![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tatarlar Türk müdür?
Esenlikler ırkdaşlarım ben Tatarların Türk mü yoksa Moğol-Türk kırması bir kavim mi olduğunu öğrenmek istiyorum.
T T K |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Çengiz Han Ve Aksak Timur Bek Hakkında
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yardımın için teşekkürler ırkdaşım ama bilseydim sormazdım aptalca sözü sana yakışmadı kasıtlı bir soru değildi bilmediğim için sordum.
TANRI TÜRKÜ KORUSUN |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tatarlar Türk müdür?
bu ne biçim sorudur böyle ? TÜRK OTAĞI'na gelen birisi TÜRK IRKINI bilmek zorundadır.. bilmiyorsan araştıracaksın , okuyacaksın.. IRKINI bilmek ; TÜRK'ün başlıca esas görevidir. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irkdaş zaten öğrenmek için burdayım saygılar
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu arada aklıma geldi, Tatar Ramazan diye biri var mı yoksa sadece bir efsane mi?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Deli Dumrul tatar ramazan diye biri yoktur zannedersem bir komunist yazar ilk olarak kitabını çıkardı sonra ise bunu sinemaya aktarıp filmini çektiler
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Bir Bozkurt
|
O filmde dikkat çekici çok yön vardır.
Mesela filmdeki karakterlerden Abdurrahman Çavuş tam bir milliyetçidir. Söylevlerinden bunu çok rahat anlarız.Hapishanedeki attığı nutuklar onu öyle gösteriyor.Fakat "Çavuş" Millete zulmeden,kötü bir karakterdir. Tatar Ramazan ise orada sosyalizmi canlandırmaktadır.Kaldıki filmin sonunda sosyalizm,faşizmi eziyor... Benim çıkardığım noktalar buydu filmde.Belkide çok hayal kurmuşda olabilirim.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Irkçı Kurt ırktaşım aynen öyle hatta abdurrahman çavuş tam bir ırkçıdır orda her zamanki gibi milliyetçiler düşman gösterilmek istenmiştir zaten TÜRK sineması komunistlerin elindedir genelde TÜRK milliyetçiliği aşşağılanarak film yapılır ama istisnalarda olmuştur tabi TÜRKlüğü övücü filmlerde yapılmıştır ama bunun oranı 100 de 1 i geçmez.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ben tatarın Türk olduğunu biliyordumda ayrıca Atsız Ata'nın makalesini linkten okudum.yalnız bilmeyen insanlara kasıtlı soru sorduğunumu düşünüyosunuz,yada bilmiyorsa neden sert cevaplar veriyorsunuz,sizi amlamaya çalışıyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gerçekten ilginç bir soru olmuş. "Tatar Türkü" lafını duymayan da varmış..
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|