Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 09.08.2008, 23:08   #1 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 36
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alparslan'a yardım eden kürtler?

İnternet ortamında ne zaman bir kürt tartışsam hemen, biz Alparslan'a yardım etmeseydik siz anadolu'ya giremezdiniz. gibi saçma sapan laflar ediyor. Bu olay ne kadar doğrudur. Yani Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan Bizan Ordusuyla Malazgirt ovasında savaşırken kürtler bize yardım mı etmiştir?
Mehmetoğulları Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.08.2008, 23:15   #2 (İleti Bağlantısı)

Alp Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 72
Ne kürdü kandaşım o zaman kürt mü varmış yapmış kroluğunu.Sadece Doğu bizansda yaşayan rum ve yunanlar vardı diye hatırlıyorum tabi bir sürü etnik köken vardıda ama kürt yoktu güzelden gazel okumuşlar sadece kürtler kırmadır zaten.İnanma kandaş onların dediğine.
Alp Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.08.2008, 23:30   #3 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 446
İşin tarih kısmıyla ilgili ayrıntılı bilgileri bu konuda çok iyi bilgiye sahip ağabeyler umarım verecektir.
Ben konuya başka bir açıdan bakacağım.
Bir toplumun savaşçı olması öyle üç beş yüzyılda olmaz. Bu tıpkı bağışıklık gibi uzun bir süreçte elde edilir. Örnek verirsek başı bozuk coniyle bizim kahraman Mehmetçiğimizin arasındaki fark. Bizim ordumuz 2200 yıl önce kurulmuştur. Amerikalılar daha 300 yıllık karışık insan güruhudur. Demir dövülmeden çelik olmaz ve biz savaşlarda dövülerek çelik olmuş bir ırkız.
Bu kekoların şimdiye kadar hiç bir askeri başarısı yoktur. Bunu şöyle ispat edebiliriz. Askeri başarı sonuçta bir kırallık ya da cumhuriyet getirirdi.
Peki bu zavallıların tarihte kurduğu herhangi bir devlet var mı? Devleti geçtik hainlik ya da hırsızlık dışında bir amaç için bir araya geldikleri örgüt var mı? Yok.
Yani bu kırolar tarihte savaşmak yerine dağ başına kaçmışlar, çapulculuk yapmışlar. Bu yöntemle dünyada hiç bir topluluk savaşçı özelliklerini geliştirememiştir.
Alparslan bu özellikteki çapulcuları bırak savaşçı olarak, at uşağı olarak bile ordusuna alır mıydı? Alsaydı da bir fayda sağlanır mıydı?
Alt 09.08.2008, 23:56   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkçü Cengiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 79
Kekolara sorarsanız size 5000 yıllık tarihten bahsederler. Bu tezlerini kanıtlayacak hiçbir bulgu da yoktur. Tarih boyunca ne medeniyet kurmuşlardır ne de toprak sahibi olmuşlardır. Bu kadar eski olabileceklerini düşünsek bile, kürtlerden kalma ne bir tarihi eser, ne bir çeşme, ne bir köprü günümüzde bulunamamıştır. Zira mağaradan çıkalı henüz 50 yıl oldu.
Bu kırma halkın (bilindiği üzere ırk değildir) Alparslan'a yardım ettiğini düşünmek abesle iştigal olur.
Türkçü Cengiz Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 00:01   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,401
O çağda Anadolu'da kaç tane kürt varmış? İkincisi kelin merhemi olsaydı başına sürerdi hesabı o zaman Anadolu'da yaşayan bir avuç kürdün Bizans'tan neler çektiğini ve ancak Türkler Anadolu'ya girdikten sonra huzur yüzü görebildiğini bilerek, kendine hayrı olmayandan başkasına hayır gelmeyeceğini unutmamanız gerekir.

Bir de, Türk soyundan olmasına rağmen kürtmüş gibi gösterilen Selahaddin Eyyubi'nin babası Selçukluların safında savaşmıştır. Bu da o zaman sayıları bir avuç olan ve Bizans'ın zulümlerine acizce maruz kalan kürtlerin kullandığı bir başka saptırma konusudur.

