![]() |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
bence biraz saçma olmuş.
ben Türküm kalın kaşlıyım çünkü tokatlıyım sıcak bir bölge esmer sayılırım ama tam değil buda yaşanan coğrafyadan ileri gelir. Ben kürtmüyüm? Tabiiki hayır Saf türküm, burnum ve gözlerim tamamiyle Türk yapısı taşır tipimde öyle. bir kürt böyle ayrılması zor derim ben hele istanbulda i.ne gibi süsleniyorlar. Memleket sorarım kürtmüsün derim kürtse ufakdan yol veririm. tipinden anlaşılıyor konuşmasından ve davranışlarından. |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) | ||
![]() |
Şahsen bende bunların gökten mi inip inmediğini merak ederken , sağolsun Kemal bey ırktaşım ; bu konuya net bir açıklama getirdi.
http://www.atsizcilar.com/forum/newr...wreply&p=96392 Alıntı:
Alıntı:
Özetle ; bu mahlukatların uzaydaki mavi yıldızdan "her canlıya kötülük yapmak amacıyla " yeryüzüne zembille indiği hususu bizzat "kürt şerefsiz" tarafından itiraf edilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Saf Türksen önce Türkçe yazmayı öğren.
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
çok yerinde bir paylaşım olmuş böylece etrafımızdakilere bir kez daha bakalım ne olur ne olmaz
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Sevgili Kardeşim TÜRK tipi senin tekelinde değildir.Senin verdiğin Türk Tipi CENGİZ in Han ilanından sonra başlar.
Bugünki Kazak Kırgız Özbek Uygur vs.. denen Türkler aslında bir GÖKTÜRK Hanedan ailesinden gelen(ALTINAY) ve saf TÜRK olan Cengiz in asyayı istilasıyla oluşur , çoğunluğu mogol askerinden olan ordusu (Hassa Ordusu Hariç ) Moğol adetleri gereğince istedikleri kadar kadına tecavüz hakkına sahiptiler ve malesef moğolların uçkuruna hükmedemeyen cengiz in moğolları şimdiki TÜRK tipini oluşturdu.İnsanlar göç ettiklerin yerin özelliklerine göre şekil değiştirirler ama kan ve gen korunur senin sunduğun tipte safkan TÜRKLER ANADOLU DA yığınla gerçi krtlr gibi çirkin olmasakta.Senden daha SAF bir TÜRKÜM |
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Y.N: Adam gibi resimler ekle. Bir sonraki hatanda uyarılmadan atılırsın.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ayırdetmek o kadar da zor değil. Bu akşam gördüğüm kadarıyla Nişantaşı'nın ortasında poşuyla geziyorlar artık. Polis çevirdi haliyle "ne ayaksınız?", "kimlik" falan. İyice boku çıktı bu işin.
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Çok faydalı bilgiler teşekkür ederim. Resimler içinde midem bulansada ayrıca teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
ATSIZ'CI
|
1-Burunlarını karıştırıp sümük çıkarırlar.
2-Elmacık kemikleri çıkıktır. 3-Türkçesi falsoludur.'HI HA''lar gırtlaktan çıkar. 4-Leş gibi kokarlar. 5-Saçları çok gürdür. 6-Uyuşuk |
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Zaten çapulcu olduğun için atılmışsın ama Çağatay Abiye bir ekleme daha yapayım.Cengiz Han'ın ordusunun %90'ı Türktü.Ayrıca Moğollar ve Türkler de iki kardeş millettir.Atsız Ata'nın Türk Tarihinde Meseleler adlı kitabını okusaydın bilirdin,böyle saçmalıklar uydurmazdın.
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) | |
|
ATSIZ'CI
|
Alıntı:
Sana gereken cevap verilmiş zaten.Biz ''Kazak Kırgız Özbek Uygur denen Türkler değiliz.TÜRK'ÜZ ÖZ BE ÖZ TÜRK!! DÜMBÜK !!(Antep Lehçesi Pezo) Sen bana boş zamanımda gel ben sana 9 dedemin isimleri ve yaşam öykülerini sayayım.Sen daha dedeni bilmezsin.!!Vs. senin soyundur'' Ulu Tanrı! Kür Şad'ın yenilmeyen ruhunu Yüce Tanrı Dağında daha biraz barındır! Geleceğiz yakında! Yarın bütün oralar Demir bileklerdeki çelik kılıçlarındır! H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Nefretimiz büyük,algılarınıza güvenin,pis kokuları 100 metreden duyuluyor pisliklerin.Yürüyüşleri de şehrin sahibi gibi.Zamanı gelir,bul ve yok et oynarız onlarla.Atalarımıza uzattıkları pis dillerini de orman kaşlarına kadar çekeriz...
Küçük kardeşim, yeğenim, oğlum, bütün soyum, milletim, sağdaki Şadapıt beyleri, soldaki Tarkanlar, buyruk beyleri, Otuz Tatar, Dokuz Oguz beyleri, milleti! Bu sözümü iyice işit! Katıca dinle! İleri gün doğusuna, beri gün ortasına, geri gün batısına, yukarı gece ortasına doğru yerlerin içindeki milletler bana itaat eder. Köl Tigin |
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
|
O kokuları yokmu 1 Dakika duramıyorum yanlarında....
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ayırt , bir , edersiniz? , k.rdü , nasıl |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|