim. Ben daha 18 yaşıma kadar pek çok kroyu Türk sanıyordum hem de Adana gibi bir yerde. Fakat doğuda 2 yıl kaldıktan sonra farklarını anladım. Bu nedenle benimle aynı duruma öbür genç ırkdaşlarımında düşmesini istememiştim. Kırdığım ırdaşlarımdan af diliyorum. Lütfen konuyu kaldırın.
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 12:38   #21 (İleti Bağlantısı)

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 193
Alıntı:
KARAORKUN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Fenotipi kürde uyan ancak kendisini kesinlikle kürt olmadigini bildigim bu kandasimin durumuna aciklik getirebilimisiniz?

Iğdır köken olarak azeri kandaşlarımızın çoğunlukta bulunduğu bir şehirdir ancak benim karsta bulunduğum sıralar pek çok ığdırlı kürtle de tanıştım. Hatta benim odamda kalan 2 Iğdırlıdan biri kürt - ermeni diğer ise Azeri idi. Yani Iğdır'da yaşayan herkes Türk değildir. Size açık söyleyeyim Iğdırlı birinin kürtmü yoksa Azeri Türkü mü olduğunu bir bakışta anlayabilirim. Senin o dediğin kişi büyük ihtimal kürt melezidir. Ya dedesi ya annesi vs. bir yerden kürtlük geliyordur. Ya da senin kafandaki Kürt fenotipinde bir hata vardır.
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 13:03   #22 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 390
Bir kıroyu ayırt etmek için çok fazla çabaya gerek yok. Bunlar kusar gibi konuşmalarıyla, leş gibi kokularıyla, iğrenç tipleriyle kendilerini 500 metreden zaten belli ediyorlar.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 14:03   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAORKUN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 262
Alıntı:
avşarlı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Iğdır köken olarak azeri kandaşlarımızın çoğunlukta bulunduğu bir şehirdir ancak benim karsta bulunduğum sıralar pek çok ığdırlı kürtle de tanıştım. Hatta benim odamda kalan 2 Iğdırlıdan biri kürt - ermeni diğer ise Azeri idi. Yani Iğdır'da yaşayan herkes Türk değildir. Size açık söyleyeyim Iğdırlı birinin kürtmü yoksa Azeri Türkü mü olduğunu bir bakışta anlayabilirim. Senin o dediğin kişi büyük ihtimal kürt melezidir. Ya dedesi ya annesi vs. bir yerden kürtlük geliyordur. Ya da senin kafandaki Kürt fenotipinde bir hata vardır.
1. Azeri yoktur Azerbaycan Türkleri vardir.
2. Arkadasimin Türk oldugu konusunda kuskum yoktur cünkü kirolar gibi kusarak konusmuyor aksine, hos, yahsi Azerbaycan Türkcesiyle konusuyor.
3. Benim kafamdaki kürt fenotipi otagdaki özge kandaslarimin, büyüklerimin kafasindaki kürt fenotipinden ayri olamaz!
4.Senin yorumundan yola cikacak olsam benim de bir Artvinli olarak aslinda sarisin ya da kizil sacli olmam gerek, tipki Artvinde yasayan gürcüler gibi ancak biz ikimiz Türk oglu Türküz kanimizin safligindan, pakligindan yana kuskumuz yoktur.

Esen kal

TÜRK; ÖVÜN, CALIS, GÜVEN !
KARAORKUN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 14:06   #24 (İleti Bağlantısı)

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
Alıntı:
KARAORKUN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu basligi okudugumda, bundan yarim yil kadar önce Igdirli bir kandasimla tanisma bicimimizi animsadim. Gectigimiz aylarda cok yogun calisiyordum, evdeki bilgisayarim bozuk oldugu icin. Bilgisunar evlerine gitmek zorundaydim, aksi durumda islerimde aksaklik yasayip, belki de bu yüzde isverenimle bir sorun yasayacaktim.

Zorunlu olarak gittigim Bilgisunar evinde her türlü etnik döküntünün var oldugunu gördüm, yazik ki buralarda Türkcü olan bir bilgisunarevi iyesi yok.
Ancak Türkcü olan bir cok Kandaslarim var. Cogunun özel bilgisunar olanagi olmadigi icin bu tür evlere geliyorlar. Günlerden bir gün Bilgisunar evinin esiginden adim atacagim derken daha önceden tanidigim Erzurumlu bir kandasimin, genelde kürt fenotipine uyan birisinin yaninda durdugunu gördüm. Tek bir söz etmedigi icin kürt oldugunu sandigim bu kisinin Igdirli oldugunu konusmaya baslayinca sivesinden anladim, sevindim o günden bu yana sürekli konusur, dertlesiriz. Fenotipi kürde uyan ancak kendisini kesinlikle kürt olmadigini bildigim bu kandasimin durumuna aciklik getirebilimisiniz?

İlk olarak ben bir Iğdırlı olarak bu yazına cevap vermek gerekliliği hissettim. Iğdır'ın %50-55 civarı Azerbaycan Türk'ü, %45-50 arası krodur. Yani kürtlerin sayısının bize yetişmesıne çok az kalmıştır. Ayrıca son günlerde artan kürt hayranlığıyla Türk kızları gidip kürtlerle evlenip doğacak çocuğu melezleştiriyorlar. Onların tabiriyle "kürtler in azeriler out" olmuş durumda. Kısacası durum gittikçe kötüleşiyor.

Arkadaşının durumuna gelirse benimde soyundan kesinlikle emin olduğum fakat kürtlere benzeyen tanıdıklarım vardır. Fakat her zaman bu fark ayırt edilir. Eğer Azerbaycan Türk'ü olsaydınız onun dış görünümden değilde 2 sohbetle onun kürt mü Türk mü olduğunu anlardın. Her zaman dediğimiz gibi dış görünüm ırklar için belirleyici bir faktör değildir. Iğdırda ki Azerbaycan Türklerin'in bazıları beyaz tenli bazıları buğday tenli bazıları da esmerdirler. Eğer arkadaşının Türklüğün'den eminsen için rahat olsun...
Alt 11.06.2008, 21:41   #25 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,148
Kubilay Kağan,

Yazdığım uyarı yazısını üzerine alıp bu derece içerlemene şaşırdım desem yalan olmaz. Çünkü o uyarıda hiç kimsenin adını vermeden, genel olarak bir uyarıda bulunmuştum, dikkate alacağınızı söylemişsiniz; sağolun.

Sorun, kürtlerin neye benzediği, nasıl ayırt edileceği veya şekli şemali değildir. Zaten bir kişinin tipine bakıp hangi ırktan olduğunu söylemek imkansız bir olaydır. Tipinden sadece kabaca bir tahmin yapılabilir o kadar. Yani burada yapılmasını istemediğim şey, kalitesinin düşük olduğunu düşündüğümüz başlıklar hakkında bunu belirten yorumlar yapılması değil, diğer kardeşlerimize karşı kırıcı bir üslup kullanılmamasıdır.

Ne bu sitede, ne de gerçek hayatta bir kaç istisna dışında kimsenin kalbini kırmam. Eğer kişi benim kutsal değerlerime (başta Atatürk, Türklük, cumhuriyet ve TSK) küfür etmiyorsa kolay kolay hiç kimseye karşı sesimi yükseltmem bile. Çünkü buna gerek duymam. Tanrı'ya şükür derdimi karşıdakine anlatabilecek bir seviyede olduğumdan, bağırıp çağırmaya ya da hücum etmeye gerek olmadan meseleyi karşı tarafa sunabiliyorum. Bu yüzden asla birilerine hakaret etme gereği duymam. Yani söylediğiniz gibi size herhangi bir hakarette bulunmadım. Ben bahsettiğiniz sözü genel olarak kullanmıştım, siz üstünüze almış ve hakaret telakki etmişsiniz.

Burası uydurma forumlardan değildir, bunu en iyi bilenlerden olduğunuzu düşünüyorum. Buranın kalitesi Türkçü site oluşundan kaynaklanmaktadır. Türkçüler zeki, bilgili ve kültürlü insanlar olduğu için bu site de üstün bir sitedir. Çeşitli bölümlerin olması, bu sitenin sıradan forumlar gibi olduğu anlamına gelmez. Biz, bu alemde "kral çıplak" diyebilecek yürekliliği gösteren tek oluşumuz.

Hülasa size tavsiyem; yıkıcı değil yapıcı olmaya uğraşın. Emin olun kazanan siz ve Türkçülük olacaktır.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 22:38   #26 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 289
Alıntı:
KUBİLAY KAĞAN adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Ha birde unutmadan! Siz, siz olun sakın ha! Başkalarının uçkuru ile gerdeğe girmeyin!

Saygılarımla…

Çaşıt Kubilay Kağan
Sana laf yetiştirecek degilim çünkü çok güzel bir taktikle yazıyorsun önce özür diliyor saygı gösteriyorsun ardından çatal dilinle sokmaya çalışıyorsun sen sen ol açılan başlıklara kafadan saldırırken birdaha dikkat et ben kimsenin uçkuruyla girmem gerdege aslanım bunuda unutma.
Türk Atak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.06.2008, 22:48   #27 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 788
Birbirinizle didişmek yerine ya konuya dönün yada ileti eklemeyin.

Yazdıklarınızın kime ne faydası var.
Halil Yıldırım (Altar) Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.06.2008, 00:07   #28 (İleti Bağlantısı)

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 816

Şeritli kokarca kurtler (Mephitis)
Bayağı şeritli kokarca kurtler(Mephitis mephitis)
Başlıklı kokarca kurtler (Mephitis macroura)
Benekli kokarca kurtler(Spilogale)
Batı benekli kokarcası kurtler(Spilogale gracilis)
Kanal Adası benekli kokarcası kurtler, (Spilogale gracilis amphiala)
Doğu benekli kokarcası kurtler(Spilogale putorius)
Pigmen benekli kokarca kurtler(Spilogale pygmaea)
Domuz burunlu kokarca kurtler(Conepatus)
Batı domuz burunlu kokarcası kurtler(Conepatus mesoleucus)
Doğu domuz burunlu kokarcası kurtler (Conepatus leuconotus)
Benekli domuz burunlu kokarcası kurtler (Conepatus semistriatus)
And Dağları kokarcası kurtler (Conepatus chinga)
Patagonya kokarcası kurtler(Conepatus humboldtii)
Kokan porsuk kurtler(Mydaus)
Yavalı kokan porsuk kurtler (Teledu), (Mydaus javanensis)
Palavanlı kokan porsuk kurtler (Mydaus marchei

4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.06.2008, 01:30   #29 (İleti Bağlantısı)
Cengiz Hanın Fedaisi

Ergenekonlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 123
Kurdu ayirt etmenin en iyi yolu;
-kivircik sac.
-asiri buyuk goz.
-yabani davranis.
-asiri kila sahip olustur.
Ulkemizde yetisen;irklarin verilerini nesnel olarak degerlendirilebilen;antropologlara;etneloglara Turkiyedeki butun Kurtlerin de-sifre edilmesi konusunda buyuk gorev dusmektedir.
Ergenekonlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.06.2008, 10:18   #30 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METE1989 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Güzel bir çalışma olmuş.Her ne kadar resimler midemi bulandırıp beni iğrendirse de; ellerine sağlık ırktaşım.

Etiketler
ayırt , bir , edersiniz? , k.rdü , nasıl

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler