![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkçülerin Geleceğe Bakış Açısı
Konuyu açma sebebim forumda özel mesaj atma özelliğininin olmaması veya benim bulamamadan kaynaklanıyor.Amacım yönetici arkadaslarımıza soru sormaktı.
Arastırmalarımızda ve 2. kitabımın konusu olan Türkçülük için yeni bilgilere ulaşmaktı.Bir çok Türkçü grubu,milliyetçi ve ümmetçi gruplarda iletişime gectik,hatta yasadışı faliyet gösteren grupların bile Turan planına sahip oldukları ve bu savaş uğruna yapmak istedikleri önümüzdeki 50 yıllık orta vadeli planlarını aldık. Elde ettiğimiz bilgileri karşılaştırınca çok şaşırdık,şaşırmamızın sebebi Turan yolunda hareket eden grupların,kurulan kapanan Türkçü partilerin,milliyetçi kesimin,sol görüşlü Atatürkçü lerin ve bazı siyasi partilerin amaçlarının aslında birebir aynı olmasıdır. Hernekadar aynı olsa bile varılmak istenen noktaların kesimlere göre değiştigini tahmin edebiliyoruz.Bunun ayrımınıda yapmak biz araştırmacılara düşüyor. Benim sorumu tarafsız ve samimi olarak bulmanız kaydıyla yorumlamanız veya benimle e mail yoluyla iletişime gecmenizi diliyorum. Türkiyede bildiğiniz gibi milliyetçi dendiginde söylenen tek şey bir partinin ismidir.Bunun doğruluğu tabiki tartışılamaz,bunun sebebi bize göre ; Türkçü lerin başarılı şekilde partilileşememeleri siyasette teşkilatlanamamaladır. Soru 1; Türkçülerde neden partilileşme yoktur? Soru 2; Türkçülerin somut olarak Turan yolunda yaptıkları plan nelerdir? Soru 3; Türkçülerin şu anki üstün çogunluktaki dini inanışları nelerdir? Cevabı soruları eleştirmeden Türkçü gibi yorumlayarak bizi aydınlatırsanız seviniriz.Cevapları e mail veya forum aracılığı ile göndermenizi umuyoruz.Konu yarar saglama bilgilendirme açısından yetersiz ise kitlemek yöneticilerin iradesine bağlıdır.Her ne olursa olsun vereceginiz cevaplar bize büyük faydalar sağlayacagı için simdiden sonsuz teşekkürler ederiz |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayin özgüryılmaz,
Yazdıklarınızda eğer gerçekten samimiyseniz akşam saat 8den sonra odamız genelde açık oluyor oraya gelirseniz bu soruları daha geniş bir şekilde tartışabiliriz. İnspeak programını indirme ise aşağıda ki vereceğim linkte gayet iyi açıklanmıştır..... http://www.atsizcilar.com/forum/inspeak-programinda-turkcu-odamiza-girebilme-resimli-anlatim-t9508.html
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tesekkür ederim, siteyi kariş kariş gezdigim için o programida görmüştüm hemen yüklüyorum
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
programi yükledim, kurulumda hata veriyor verdiginiz linkteki program.Bunun için http://www.atsizcilar.com/forum/sesl...3611#post63611 adresindeki ilgili konu basligi altinda bilgi sahibi arkadaslardan yardim istedim.Umarım sorunu hallederim
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|