Tarih boyunca bir tek medeniyet kuramamış, insanlık için bir çivi bile çakamamış olan; ilkel, özelliksiz, kifayetsiz, korkak, aciz, yeteneksiz ve binecek bir atı veya pusatı bile olmayan mağara kaçkını bir topluluğun M.S. 400'lü yıllarda Avrupa'yı kasıp kavuran ataları olan bir millete yardım etiiğinin düşünülmesi bile gülünç bir durumdur.
Alt 10.08.2008, 00:34   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,094
Alıntı:
Mehmetoğulları adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İnternet ortamında ne zaman bir kürt tartışsam hemen, biz Alparslan'a yardım etmeseydik siz anadolu'ya giremezdiniz. gibi saçma sapan laflar ediyor. Bu olay ne kadar doğrudur. Yani Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan Bizan Ordusuyla Malazgirt ovasında savaşırken kürtler bize yardım mı etmiştir?
2000'li yıllara gelmişken hala evrimini tamamlayamamış bir güruhun, 1000 yıl önce bize yardım etmediğini, edemeyeceğini ve Alparslanın bu güruhu at uşaklığı için bile ordusuna yaklaştırmayacağını arkadaşlar yukarıda açıklamış.

Benim söyleyeceklerim günümüzle ve biraz seninle ilgili değerli kardeşim, kısa ve öz konuşacağım; (ilkel, özelliksiz, kifayetsiz, korkak, aciz, yeteneksiz)
*, kendin gibi asil kandan gelmeyen tiplerle ne sanal ortamda ne de gerçek hayatta ne diye tartışırsın ki ? Bu şekildeki insan fenotipini andıran ama genotip olarak insana uzak tiplere sadece kalayı bas gitsin :)

* Alıntı: GökYeleliBozkurt

A R S L A N Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 03:20   #7 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,148
Tarihin hiç bir sayfasında, hiç bir devresinde ve hiç bir kuşağında kürt diye bir varlıktan söz edilmez. Buna rastlayan olmamıştır. Fakat kürtler, kendilerine böyle büyük savaşlardan rol seçerek bir tarih uydurmaya çalışıyorlar. Onlara sorsanız, tarihteki büyük komutanlardan da kürt olanlar vardır. Ama bunlar tabi hep deli saçmalarıdır.

Bunlara inanmak asla bir Türkçünün yapacağı bir iş olamaz. Kulaktan dolma şeylere değil, tarihi gerçeklere itimat etmek gerek.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 05:54   #8 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,517
Alıntı:
Mehmetoğulları adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
İnternet ortamında ne zaman bir kürt tartışsam ..
Bir TÜRK'ün kıro ile muhatap olması , onunla gerçek hayatta veyahutta sanal ortamda tartışmasının hiç bir anlamı ve mantığı yoktur..

Tartışsan ne olacak ?

kıro'yu TÜRK'mü yapacaksın ?
Yoksa , kıro sana kendi yalanlarını mı kabul ettirecek ?

Bunlar amacı olmayan ve TÜRK'ün itibarını düşüren , kıro'ya ise " BİR TÜRK ile muhatap olma onuru " veren , hoş olmayan olaylardır.

TÜRK ; kıro ile hiç bir şekilde muhatap olmaz.. olmamalıdır.

BOZKURT'un lağım faresiyle muhatap olduğu nerede görülmüş ?

Herkes haddini bilecek.
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.08.2008, 15:08   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 513
Gözlerim doluyor bu söylenenleri okuyunca.

Bu ne sevgi ah
Bu ne ızdırap!

