![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Atsız Mecmua ve Ötüken Dergileri..
Herkese merhaba,
Bir sorum olacaktı. Nihal Atsız'ın çıkardığı hatta sitede de bulunan Orhun, Atsız Mecmua ve Ötüken adlı dergilerin orjinallerini bulmak mümkünmüdür? Internetten biraz araştırdım ama bulamadım? Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Orjinalleri kişilerde hatıra olarak kalmıştır.
Satın almak üzere bulamazsın. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Satın almak üzere bulmak imkansız. Genellikle torunları, çocukları Türkçü olmayan eski Türkçülerden birisi yahut o zamanın siyasetini takip eden birisi öldüğü zaman, kitaplığı bu hazinenin farkında olmayan kişiler tarafından sahaflara üç kuruşa satılabiliyor. Bu durumda bütün sahafları gezmen istediğin kitapların kendilerine "düşmesi" durumunda sana haber vermelerini istemen lazım. Tabi bu hizmet 1 YTL'ye alacağın materyali 10 YTL'ye çıkarabilir. Ben Türkiye'deyken Atsız Mecmua'nın 13. sayısını 12 YTL'ye, Orkun'un tüm sayılaranı ise 45 YTL'ye almıştım.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Kürt ve çaşıt bir piçtir
|
BAHSETTİĞİNİZ DERGİLER ZAMAN ZAMAN SAHAFLARA ÇEŞİTLİ YOLLAR İLE GELMEKTEDİR. ÇOK İSTİYORSANIZ DÜZENLİ OLARAK GEZİN KİTAPÇILARI VE GELDİĞİNDE AYIRMALARINI RİCA EDİN, TEMİN EDECESİNİZDİR. FİYATLARIDA TANE OLARAK 10 YTL NİN ALTINA BULMANIZ ZORDUR. TAKIM OLARAK BULABİLİRSENİZ DAHA UCUZA GELEBİLİR.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Atsız , dergileri.. , mecmua , ve , Ötüken |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|