![]() |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
KARAORKUN,
Demek, sen bizden daha ırkçısın ki, belge ararken bile, o belgenin kaynağı olan kişinin ırkını göz önünde bulunduruyorsun! Alıklar da senin asıl derdinin Turan Dursun’un kürt olması olduğunu yoksa İslamiyet hakkında verdiği yapıtları onaylayacağını düşünebilir. Bilinenin aksine Turan Dursun kürt falan değildir ama bunu kabul etmek senin işine gelmeyeceğini bildiğimiz için, biz de sana Türklüğü tartışılamayacak bir kişi olan İhlal Arsel’in yapıtlarını belge olarak sunalım. www.ilhan-arsel.org adlı sitede İlhan Arsel’in düşüncelerini okuyabilirsiniz. Şimdi sen de: "O da kimmiş, ben o kişiyi ciddiye almam" diyebilirsin; bu yüzden biz de sana reddedemeyeceğin bir kişinin yani Atsız Ata’nın Hasan Bağcı adlı dinci yobaza yanıt verdiği “Yobazlık Bir Fikir Müstehasesidir” adlı makalesinde, İlhan Arsel’den alıntı yaptığı bölümü örnek olarak gösterelim. “Hasan Bağcı, makale serisinin sonuna Türkçüleri ilzam etmek için üstadları Necip Fazıl Kısakürek'in bir parçasını almıştır. Biz o üstadı tanırız, 1945'te meşhur Irkçılar-Turancılar davasından beraat ettiğimiz zaman biz Türkçüleri evine davet ederek mükellef bir rakı ziyafeti çekmiş ve kurucusu olduğu Büyük Doğu Derneğiyle birleşmemizi teklif etmişti. Necip Fazıl iyi bir nesircidir. Fakat hiçbir yüksek okuldan mezun olmadığı için bir fikir tartışmasında ondan parçalar alıp tanık diye kullanmak doğru olmasa gerektir. Dışardan delil göstermek hususunda ben de kendisine bir profesörün, Prof. Dr. İlhan Arsel’in yazısıyla mukabele edersem herhalde daha kuvvetli bir tanık göstermiş olurum. 18 Ağustos 1970 tarihli Cumhuriyette Prof. İlhan Arsel "Viyana Kapıları" başlıklı yazısında şöyle diyor: 'Türk'ün bütün yenilgilerini, bütün gerilemelerini, dertlerini bizim gericimiz imansızlığa veya şeriattan uzaklaşmaya hamleder; zanneder ki, Türk, sorulaştıkça, yani İslam’ın dondurulmuş esaslarına gözü kapalı uydukça, yani fanatikleştikçe gelişir, zaferlere erişir hidayete yetişir. Bunlar Türk'ü başarıya kavuşturan tılsım. Şeriata yaklaştıkça, dinin kat'i kalıplarına saplandıkça, yani hür iradesini terk ettikçe, yani çöl şartlarına büründükçe, yani ilkelleştikçe Türk, ona göre, şan ve şerefe kavuşmuştur, büyümüştür, fetihler yapmıştır ve taa Viyana kapılarına gitmiştir. Ağzından eksik etmediği slogan budur. ''Viyana kapılarına nasıl gittik? Neyle gittik? Çarşaflı anaların evlatlarıyla değil mi?" Kendi kara cehaleti içerisinde bu milletin gerçek felaketlerinin nedenlerini anlayacak ve kavrayacak yeterlikten yoksundur ve yoksun olduğu içindir ki başka soru sormaz kendi kendisine… Türk yavrusunun beynini körletici medrese eğitimi kurmak, kişileri hür irade verilerine değil de hiç değişmez ilahi emirlere göre robot misali yaşatmak, kadını çarşafa ve çuvala tıkmak ve toplumdan atmak ve buna benzer daha