![]() |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Y.N: Osmanlıcı, çapulcu büyüklerin mi senin gibi koyunların uyuması için kürtlerin sadece kürtleşmiş Türklerden oluşturduğu masalını uydurdu?
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ortada yalnış anlaşılacak bir durum yok.Sen yalnış foruma gelmişsin bence.Bana ahkam kesmek düşmez yöneticilerimiz gerekeni söyleyecektir.Ben bir kürtü kıllarından ve konuşmasından ayırt ederim.
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ama bence sen tarih bilmiyorsun. Kürt diye kavim tarih boyunca olmamıştır. Anlıyor musun? Kürtçe denen dil de uydurma ve sündürme bir dildir.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yoktular da gökten mi indiler? Şimdi var mı yok mu sen ona bak. Bir halt bilmeden ahkam kesme 1299 yılında kurulan soysuzlar imparatorluğunun hayranı..
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Teşekkürler..Üniversitede bunlarla aynı odada kalmamak için yurtttan atılmıştım..İyide yapmıştım..
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soylarına tüküriyim hepsinin.Zaten o tek kaşlarından hayvan gibi suratlarından kıllı ve çirkin yapılarından belli oluyolar.Bilgiler için teşekkürler. T.T.K.
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türük Çerisi
|
Alıntı:
Esenlikler dilerim...
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Burnundan,kaşından ve konuşmasından tabiki ne dediğini anlamazsınız sanarsınızki ayı homurdanıyor.Birde krt karılarının taktığı eşarptan
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sağol ırktaşım verdiğin bilgiler için.
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bence kendinizi fazla zorlamayınız, onları karşısında gören bir TÜRK o anda tam kalbinde hisseder, ne olduğunu .Deneyin farkedeceksiniz.
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsız'ın Kılıcı
|
Karşınızda gördüğünüz insan degil safkan TÜRK'e benzemek normal bir insan şeklinin yarısını dahi andıracak şekilde gelişmemişse o bir k.rttür.
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Üzerime vazife değil ama ''ağız isali'' gibi iletiler eklemezsen fotoğrafını göstermekten çok daha iyi yaparsın.
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sen Türk değil Moğola benziyorsundur eminim. Ezikliğini heralde böyle saçma sapan iletilerinle gidermeye çalışıyorsun. Çok hasret kaldık, nasıl oluyor du acaba Türk tipi...
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kısaca tanımı saçma sapan iletiler eklemek demektir.
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
BENCE YANILAN SİZSİNİZ. BEN 3 YIL BERBERLİK YAPTIM. ÇOK İNCELEME FIRSATIM OLDU. TÜRKLER AZ KILLI BİR KAVİMDİR. KAŞLAR İSE HEM AZ, HEM DE İNCE TELLİ OLUR. GÜR VE KALIN KAŞLAR, TÜRK IRKININ ÖZELLİĞİ DEĞİLDİR. Y.N.: Tamamı büyük harflerden oluşan iletiler eklemeyiniz, Türkçe yazım kurallarına uyunuz. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ayırt , bir , edersiniz? , k.rdü , nasıl |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|