![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Degerli büyüklerim, kandaslarim, andalarim
Bozkurtlar ordusuna yeni cerinin daha katildigini duyurmakla seref duyarim.Yardimlariniz icin sag olun Bebegin adi Tolunay Arslan adini biz verdik yasini Tanri versin.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Tanrı adı gibi güzel ve sağlıklı bir hayat versin. Adına yakışır bir Türkçü olsun.
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Acunu yaratan yüce Tanrı evladına sağlam bir irade ve sağlıklı bir hayat versin.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Aykan, Mete, Akay, Kubilay
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben Tanrı bağışlarsa,erkek olursa Enver Talat koymayı düşünüyorum.Kız olursa Almıla veya Aybike.Ayrıca Hülagü ve Ogeday da çok sevdiğim adlar.
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
"Ataturk'un 1938 de mersine gelisinde karsilayanlar arasinda bende bulunuyordum. Uzun boylu ogrenciler arasinda boyum kisa oldugu icin Ataturk bana sordu: -Ogretmen misin,ogrenci misin? bende cevap verdim: -Ogretmenim Pasam. Ataturk: -Soyadi aldinmi? -aldim Pasam -Nedir? -Turkay, Pasam. -Nerden aldin? -Turk yapan, Turklestiren, Turkcu manasina geliyor Pasam. -Ne bicim is? -Muhterem Pasam, zati devletleri bes denizalti gemimize Saldiray (saldiran), Batiray (batiran) gibi isimler koydunuz, zaten tetkik ettim bunlarin hepsi cagatay Turkcesinde var. Turkayda Turklestiren,Turkcu manasina geliyor" Bunun uzerine Ataturk: -Uydurmussun, ama hosuma gitti" demistir.. ------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
ATSIZ'CI
|
Gök Tanrı'm uzun ve sağlıklı bir ömür versin!!Bahtı açık,Türk ırkı için,Ata'larımız için TÜRK'LÜK için''Büyük bir su başını'' tutacak bir evlat yetiştirsin!!!Günününüz Aydın olsun!
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bence Çağatay,Kubilay,Altan güzel isimler.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Ben en sevdiğim isimleri bütün kandaşlarıma tavsiye ederim.
Kürşad Göktürk Timur Gürkan Alpertunga |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ad , ariyorum |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|