nice ilkel usullerle şeriat düzenini ihya edip bu güzel ülkeyi Yemen örneği Arap ülkelerine benzetmek... Budur gericinin istediği... Budur onun gayesi... Ve bunda başarı sağlamak için uydurduğu masallar da hep imansızlık bahanesi ile oturtulmuştur. Viyana kapılarına iman sayesinde, şeriat düzeni sayesinde gittik diyenlerin bir hatası var ki o da şu: Osmanlı devletinin yükseliş ve çöküş nedenlerini araştırmamak. Eğer biraz zahmete katlanıp okusalar, araştırma yapsalar ilmi esaslara göre derinlemesine inebilseler ve yükselişin ve bu alçalışın temellerinde gericinin zannettiği ve zannettirmeye çalıştığı gibi şeriata bağlılık nedenlerinin yatmadığını göreceklerdir. Şeriata bağlılık değil, aksine, şeriata bağlı olmamak, yani akılcı olmak nedenlerinin yattığını anlayacaklardır. Kanuni Süleyman'a gelinceye kadar ilk on padişahın hayatını ve icraatını tetkik etsinler kâfi. Eğer Birinci Muradlar, Fatihler ve Süleymanlar şeriatın bütün gereklerini yerine getirmeye kalksalardı imparatorluk kurmak şöyle dursun, fakat Uç Beği olmaktan ve aşiret halinde yaşamaktan kurtulamazlardı. İlk padişahlar her ne kadar insan varlığına fazla değer veren kimseler olmamışlarsa da (ki bu onların affedilmez kusurudur), şeriatın akla ve hele çıkarlarına aykırı yasaklarına aldırış etmekten kaçınmışlar ve kendi hür iradelerini ilahi emirlerin üzerine çıkarabilmişlerdir. Şeriatın kaçamaklarından yararlanmakla kalmamışlar, fakat şeriatın kat'i ve değişmez kabul edilen hükümlerine karşı açıkça cephe almışlardır. Daha açıkçası Kur'anın emirlerine karşı gelmişler ve ancak bu suretle o muazzam başarılarına kavuşabilmişlerdir. Nitekim Yeniçeri teşkilatı, yani devşirme sistemi (Hıristiyan çocukların zorla Müslüman yapılarak yetiştirilmesi) Kur'anda yazılı hükümlere rağmen, yani bu emirlerin bertaraf edilmesi suretiyle kurulabilmiştir. Fatih Sultan Mehmed, dindar bir padişah olmakla beraber ''her ilim Kur’anda mevcuttur” başka kitaba hacet yoktur" diye müspet aklı, ilmi ve fenni bir kenara bırakmış değildi. Kur'an ve şeriatın diğer kaynakları, onun indinde, gerçeklerin tek kaynağı değildi. Bilakis çoğu zaman şeriat hükümlerini yetersiz görerek aklın ve mantığın icaplarına göre hareket etmesini bilmişti. Şeriat esaslarına göre zina fiilinin cezası ya falaka veya ölüm olduğu halde, o kendi yayınladığı kadar kanunnamelerle, erkeğin zina fiili için para cezası ihdas etmiştir. Gerçi din adamları ona Kur'anın ve şeriatın "Resim yasakları" ile ilgili hükümlerini gösterirlerken ve bu hükümlerin softaca savunmasını yaparken o, İtalya'dan ressam getirerek (Bellini'yi) kendi portresini ve resimlerini yaptırmıştır...“ Bakalım, İlhan Arsel'i sen de onaylayacak mısın? Ayrıca şu yazdığımı kabul edersen otağda kalırsın yoksa üyeliğin iptal edilecektir. “Komünizm’i savunanlar da, hurafeleri kutsal sayanlar da aptaldır.” Evet vereceğin yanıtı bekliyorum.
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bu söz yerinde söylenmis uygun bir söz.Bu durumda T.D. aptaldi. T.D. Komünist olmasa bir önceki iletimde adlarini yazdigim eli kanli Kizil Komünist dergilerinde neden yazilarini yazma geregini duymus, yapitlarini yayinlayacak özge dergiler yokmuydu? Cesitli sitelerde arastirdim Turan Dursunun Babasi Türk Annesi kürtmüs. Dogu Perincek denilen bukalemun kilikli kisi ile pek yakin olan T.D. Komunist olmasa yani Türk düsmani, Türkcülük düsmani olmasa belki ciddiye alirdim. 1. Bilge kisi Atsiz Atanin her sözüne harfiyen katilmasam bir kimse dünya görüsümü sordugunda Türkcü adayiyim demez, bu otaga da üye olmayi istemezdim. 2.Hurafelere karsi tutumumu merak ediyorsaniz size sadece su örnegi verecegim. Ben A-Z ye Basbug Mustafa Kemal Atatürk`ün ilkelerine bagli olarak yetistirilmis bilimi kilavuz sayan icten Müslümanim. Özge iletilerimde de yobaz takimina, disaridan bakanlara haci, hoca icten müslüman görünen ancak aslinda yobazin önde gideni olanlara karsi besledigim kinimi kanitlarini bulabilirsiniz. Islamci bir Yobaz oldugumu düsünen Hülagü Irkdasim, ön yargili olmamanizda yarar var. T.D. Komünist olmasa Nazim Hikmetovun Ben yanmasam, Sen yanmasan, Biz yanmasak, Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. dizelerine neden yer versin? bir de kendi adini tasiyan sitenin tartisma alanina bakin üyelerin cogu kizil kürtcü ya da kara kizilcilar. Esenlikler dilerim
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yılanın en tehlikelisi, bulunduğu yerle aynı renkte olanıdır. Ükücüler de bulunduğu yerin renginde olan yılana benzerler. Esas tehlikeli yılanlar bunlardır. Komünizm mi kaldı da hala ümmet soysuzları gibi Komünizm'i diline pelesenk ediyorsun? Meclise bir bakıver de sağ-sol oranını görüver. İşte meclisteki bu sağcı geçinen soysuzlardan kork. Dinini içinde yaşa, biz dinini diline dolayana Türkçü gözüyle bakmayız.
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Y.n: Yürü ümmetin soysuz çapulcusu hem cahilsin hem aptal. Atsız Ata'nın şamamist olduğu oğlu Buğra Atsız Yeni Hayat dergisinde yazmıştır. O mu yoksa senin gibi ümmet çapulcuları mı daha iyi bilecek?
Muhammed'e arap muhammed diyen ve alay eden bir insanın müslüman olduğunu iddia etmek gerizekalılık değilse ümmet köpekliğidir. Defol sizin gibi soysuzların bu otağda yeri yok! |
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Oğlum sen Hamza'sın gidip de Sançar adını rumuz olarak alıp kirletme. Bir de İslamiyet düşmanı Hülagü'nün adını e-posta adresi olarak almışsın. İşte İslamcılar böyle şerefsiz ve entrikacı oluyor.
Zaten İslamcıların iki silahı vardır; gerçekleri inkar ve iftira silahı. Başka bir özellikleri de, sermayeleri de yoktur. Kürtler, Farslar, Araplar, Pakistanlılar, Endonezyalılar, Bangladeşliler, Malezyalılar, Somalilili yamyamlar vb. aşağı millet ve topluluklar da Müslüman. Senin bu insan müsvveddeleriyle ortak bir paydan olabilir; bizim ise olamaz. Çünkü buna ne asaletimiz, ne kalitemiz ne de gururumuz izin verir. Ezkaza, cennetin yolu hurafelere inanmaktan geçse, cennette de bu aşağılık insan müsveddeleriyle birlikte yaşamak zorunda kalacağız. Eksik olsun, böyle bir cennet olacaksa da sizin olsun. Tanrı varsa adildir; bize de Türk uçmağını çok görmez.. Haydi yarı Türk yarı Arap olan çocuklar, bizi bari otağımızda rahat ve Türk Türk'e yalnız bırakın. Gerçek yaşamda zaten yeterince sizin gibi çapulcu çocuğu var.
