![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Balkan Türk'ü
|
Türk intikam tugayları
Bu örgütü çok nadir duydum kimi iddalara göre bu örgütü ülkücüler kurmuş deniyor sizce bu örgüt nedir vede bugüne kadar yapmış olduğu eylemler nelerdir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle bir örgüt yok arkadaşım. Bir kaç mafya özentisi zibidinin işi bunlar. Türkçüleri ve milliyetçileri suçlu göstermek için uydurulan bir ad işte. Bir ara İnsan Hakları Derneği Başkanı'nı vuran Semih Tufan GÜNALTAY, bu örgütle ilişkilendirilmişti. Ondan sonra sürekli devam edip gitti bu TİT söylentisi.
Aslı yoktur, itibar etmeyin. |
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Bir Bozkurt
|
Ben ise şöyle biliyorum.Abdullah Çatlı ve arkadaşları kağıtlara slogan yazıp altına ise TİT yazıyorlarmış ve bunları esnaflara,sokaklara dağıtıyorlarmış gizlice.TİT'in aslı buymuş öyle biliyorum bende.
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İntikam Tugayı sadece kagıt basıp sokaga dagıtıyormuş,esnafları mı tehdit ediyormuş?intikamcı iseler neden böyle gizlice yapsınlar yada intikam alacaksalara kağıt mı bastırırlar bu kadar cahilcde bigi olmaz.
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Bir Bozkurt
|
Ben esnafı tehtit ediyorlar demedim.
Olmayan bir örgütü varmış gibi göstermek ve sayıları çokmuş gibi davrandıklarını söylemek istedim.TİT'in aslı korku vermek amacıyla uydurulan birşey diye biliyorum dedim.
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Neyse, bu mesele çok konuşulur ve konuşuldukça bize zarar verir. Yarın bir gün sırf bu başlık yüzünden başımıza iş açabilirler.
Kapatalım bu konuyu. |
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|