![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkce Kelime ve Harf kullanimi.
Ama bir TÜRKÇÜ'nün ; hangi harfleri kullanmayacağını , hangi kelimeleri büyük harfle yazması gerektiğini bilmesi şart ve zorunludur. Bu hatalar af edilemez.
Bu alintiyi bir yerde okumustum. Bu konu hakkinda yardim bekliyorum. Hangi harfleri kullanmayacagiz? Hangi kelimeleri büyük harflerle yazmamiz lazim? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tesekkürler. Aslinda sormak istedigim cok seyler var ama bunlari bu bölüm üzerinden yapabilirmiyim?
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Konu ne acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
http://www.atsizcilar.com/forum/inspeak-programinda-turkcu-odamiza-girebilme-resimli-anlatim-t9508.html
Buyrun bu köprüden inspeak programını indiriniz. Gerekli açıklamalar köprünün içinde oraya gelirseniz istediğiniz şeyi sorabilirsiniz....
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Mesela:
1- Türkiye genelinde derneklerimiz varmi? 2- ....... Dernegi veyahut ..........Dernegi ile bir baglantimiz varmi? 3- Özel Mesaj yazma imkanimiz yokmu? 4- Almanya`dan foruma üye kandaslar varmi? |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Biraz önce yazdığım gibi odamıza gelirseniz gerekli cevapları alırsınız....
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
değerli kandaşım kesinlikle afsözcügünü kullanmayınız bağışlamak sözünü kullanın.......
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Millete akıl vermeden önce kendin Türkçe yazım kurallarına dikkat et, cümlelere büyük harfle başlanır ve gerekli olan noktalama işaretleri kullanılır.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| harf , kelime , kullanimi. , Türkçe , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|