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
T.Dursun Komünist, Sosyalist degildiyse neden kendi sitesinde Nazim Hikmetov denen Türklük düsmaninin
Ben yanmasam, Sen yanmasan, Biz yanmasak, Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. dizelerine yer veriliyor? Sorumu yinlemek istiyorum, T.D. kizilci degildiyse neden komünist, sosyalist cizgide izleyen dergilerde yazilar yazdi? Ki komünler zaten Tanriyi yadsirlar. Tanriyi yadsimak uslu insanlarin isi olamsa gerek. Türkiyede komünizm kalmadi diyorsunuz, peki her yil 1 Mayis günü alanlari hinca hinc dolduran, tek tip giyip gösteriler düzenleyen, etrafina kuduz itler gibi saldiranlar kimler? Sag-Sol kavrami benim icin bitmistir. Söyle ki, bir kimse benim icin artik ya Türktür ya pic. Türk Irkinin basina Basbug Atatürk gibi biri gelmedikce, yazik ki bu tür olaylar sürecek gibi. Yobaz, dinci siyasetciler aptal olsa bu derece varsil olabilirlermiydi? Yüzsüzlüklerinden, salya sümük aglamaktan sagladiklari varliklarini arapa sursaya buraya yatirmasini bildiler. Gidin bakin Yerebakan hoca Memleketi olan Sinop`a acaba ne kadar yatirim yapmis? Ya secimden secime Rizeli oldugunu animsayan rte? Sözün özü alin birini vurun ötekine. Dini sömüren siyasetcilerse(ki öyle) onlar aptal degil, aptal olan onlara destek veren, iliklerine kadar körü körüne bagli olan ümmetcilerdir. Ne gürcü amerikanci rte tayfasi ne de milliyetci gecinen osmanlici d.b bu Yurda yarar saglayamaz. Türk`ün basina Türk gerek. Kurt basli sancak altinda birlik olmak gerek.
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Turan Dursun, Türklük düşmanı Hikmetof'un şiirlerini okuduysa; Türkeş'ten tut, tüm ülkücüler de Türklüğün bir başka düşmanı ve şeriatın aşağılık bir köpeği olan Necip Fazıl’ın şiirlerini okudu/okuyor. Senin mantığınla hareket edip, tüm Nazım Hikmet'in şiirlerini okuyanları hain sayacaksak, o zaman Necip Fazıl’ın şiirlerini okuyan Türkeş ve tüm ülkücüleri de şeriatçı ve hain saymamız gerekir -Hatta Türkeş, Hikmetof’un “Davet” adlı şiirini bile okumuştu- Bu mantığa tamamen katılıyor musun? Ne de olsa, Türk düşmanlığının rengi olmaz; ha kızıl, ha yeşil.
Senin beyninin kıvrımları Arap’ın hurafeleri ile sarmalanmış durumda. Ben ne soruyorum, sen ne yazıyorsun? Kafan okuduğunu mu almıyor yoksa işine gelmediği için yan mı çiziyorsun?
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır,Başbuğ Atatürk şuan yaşasaydı aynı şeyi isterdi.çünkü Kurtuluş savaşını Türk halkını biraraya getirerek başlattı..
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet; bizi dini dillerine pelesenk etmeyen, Türk'ten başka bir milletin bireyini tanımayan, Türk milliyetçiliğine ihanet etmiş olan çobanların peşinde koyun gibi gitmeyen her Türk soyluyu bağrımıza basarız.