Bir kürtle hiçbir ortamda bu konuda muhattap olmadım olmam da. Ama soyca Türk olduğunu söyleyen ülkücüsü, ümmetçisi ve komünisti de aynı fikirde. Ne tesadüf.
Alt 10.08.2008, 15:16   #10 (İleti Bağlantısı)

Ağabay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 505
Kürt tarihin hiçbir sayfasında bulunmamıştır.Alparslana yardım ettik dedikleride kendi soysuzluklarını kapatmak için uydurdukları yalandan ibarettir.Kendi düşüncelerini topluma kabul ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Reklamlarda oynamaya başladılar.Gazetelere,kitle iletişim araçlarına sahip olmak istiyorlar.Ellerinden geldiğince soysuzluklarını sürdürüyorlar.Kürtle tartışmak düşünülemez bile.Karşında bir kürt varsa yapacağın en mantıklı şey temiz bi dayak çekmektir.Aklı olmayan,insanlıktan nasipini almamış ve evrimini tamamlayamamış bu itler köle olmaya,ezilmeye,dışlanmaya mahkumdur.TENGRİ TÜRKÜ KOURUSUN..

Uğruna canımız feda,
Var olsun TÜRK IRKI...
Ağabay Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.08.2008, 21:35   #11 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 36
Alıntı:
KOCATÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir TÜRK'ün kıro ile muhatap olması , onunla gerçek hayatta veyahutta sanal ortamda tartışmasının hiç bir anlamı ve mantığı yoktur..

Yanlış anlaşılmasız ben o kıroları ka'ale alıp da tartışmaya girmem, örneğin youtube'daTürkçü bir video izliyorum altındaki yorumlara bakıyorum ki aşağılık kırolar dolmuş. Oradan görümüştüm, ve ne yazık ki bazı kendilerini ülkücü diye tanıtan kişiler bunu kabul ediyor.
Mehmetoğulları Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.08.2008, 22:33   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü Çeri

Kutalmışoğlu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 12
kürtlerin tarihte yer alıp almadıkları konusunda bir fikre sahip değilim ancak..
Alparslan bu lanet kıroları ordusuna almış olsaydı asıl o zaman biz anadoluda şuan olamazdık..
çünkü bu kürtler tarihte pislikleriyle ve soysuzluklarıyla yer almaya başladıklarından itibaren (en azından benim bildiğim kadarı ile) TÜRK ırkına karşı soysuzluklarını göstermeye başlamışlardır savaştada yer alsalardı bize şerefsizlik yapmış olacaklarına eminim..

TANRI TÜRK le olsun TÜRK ü korusun ve yüceltsin..
TÜRKİYE TÜRKlerin..DEFOL kürt

Kutalmışoğlu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 19.08.2008, 23:10   #13 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 513
Atsız Ata'nın Makaleler-1 adlı eserini dikkatle okursak böyle bir soru sorma gereği duymayız. MÖ 209 yılında Tanrıkut Mete'nin kurduğu anlı şanlı ve disiplinli Türk ordusuna kürtler yardım mı etmiş?

Savaştan korkmak millete birşey kazandırmaz; şerefini kaybettirir der Atsız Ata. Başbuğ Alparslan Ata'nın hilal mantığıyla kazandığı savaş tekniğini hangi kürt akıl edebilir?
Alt 22.08.2008, 08:09   #14 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 446
K*ürtlerin tarihte hatırlanacakları çeşitli başarıları vardır. Örnek verirsek:
Kahpelik, güçlü olana köpeklik yapmak, bacısını bir ineğe 70 yaşındaki herife pazarlamak.
Hadi Alparslan'ın zamanında fotoğraf ve internet yoktu üfürüyorlar, peki bundan sonra hangi yalanı atacaklar? Herşey kayıt altında.
Senelerdir ekmeğini yediği ülkeyi işgal edenlerin köpekliğini yapmak çok az güruha bu kadar yakışır.
İşte köpek ve sahibi:

Hangisi köpek karıştırdınız dimi? İkiside.
Ama konuyla ilgili olarak soldaki köpek sağdaki tasmayı tutan.
Bush efendi dikkat et bu köpek fırsatını bulursa sahibini de ısırır.

Etiketler
alparslan'a , eden , kürtler? , yardım

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler