![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Meslek seçmek amacındaki arkadaşlarıma önerim şudur:
Öncelikle gönlünüzdeki mesleği, ileride yapmak istediğinizi seçiniz; çünkü sevmediğiniz bir işte başarılı da olamazsınız.Bunun dışında Türkçülere en çok ihtiyaç duyulan yerler medya ve devlet görevleridir.Basın-yayın okuyup mesleğinizde yükseleceğiniz gibi, kamu yönetimi, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler gibi bölümleri de seçerek, kilit noktaların adayları olabilirsiniz ya da olabiliriz. Kamu yönetimi,siyasi bilimler gibi bölümlerde siyaset, felsefe, iktisat, tarih, hukuk gibi çok önemli dersler verilir.Ayrıca kendinizi geliştirmenize en çok olanak sağlayan bölümlerden biridir.Daha da önemlisi doğrudan devlet kadrolarının adaylarını yetiştirir. Türkçüler zeki insanlardır; çünkü bir insanın Türkçü olabilmesi için kimi durumları aşabilmiş, sorgulama ve düşünme yeteneği bulunan, belli bir zeka düzeyine sahip bireyler olmaları gerekir. İşte biz Türkçüler, devlet kadrolarımızı moron ve hain imam hatiplilerden geri almalıyız.Bunu yapabilecek zeka ve güç bizlerde bulunmaktadır.Yapmamız gereken, duygularımızı gizleyip, umutsuzluk gibi zaman kayıplarını es geçip, dosdoğru hedefe nişan alıp, zirveye ulaşmaktır.Hangi meslek olursa olsun... |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sayın büyüklerim kanımca Türkçülere en fazla ihtiyaç olunacak meslekler askeriye ve hukuk olacaktır. Bildiginiz gibi çeşitli tarikatlar askeriyeye adam yetiştirip,sızdırmakta ve tek Türk gibi düşünen kurum ordumuzu içten çökertme pilanları yapılmaktadır.Hukukta aynı şekilde bazı kimseler türklere yargısız infazda bulunabilmektedir. bu yüzden çalışmalarımı başarılıda olabileceğime inandığım hukuk bölümünü kazanmak için yapıyorum.Esen kalın.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Aramıza yeni geldiğin için bilgisizliğine vererek üyeliğini iptal etmiyorum. Yoksa Türk Ordusu'na imayla dahi dokundurma yapan bir kimsenin aramızda yeri yoktur, haberin olsun. |
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Herhalde yanlış anlaşıldım yada gerçekten yanlış biliyorum.Dediğim gibi sızdırmış değiller ama bu çaba içindeler örnek olarak nur cemaatini gösterebiliriz bildigim kadarıyla bazı arkadaşlarımı sadece askeriyeye girmeleri için çalıstırıyorlardı.Yanlışımın şimdi farkına vardım sızdırmakta dedim şuan için böyle bir durum söz konusu değildir . hoşgörünüzden ötürü teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk Askeri'nin içine sızmayı elbette her vatan haini oluşum ister ama bunu asla başarabilmiş değillerdir. Eğer cumhuriyet düşmanlarının bunu başarabildilerini söylersek, milletimizin ordumuza olan güveninin azalmasına sebep oluruz. Bilmek gerekir ki Türk silahlı Kuvvetleri bünyesine bu şekilde bir sızma olmamıştır, olamaz. O, her zaman Türk'ün en güzide kurumudur ve öyle kalacaktır.
Eğer birileri nurcuların veya diğer islamcı grupların ordu içinde var olduğunu söylüyorsa, ordumuzu yıpratmak istiyorlar demektir. Bunlara itibar etmemek gerekir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ben , bir , genc , hazırlanan , liseye , türkçüyüm. |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|