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayin Gökyeleli Bozkurt Beg büyügüm,
Dinimi dilime dolamis degilim, bu kaniya nereden,nasil vardiginizi anlayamadim. Siz öyle düsünüyorsaniz öyle olsun. Saglik olsun. Yan cizmek...bana göre degil Ben bu cag`a kadar aldigim her soluk, söyledigim her sözün ardindayim, Tanri yasamami buyurdugu gün`e kadar da ardinda olacagim. Ben sizin dediginiz gibi Turan Dursunun Nazima ait bir siiri okudugundan söz etmedim. Önceki iletimde de belirttigim gibi onun adina düzenlenmis olan sitenin anasayfasinda Nazimin ünlü bir Siirine yer verilmis oldugunu yazdim. Hikmetofun siirlerini okuyanlari hain ilan etmek bence de mantiksiz. Ancak Nazimin siirlerine, Internet ortaminda hangi düsünceye iye kisi ya da takimlarin yer verdigini siz de biliyorsunuzdur. Bölücü bok böcekleri, komünist itler, pkkcilar uzun sözün kisasi kirolar. Lütfen o siteyi bir gezin özellikle Forum kismini. Üye adlarini, kisisel resimleri inceleyin ne demek istedigimi anlarsiniz. Gülünc resimlerin yaninda kargasaciligi simgeleyen resimlerle karsilasacaksiniz. K*rtlerin ya da kiro sevdalilarinin(yesiller,kizillar) öyle ya da böyle savundugu,destek ciktigi bir düsünceyi, kisiyi,örgütlenmeyi bir Türkcü adayi olarak savunmak, Türkcülüge yakismaz. Tanri esirgesin, bizlerin o asagilik yaratiklarla hic bir ortak yani yoktur, olamazda. Ben elime gecen bütün kitaplari okurum, cagin gerisinde kalmis bilim disi düsünce kitaplarini bile okurum ki o düsünceyi özümseyenleri elestirebileyim. Türkes nerede neden onun siirini okumus onu bilmiyorum, biliyorsaniz bilgilendirin. Necip Fazil konusunda benim bir söz dememe yetkim yoktur bu kisi hakkinda düsünceler yillar önce, gercekligi kanitlanmis olan, tüm Türkcüler gibi bir Türkcü adayi olarak benim de kilavuz edindigim Bilge Atsiz Ata tarafindan dile getirilmistir. "Beyninin kivrimlarini arap hurafeleri ile sarmalanmis" diye bir söz dediniz. Ben yasamimin hic bir döneminde, bu yasima degin arablari övücü bir tek söz söylemis bir kisi degilim, ki zaten arabin hurafelerine din diye körü körüne baglanacak kadar bilgisiz degilim. Arabin ahlak disi törelerini din diye satan yesil yilanlarin basinin nerede görüldüyse orada ezilmesi,koparilmasi gerektigini, Daha 6-7 yasinda bir cocukken Milli duygularimin temelini atan, yerinin Türk Ucmagi olmasini diledigim Büyük Atam(Atamin atasi) anlatti. Sanirim sizde yanlis bir izlenim birakmisim. Laik düzenin yilmaz bekcileri olan Türk Gencligi yobaz, sotfalari, dolar müslümanlarini düsman bilmek zorundadir. Sizin de dediginiz gibi hainin yesili, kizili olmaz hain haindir.
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Karaton kardeşim bak, Kızıllar zaten ezeli ve ebedi düşmanlarımızdır. Sen Turan Dursun'u, Tabuları yıktığı için sevmiyorsun. Yoksa onun hangi ideolojiden olduğu senin umurunda bile değil. Konu kızıllara gelince herşeyi biliyorsun da, Türkeş'e ve Necip Fazıl'a geldiğinde neden bilmiyorsun veya kendinde onlarla ilgili bir söz söyleme yetkisi görmüyorsun? Bence bal gibi de biliyorsun; ama İslamiyet'e zararı dokunmuş olan birine, Türklüğe zarar vermiş olan Türkeş ve Necip Fazıl'dan daha çok kızıyorsun; veya son iki kişiye hiç kızmıyorsun. Bu durum da senin inanç yönünün ırkçı yönünden biraz daha ağır bastığını gösteriyor.
Alıntı:
Not: Otağımızda, Türkeş ve Necip Fazıl hakkında geniş bilgiye ulaşabilirsin.
