Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 28.12.2007, 01:43   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

HaZar_TR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 44
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Günlük Hayatla İlgili Bazı Çelişkiler

Ben günlük hayatta hep dikkat etmeye çalışıyorum davranışlarıma,konuştuğum insanlara,alışveriş yaptığım yerlere ve bunun gibi şeylere.Kesinlikle k.rt arap vs.. olduğunu anladığım kişilerle muhattap olmuyor,dükkanlarından alış-veriş yapmıyor,otobüse binerken bile seçici davranıyorum.

Geçenlerde bir arkadaşımla ne mal olduğunu anlamamı sağlayan bir tartışma yaşadık.Kendisini hep bir Türkçü,Turancı,Atatürkçü olarak tanımlayan ama takip ettiğim kadarıyla sürekli kendi içinde çelişkilere düşen bu kişinin sürekli k.rtlerden alış-veriş yaptığını,hatta evini 8 çocuklu k.rde kiraya verdiğini öğrenince yukarıdaki durumlarada dikkat etmesini, bu adilere yardım ettiğini söyledim ve uyardım.Beni paranoyaklıkla suçladı ve saçmalamaya başladı.Ağzının payını verdim ama bu durum beni çok şaşırttı.

Bu gerçektende böyle basit bir konumudur? Önemli bir konu değilmidir yani?
Benim için çok önemli bundan sonrada dikkat etmeye çalışacağım ve sizlerin fikirleri nelerdir öğrenmek isterim.

SAYGILAR
HaZar_TR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.12.2007, 01:59   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,928
Bugün kürde evini veren, yarın kızını veya bacısını da verir.

O elamanı arkadaş listenden çıkarsan iyi olur. Bırak layık olduğu kırolarla başbaşa kalsın.
Alt 28.12.2007, 06:14   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,128
Alıntı:
HaZar_TR adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
evini 8 çocuklu k.rde kiraya verdiğini öğrenince yukarıdaki durumlarada dikkat etmesini, bu adilere yardım ettiğini söyledim ve uyardım.Beni paranoyaklıkla suçladı ve saçmalamaya başladı.Ağzının payını verdim ama bu durum beni çok şaşırttı.
demek evini bir kürde vermiş..

iyi halt etmiş..

hemde 8 enikli bir kürde...
o ev artık , " ev " olmaktan çıkmıştır..

TÜRK'ün bir kürde ev kiralaması , ondan her türlü alışveriş yapması , aynı yerde beraber bulunması , aynı havayı soluması sakıncalıdır.

Gök Yeleli Bozkurt ırktaşım zaten belirtmiş...
"Bugün kürde evini veren, yarın kızını veya bacısını da verir"

hatta ilave yapayım.. karısınıda verir , kendi şerefini ve namusunu da verir , ........ verir..

bunu yapan TÜRKÇÜ değildir..kanı bozuk bir melezdir..
derhal her türlü ilişkiyi kesmek gerekir.

Y.n.Hakaret içermeyen ileti ekleyin.

KOCATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler