![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben de bir kafkas TÜRK'üyüm.Ve TÜRK olduğunu biliyorsan akranım ve hemşehrim düşmanımız olamazsın.TTK.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
sağolun soydaşlarım hoşbulduk. Emininim ki bu siteden de pek çok şey öğreneceğim...
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kafkas bir soy değil coğrafya adı; Azeriler Türk ama Kafkas halkı, Nogaylar Türk ama Kafkas halkı, Dağıstanlılar öyle Karaçaylılar aynı şekilde. Ordan gelmek Türkçülüğe engel olamaz. Benim annem yarı gürcü yani 4 te 1 gürcüyüm ama Türkçüyüm yüzde yüz Türk kızıyla evlenip soyumu devam ettireceğim
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dediğini yap ve soyunu temizle fakat Türk ırkçısı olamazsın.
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kafkas kökenli ya da bilinen adıyla çerkeslerin sekiz alt kimlikten oluştuğunu ve bunlardan ikisinin ( Karaçay ve Balkar ) Türk olduğunu okumuştum bir kitapta. Kardeşimiz belki Karaçay ve Balkar olabilir. Türk kanı taşımayan birinin kendini Türk gibi hissedeceğini hele hele Türkçü olabileceğini olası bulmuyorum.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Ikincisi: Topraklarimizin kuzey sinirinin Kafkas daglarindan gectigi dogru, ama ne akilla sirf buna gore biz Turkleri Kafkas halki ilan edersin?! Kafkas halki ariyorsan, senin kandaşlarin gurculer Kafkas halkidir, biz degil. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Şu an aklımda değil kimidi, ama bi kişi, kanında 1% Türk kanı varsa, sen Türksün. Ve Deli Dumrul'un 4de 1 gürcü olması, bence sakıncası yok. Türkcü olduğunu bu otağda çok kere ispatlamışdır bence.
Gelelim Kafkas da yaşıyan Türklere... Benim o kadar çok bilgim yok, ama kafkas da çok Türk yaşamıyomu? ve kafkaslar Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan değil mi? ve bü devletler Türk devletleri değil mi? |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Siz Atsız Atadan daha büyük bir otoritemisiniz de, kanında %1'lik Türk kanı taşıyan herkesi Türk kabul ediyorsunuz. Vay be... Sizin gibi büyük bir dehanın(!) farkınıza geç varmışız! Kusura bakmayın! Kendisinde de kan bozukluğu olduğu için böyle önüne gelen herkesi Türk ilan eden tiplerin ve özellikle de Osmanlı artıklarının bu otağda işi yoktur! Üyeliğiniz iptal edilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
''benim o kadar bilgim yok diyorsun'' o zaman yapılanı eleştirmeye kalkma.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dostunuz , düşmanınız , muyum , mü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|