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
cennet'in tarifi şudur : Nebe Suresi.. 32. Bahçeler var, bağlar var. 33. Memeleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar var. 34. Dopdolu kadehler var. Saffat Suresi 40 / 49 42. (Türlü türlü) meyveler vardır. Ve onlar ağırlanırlar. 43. Naîm cennetlerinde . 44. Tahtlar üzerinde karşılıklı otururlar. 48. Yanlarında güzel bakışlarını yalnız onlara tahsis etmiş, iri gözlü eşler vardır. 49. Onlar, gün yüzü görmemiş yumurta gibi bembeyazdır şahsen ; arabın cennetine gidip hurma yiyeceğime , memeleri tomurcuklanmış iri gözlü , beyaz tenli 40 tane huri ile neşeli ve zevkli dakikalar geçireceğime , ağaçların gölgesi altında önümde akan nehire aval aval bakacağıma ; TÜRK UÇMAĞINA gitmeyi tercih ederim. Tanrı adildir.. TÜRK'e TÜRK uçmağını çok görmez. |
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ne Mutlu Türküm Diyene. |
|
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
1. Necip Fazil ve Türkes hakkinda bir söz söyleme yetkisine iye degilim cünkü, onlarinn nasil kisiler oldugunu Bilge Atsiz Atanin yapitlarini okumus olan Türkcüler (adaylari) biliyorlar. Türkes ile Necip Fazil konusunda düsüncem sudur,kisisel duygu, düsünceleri, cikar iliskileri yüzünden, bilerek ya da bilmeyerek bir gencligi ucuruma sürükleyenlerin arasinda yer edinmis,"kas yapayim derken, göz cikarmis" kisilerdi. 2. Evren durduk yerde meydana geldi, insanlar bilmem neden türedi türünden sözleri savunan darvincilik oynayan kim olursa olsun Türk`ün düsmanidir. Cünkü darvin denen o saci sakali birbirne karismis bunak us yoksunu,siz de biliyorsunuz ki Tanrinin yeryüzündeki askerleri olan biz Türkleri asagilik, barbar bir ulus gibi gösterme aymazliginda bulunmus. H-itler’den sonraki yillarda Darvinin bir sözü naziler arasinda cok büyük önem kazandi. Yeni-Naziler Türklere karsi girisimlerinde onun bu sözünden güc aldilar. Darvin bir arkadasina yazdigi iletisinde, Türklere yönelik yaklasimini söyle anlatiyordu: “Avrupali Uluslar olarak bilinen uygar uluslar, yasam savasinda Türk barbarligina karsi üstün gelmislerdir. Dünyanin cok da uzak olmayan bir gelecegine baktigiımda, bu tür asagi uluslarin cogunun uygar yüksek uluslar tarafindan yokedilecegini görüyorum."Sagliginda Türkiyede yayimlanan Komünist dergilerinde yazilar yazmis olmasini, öldükten sonra adina örüt baginda düzenlenmis bir bilgi paylasim-tartisma alaninda yalnizca kara/kizilci capulcularin,bok böceklerinin yazistigi bu alanda T.D. arastirmalarinin yer bulmasina da bos verdim. Turan Dursunun islam ile ugrasmis, ya da tabulari yikmis olmasi beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren öyle ya da böyle darvinin düsüncelerini benimsemis olmasidir. Yaratici birdir ha Türk`ün Tanrisi ha ingilizin lordu,ha alamanin gott´u ha arabin ilah`i. diye düsünüyorum. Turan Dursunun savi bana inandirici gelmiyor, cünkü o yaraticiyi yadsiyor. Tanrinin varligini yadsimak gözleri gören, us`u isleyenlarin yapacagi is degil. T.D. Tanriyi yadsiyorsa bir baska degisle darvinin evrim kuramini benimsemisse, bu kuramin iceriginin tümüne katilmak zordundaydi, katildi demektir. T.D. Darvinin evrim Kuramina katildigina göre Türklügün de düsmani olmuyormu? Sorularimi yanitlarsaniz bilgilenmis olurum. Tanrinin esenligi Türk Ulusunun üzerine olsun.
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Karaorkun, ben sana başka şey anlatıyorum sen bana Turan Dursun Tanrı'yı yadsıyor diyorsun. Ben onu mu savunuyorum yoksa Tanrı'yı basite indirgeyen dogmaları ve tabuları yıkmasını mı savunuyorum?
Sen Turan Dursun'un din düşmanlığından ötürü Türklüğe ihanet ettiğini savuyorsun; biz de konuya bir başka açıdan bakıp, dogmaları ve tabuları yıktığı için Türklüğe istemeden de olsa yararı dokunmuştur demek istiyoruz. Anlatmak istediğim budur. Alıntı:
Kısaca; Darwincilik de, İbrani masalları da Türklüğe zararlıdır.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|
|
|