![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Komünist mi islamcı mı cemaatçi mi çapulcu mu belli olmayan, Türk diye bir ırk olmadığını söyleyebilecek kadar çizmeyi aşan, her iki lafından biri islam mislam olan bu yobazın, bence söylediklerine kendisi bile inanmıyor.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ismet özelin saçmalıklarına, çelişki dolu sözlerine kargalar bile güler. Bunu kendisi de biliyor. Görevi de bir düşünce kargaşası yaratmak. Bir kişinin bile üç gramlık beynini sulandırsa bunu kendine kar sayar.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Dün gece İsmet Özel'in kesinlikle bir psikiyatra gitmesi gerektiğini gösterdi. Tam anlamıyla kafayı yemiş. Ne dediğini kendi de bilmiyor. Önceleri komünist, sonra müslüman, şimdi de güya milliyetçi. Bu kadar dönek bir kişilikte belirgin soysuzluk emâreleri görülmesi tabiîdir zaten. Şairliği de beş para etmez olan bu adam deliliğinin etkisiyle iyice de ukala olmuş. Hezeyanlarının yeni şeyler değil, aslında Türk-İslâm Ülküsü fikri olduğunu söyleyene de zavallı diyor. Hâlbuki dünkü programda iki zavallı vardı; birisi aklî dengesini yitirmiş şair İsmet, diğeri Türkçülük adı altında beyaz ve alman hayranlığı yapan bir sahtekâr…
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Birde demezlermi Türkler Müslümanlıkla Şereflendi!!! Arkadaşlar daha önce şerefsizdi demekki!! Türkler Her Devirde asil bir millettir.!!
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu bunak adam son yıllarda iyice sapıttı. Kendisini kale almak bile ahmaklıktır. Yeni bir sultan galiyev mi doğuyor acaba.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Bu İsmet bey, Komunist mi? İslâmcı mı? Millîyetçi mi? Solcu mu? Bir türlü anlayamadım. Bir diyor ki "Ben üstünüm çünkü Türk' üm", sonra diyor "Sosyalist Türkiye' ye özlem duyuyorum" sonra diyor "Müslüman olmayan Türk olamaz". Bu adam hangi görüşten :)
Sonradan eklenmiş not: Bu yorumu yaparken kimsenin yorumunu okumamıştım. Aynılarından varmış. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|