![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
AD ARIYORUM
Degerli kandaslar bir yakinimin kisa süre sonra bir erkek cocugu dogacak.
adini benim koymami istediler. Ben cok düsündüm Tolunay olsun istedim sonra ögrendim ki Tolunay kiz adiymis. Sonu -ay ile biten 8-10 tane ad arasindan secimimi yapmak istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk ü sevmek
|
merhaba
Hayırlı uzun ömürlü olsun adıda Türkay olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Ben oğlum olursa Timur koymak istiyorum,sonrakilerine Noyan,Timuçin ismini düşünüyorum şimdiden :D
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk ü sevmek
|
Tezkan Tamay da olabilirmi
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Kutay iyi olur.
Tugay veya Türkay da güzel.. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sonu ay değil ama benim bir oğlum daha olursa adını GÖKBÖRÜ yada YAMTAR koyacağım.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dolunay kız adı Tolunay erkek adı olarak kullanılıyor.
Örneğin kadın sinema oyuncusu Dolunay Soysert. Eski Trabzonsporlu oyuncu ve Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas gibi.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Belki Doğukan uygun bir isim olabilir.
Yine de sen bilirsin.Sitedeki Türkçe Adlar bölümüne bak. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
gökay isminide düşüne bilirsin
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Bazı kandaşlarımızın da belirtiği gibi Türkay adını tavsiye ediyorum. Düşünsenize adın içinde Türk kelimesi geçiyor. Bu eşsiz bir değerdir herkese nasip olmaz.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Reklam gibi olmasın ama Altar'da koyabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İstemi ismini her zaman sevmişimdir. Kulağa hoş gelen çok güzel bir Türkçe isim. Açıkçası ileride evlenip çocuğumun olması durumunda koyacağım adlardan birisidir. Araz ismini de koyabilirsiniz. Ay ile bitenlerden istiyorsanız Gökay, Türkay, Yıldıray'dan birisini tercih ederdim.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkcü
|
Ben Cihan Türk derim..
|
|
|
|