![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Çalıştığım şirkette her öğlen 2-3 gazete alınır ( Hürriyet ,Sabah, Deha Denizlinin yerel gazetesi DEHA ) bu gazetelere göz gezdirme imkanı buluyorum.
Bazı yazarlar var onların yazılarını gazete olmadığı zaman net ten takip ediyorum. Etrafımızdaki yaşamda neler olup bittiğini farklı gözlerle takip edebilmek bakış açımızı daha genişletecektir. Ama Türke , Türkçülüğe,Atatürk'üme ve laikliğe karşı olduğunu bildiğim bütün medya programlarını asla seyretmem , seyrettirmem ve gazetelerini de okumam sırf onlar gelir ve popularite kazanmasınlar diye.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Kusura bakma ama ben iletimde bi cıvıklık görmedim ben sadece elime ne gazete geçiyorsa onu söyledim.Direk hürriyet yazsaydım dahamı iyi olurdu.
Y.N: Yöneticilerin yapmış olduğu uyarılara cevap yetiştirme yarışına girdiniz son zamanlarda. Kelebek isimli gazete ekine değinmeniz sebebi ile uyarılmışsınız.
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bekir COŞKUN en beğendiğim iki yazardan biridir kardeşim. Gerçekten muhteşem yazılar yazıyor. Zaten Hürriyet'i de onun hatrına alıyorum. Eminim şu tutuklanan komutanlarımızla alakalı yarın iyi bir yazı çıkaracaktır.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Tercüman ve Hürriyet gazetesi okumaktayım her gün , ancak internetten bir çok yazarı takip ediyorum .
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bence de Cumhuriyet eskiden hürriyet alırdım fakat artık doğan medyası da yobazlaşmaya başladı.Yobaz dinci medyaya para kazandırmayalım.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sadece Cumhuriyet alıyorum ama diğer gazeteleri bazen internetten takip ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bende milliyetle cumhuriyet okuyorum bu iki gazete dışında okunacak gazetede göremiyorum.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Para verip aldığım gazeteler.Sözcü ve Cumhuriyet.Ama internetten bütün gazeteleri takip etmeye çalışıyorum.
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İyi geceler kandaşlarım.
Ben geçen seneye kadar sürekli Yeniçağ alır ve okurdum; evime bilgisayar alana kadar.. Şimdi ise internetten okuyorum gazeteleri ve üyesi olmakla gurur duyduğum Atsızcılar' ıda bu şekilde öğrendim ve üye oldum.. Kalın Sağlıcakla.. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bir Türkçü bilgi edinebileceği kaynakları en iyi şekilde değerdirmesini bilir ancak; Yayın politikası itibari ile destek anlamında ise okunabilecek hiç bir gazete göremiyorum. Siyaset arenasında olduğu gibi ancak kötünün iyisi anlamında sayılı yayın organı vardır.
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
Ben gazeteyi sanal ortamda okumayı tercih ederim.yeniçağ ve ortadoğu gibi çapulcu gazeteleri okumam.genellikle cumhuriyet ve tercüman okurum.
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Esenlikler kandaşlarım. Eğitimci bir Türkçü olarak Gök Tanrının kutu üzerinize olsun.Böyle bir site hazırlayan tüm kandaşlarıma sesleniyorum.Yalnızca burası biz Türkçülere yetmez.Satılmış hain soysuzlar "ortak akıl" diyerek vatanımı istila ederken biz sanal alemle yetinemeyiz.Türkçü ihtilal yürek ister Kürşad bakışlı gözler ister.Tunç yürekler ister kan ister.
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sayın Kökbörü; Öncelikle Ulu Türkçü Nihal ATSIZ otağına hoşgeldiniz. Sizinde ifade ettiğiniz üzre Türkçü ihtilal tunç yürekli, kanı sağlam kişilerle mümkün kılınacaktır. Yalnız ilk iletinizde; yıllardır bu ülkülemi insanlara tanıtmak ve yaşatmak adına emek veren kişilere akıl vermek, biraz haddinizi aşmak anlamına da gelmektedir. Peki öyleyse sizde buyrun sesli söyleşi odamıza. Sizide tanıyalım, sanal olmadığınızı gösterin. Söz hakkınız ancak sanal olmadığınızı gösterdiğinizde olacaktır. Ve bizler sizi ancak bu şekilde ciddiye alabiliriz.
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Her sabah evlerimize kadar ulaşıp 250 kuruş ile 1 Ytl arasında fiyatlarla bizi keriz yerine koyarcasına düzenlenmiş haberleri bize dayatan hangi medya kuruluşu şerefli onurlu bir Türkçü gibi davranabilir ki. onlar paranın satın aldığı, menfaat ve çıkarların ortasında kendi kavgalarının arazlarını bize fatura eden koca satılmışlar ordusu. bunun önüne geçmek ne kadar zorsa, gerçek bir Türkçü'nünde bu haberlere inanması ve doğru ile gerçeği ayırt edememesi o denli zordur. kendimizi soyutlarsak bu et yığınlarının kağıt parçalarından, onların savaşının psikolojisini anlamamız gitgide imkansızlaşır. o yüzden ben her sabah internet üzerinden şöyle bir göz atarım zırvalıklarına. çoğu kez sinirlenip gülsemde ve hatta şaşsamda bu haberlere inanan dangalaklar varmı diye, yine bu savaşın esirleri oldukça fazla bu memlekette. olsun biz yinede görelim bilelim tedbiri elden bırakmayalım.
Türkçülük, büyük Türkelinde, Türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile Türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olması ülküsüdür. Hej Turan Hej Bajtarsak Hej Turaniakat |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , gazeteleri , Hangi , okumalı? , türkçü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|