![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Yalçın Küçük denilen .. soyunun birkaç açıklaması ile apo denilen imralı köpeği ile resimlerini aşağıya ekliyorum;
Öcalan kardeşim Kürt halkının pek seçkin bir oğludur, 'kardeşim' diye hitap etmekten ayrıca sevinç duyuyorum.” “'Öcalan kardeşim' yazısından dolayı yargılanıyorum. Apo'ya 'kardeşim' dediğim için beş yıl mı? Eğer fiyatı buysa seve seve öderim. Daha fazlasını da ödeyebilirim. Ve tekrar 'Öcalan kardeşim' derim. Öcalan kardeşim Kürt halkının pek seçkin bir oğludur, 'kardeşim' diye hitap etmekten ayrıca sevinç duyuyorum.” Sık sık PKK kamplarını ziyaret eden Küçük, bu ziyaretlerinden birinden dönüşünü anlattığı "Kürtler Üzerine Tezler" kitabında, teröristbaşına suikastler yapılabileceğine dair endişesini aktarmış.. Bekaa vadisini ziyaret eden Küçük, Öcalan ile 40 yıllık dost gibi pozlar vermiş... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Perinçek itiyle aralarında ne kadar ortak yön var eskilerin k.rtçüleri bugünlerin ulusalcı sosyalistleri..
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu resimleri yayınlayanlar Fettoşçulardır. Sebebi de, Küçük'ün bu aralar Akp'ye ve Tayyip'e iyi giydirmesidir. Yalçın efendinin nasıl bir kürt dostu olduğunu zaten bilenler biliyor. Millet bir de Fettoş'un ve Akp'nin kürt dostu olduğunu anlayabilse...
Ey şeriatın itleri! Yalçın Küçük Apo'ya "kardeşim" diyor, Tayyip ise "sayın". Yani ihanet açısından aralarında bir fark yok. Size de zaten Küçük'ün bu ihanetinden çok, size iyi giydirmesi koyuyor. Yalçın Küçük denen zevat, halkların kardeşliği diyerek kürtçülük yapıyor, sizin gibi dinciler ise Müslüman Müslüman'ın kardeşidir diyerek! Hal böyleyken, milletin milli duygularını kullanmayı bırakın. Sanki bu resimler daha önceden elinizde yok muydu da bugün yayınladınız?
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
yalçın küçük=apo=theayeapp
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk Çerisi
|
İşte size yalçın küçük,şimdilerde iyi Atatürkçü olmuş.mangalda kül bırakmıyor.ama Yalçın küçüğün bir kitabında teröristbaşı apoşa kardeşim diye hitap ediyor.ve apoşla sanki 40 yıldır dostmuş diye fotoğraflara poz veriyor. bu adamın doğu perinçekten bir farkı yoktur. ESEN KALIN!
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
YOBAZSAVAR
|
Yalçın Küçük o fotoğrafları yeni birşey değil, 20 yıldır bilinen gerçekler. Ama Atatürk'e "beton kemal" diye hakaretler eden fettoşçu zevat bir anda Atatürkçü kesilip Yalçın Küçük'e bel altından vurmaya çalışmıştır.
Yalçın Küçük kendisi de söylüyor "ben sosyalistim ancak cumhuriyet tehlikede olduğundan şu an Atatürkçüyüm" diyor.
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Peki ya bu durumda Yalçın Küçük Atatürkçü müdür? Kendini sivri ve hemen her şeye muhalif bir aydın olarak tanımlayan Yalçın Küçük bakın neler söylüyor; " Babam İşbirlikçidir. İşbirlikçe derken Fransız komutanlarının en güvendiği adamdır. Ailemizdeki bütün bilgiler öyle. Babam bizi tam bir Fransız terbiyesi ile yetiştirdi." Bu sözler işgal döneminde Fransızlara yardakçılık yapan, tescilli hain Küçük efendi ailesinden Hakkı efendinin oğlu Yalçın Küçük'e aittir. İnsanların efendi diye anılmasını bir yahudilik göstergesi gibi tanıtan Yalçın Küçük'ün beslemesi Soner Yalçın bu ayrıntıyı gözden kaçırmış. Çünkü Yalçın Küçük'ün ailesi de Küçükefendi diye anılır. Hülasa bu hainlerin, kanı kırıkların Atatürkçü olması söz konusu bile değildir.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgi , hakkında , küçük , misiniz? , verebilir , yalçın |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|